amartolos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 http://radio.audisportsclub.gr:8000/listen.pls ΣΤΟ winamp.live για καμια ωριστα ακομη αυστηρα progressive house Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Ξερεις κανεις κανενα τετοιο με metal ; btw πολυ καλο amatole! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 τρεμε sasha, δεν εχω μεταλ θα σου επαιζα κανενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 πως θα σας φαινοταν να στησουμε ενα TheLab Broadcast?εθελοντικα μερικα ατομα να κανονισουν ωρες που καθονται να σερφαρουν να φτιαχνουν και ενα προγραμματακι playlist ωστε να ακουμε οσοι γουσταρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma πως θα σας φαινοταν να στησουμε ενα TheLab Broadcast?εθελοντικα μερικα ατομα να κανονισουν ωρες που καθονται να σερφαρουν να φτιαχνουν και ενα προγραμματακι playlist ωστε να ακουμε οσοι γουσταρουμε Το bandwith είναι ΑΓΑΘΟ... Εγώ τουλάχιστο δεν το χαραμίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 καλα δεν μιλαω για κατι μονιμο. οποιος θελει και οποτε θελει.απλα να ποσταρουμε καθε χρονικη στιγμη ενα λινκ απο winamp .pls σε οποιον δεν χρειαζεται το bandwidth του για ορισμενες στιγμες. καποιος οντως μπορει να λιωνει τη γραμμη του 24/7 εγω τουλαχιστον πολλες φορες απλα αφηνω ανοιχτο το πισι στην κεντρικη του thelab και το msn σε θεση away.εχω αφησει και την μουσικουλα να παιζει μια συγκεκριμενη λιστα και παραλληλα ροχαλιζω λιγα μετρα πιο διπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 εγω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Κ εμενα με ψηνει, αφου τελειωσουν οι εξετασεις ομως. rock/metal και παρεμφερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 και εγώ μέσα,για minimal καταστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Ιούνιος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 soulhouse εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Αν θελετε σκυλαδικα....εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιούνιος 10, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Σέλουμε σέλουμε! :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Να ρε καλα παιδια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Μέσα κι εγω παιδια. Θα σας επαναφέρω καλες παλιες κλασσικες ροκ στιγμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.