iRMo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2006 Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ενα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα το οποίο απαιτεί άμεσα λύση για λόγους ψυχικής υγείας. :Ρ Έχω αρκετούς φορητούς σκληρούς και λοιπές usb συσκευές και κάθε τόσο ,όταν τους/τισ έχω συνδεδεμένους/ες μου τους/τις πετάει. Το πρόβλημα χειροτερέυει καθώς πολλές φορές αν τις επανασυνδέσω θα μου τις αναγνωρίσει είτε ως usb 1 [τις usb 2.0 ports] είτε δεν θα μου αναγνωρίσει καθόλου αυτές τις usb devices και απαιτεί επανεκκίνηση το μηχάνημα. Δοκίμασα να κανω Update τους drivers της pci usb 2.0 enhanced controller,και του chipset της motherboard αλλα πάλι τζίφος. Επίσης αυτο το πρόβλημα το παρουσιάζει και στην firewire μου[στην κάρτα ήχου μου ] . Παρακαλω αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα που υπάρχει λύση [περα απο αλλαγή της μητρικης :P να με διαφωτίσει γιατί δεν αντεχωωωωωωωωωωωωω :jump:
panos2k Ιούνιος 11, 2006 #2 Ιούνιος 11, 2006 Να υποθέσω οτι έχεις xp windows και έχεις περάσει το SP2?????
Dorian Ιούνιος 13, 2006 #4 Ιούνιος 13, 2006 Μάλλον το τροφοδοτικό είναι στα όρια του ή τα παίζει το usb bandwidth από τις πολλές συσκευές USB 2. Αποσυνέδεσε μερικές συσκευές που δεν χρειάζεσαι, usb για το bandwidth και τροφοδοσία ή άλλες εσωτερικές για να ελαφρύνεις μόνο την τροφοδοσία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.