Jump to content

Παιδια χτύπισα με το κατσαβίδι το ραδιατορ χάλασε ?

_K_Marios_

Recommended Posts

Πηγα να βιδώσω το ραδιατορ {alphacool xtreme radiator 240(2χ120)} και εφυγε το κατσαβιδι και πηγε πανω σε μια απο της κυψέλες και την σταράβωσε τωρα καινούργιο χρειάζεται τι να κανω?Μέσα απο όλες αυτές της κυψέλες περναει νέρό?

Απαντήστε :( :( :(

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 12:30]

Νέος μην αγχώνεσαι για τα παλιοσίδερα.εάν δεν έχει διαρροή το ψυγείο,απλά είναι σαν καινούργιο [/quote

πώς θα δώ αν δεν έχει διαρρόή γιατι την υδρόψυξη δεν την εχω στήσει ακόμα και δεν εχω ακομα την αντλία!:(

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 14:31]

πώς θα δώ αν δεν έχει διαρρόή γιατι την υδρόψυξη δεν την εχω στήσει ακόμα και δεν εχω ακομα την αντλία!:(

Όταν με το καλό σου έρθει και η αντλια θα την συνδεσεις με το ψυγειο και θα την βυθισεις σε λεκανη με νερο. Το νερο θα λουπάρει και θα ελέγξεις το ψυγειο για τυχον διαρροές...

Bγάλε μια pic αλλά για να λέμε την αλήθεια 99,9% δεν έχει απολύτως τίποτα.Oι κυψελίδες που βλέπεις είναι απλά τσαλακωμένο μέταλο.Εαν το καλοσκεφτείς το να περνάει απο εκεί νερό είναι αδύνατο.Air only sir!

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 12:37]

Bγάλε μια pic αλλά για να λέμε την αλήθεια 99,9% δεν έχει απολύτως τίποτα.Oι κυψελίδες που βλέπεις είναι απλά τσαλακωμένο μέταλο.Εαν το καλοσκεφτείς το να περνάει απο εκεί νερό είναι αδύνατο.Air only sir!

στην δεξιά πανω γωνια εγινε και μετα το ξανα ίσχιοσα με ενα κατσαβίδι πως μου ειπες οτι μπορει να εχει διαρροή αφου περνάει μόνο αέρας?

Γιατί λόγω αναπηρίας μπορεί και να το έχεις τρυπήσει.Στο κακό όλα είναι πιθανά όταν πιάνεις κάτι άγνωστο για πρώτη φορά στα χέρια σου.Ενημερωτικά ότι ήταν να μάθεις με τα δεδομένα που έχεις δώσει,έχει ειπωθεί στα παραπάνω post...

εγω δεν καταλαβα τι στραβωσε?

τα φινς?

η τα μικρα (καναλακια) που περναει μεσα τους το νερο?

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το γεμισεις νερο και να δεις αν εχει διαρροη

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 13:34]

Δυσκολα να το τρυπησες εως αδυνατο. Απλα λογικα θα σταβωσαν οι κυψελες. Οι σωληνες ειναι μεσα και δεν τρυπανε ετσι απλα.

φιλε kallileo εγω εχω τρυπησει ψυγειο και να εισαι σιγουρος τρυπαει παρα πολυ μα παρα πολυ ευκολα.

φυσικα κολαει αλλο τοσο ευκολα οσο τρυπαει..

Αρχική απάντηση από Alexisferos

εγω δεν καταλαβα τι στραβωσε?

τα φινς?

η τα μικρα (καναλακια) που περναει μεσα τους το νερο?

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το γεμισεις νερο και να δεις αν εχει διαρροη

φιλε kallileo εγω εχω τρυπησει ψυγειο και να εισαι σιγουρος τρυπαει παρα πολυ μα παρα πολυ ευκολα.

φυσικα κολαει αλλο τοσο ευκολα οσο τρυπαει..

Για πες πως το κόλλησες γιατί έχω ένα τρύπιο.

με δυνατο φλογιστρο και καλα'ι'.

γινετε πολυ απλα και γρηγορα.

φυσικα μπορεις να πας σε εναν που καθαριζει και επισκευαζει ψυγεια αυτοκινιτων.. βλεπω εισαι και κοντα μου οταν ειμαι ελλαδα... (αν ησουν απο ηγουμενιτσα θα σου ελεγα που να πας :D :D )

φτιαχνεις την τρυπα ετσι ωστε να σε βολευει να την κολισεις και μετα με το φλογιστρο ζεστενεις μια το σημειο που ειναι η τρυπα και ταυτοχρονα ακουμπας το καλαΪ πανω του,αυτο απαλα λιωνει και κλινει την τρυπα ομοιομορφα..

προσοχη δεν θελει πολυ ζεσταμα γιατι τοτε αντι απλα να βουλωσεις την τρυπα θα μπει μεσα απο την τρυπα καλα'ι' και δεν ειναι και οτι καλυτερο...

attachment.php?attachmentid=8865&d=1132168442

attachment.php?attachmentid=8878&d=1132238025

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 18:38]

Παιδια εμενα απλα στράβωσε ενα φιλαράκι!οχι αυτο το στρογγυλό πυ περνάει το νερό!

...εε τοτε ειναι πταίσμα ..δεν θα εχεις prob...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.