Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 Παιδια καιγομαι. Μου έχουν αναθεση μεχρι αυριο στις 11 το πρωι να το εχω τελειωσει. Θελουν να φωτοτυπήσουν καποιους φακελους (ξερετε, απο αυτους που στελνουμε γραμματα) που πανω να γραφει φροντιστηρειο ταδε, διευθυνση, ονομα Παπαδοδοπουλος δημητρης κλπ. Μετα αλλος φακελος παλι σοτ ιδιο στιλ σε αλλη διεύθυνσης με ονομα Γιαννης Στολλας κλπ κλπ κλπ .Στο βρηκα τις ρυθμισεις για τον εκτυπωτη. Δηλαδη τον τροπο για να εκτυπωνει σε φακελο.Το θέμα ειναι, οτι μου είπαν οτι πρεπει να τα γραψω ολα τα ονοματα και διευθυνσεις στο excell ? Access ? Και μετά μεσω του word να τα τα εκτυπώσει αυτόματα.Ξέρετε πώς γινεται αυτη η διαδικασια ;
tristeno1416003162 Ιούνιος 9, 2006 #2 Ιούνιος 9, 2006 Από την στιγμή που θα πρέπει να τα γράψεις έτσι και αλλιώς δεν έχει νόημα να τα περάσεις στο excel πρώτα.Αν σου είχαν δώσει το excel με τις διευθύνσεις τότε γίνεται εύκολα.
astrolabos Ιούνιος 9, 2006 #4 Ιούνιος 9, 2006 Συγχώνευση αλληλογραφίας λέγεται, βρίσκεται στο μενού εργαλεία και θα ξεκινήσεις στο πρώτο βήμα με "Φάκελοι".Moreover, είναι άτοπο να σκούζεις για βοήθεια στο τίτλο του topic μιας και πολλοί αποφεύγουν να μπούν σε τέτοια θέματα.
Dr.Paneas Ιούνιος 9, 2006 Author #5 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Συγχώνευση αλληλογραφίας λέγεται, βρίσκεται στο μενού εργαλεία και θα ξεκινήσεις στο πρώτο βήμα με "Φάκελοι".Moreover, είναι άτοπο να σκούζεις για βοήθεια στο τίτλο του topic μιας και πολλοί αποφεύγουν να μπούν σε τέτοια θέματα. Οκ τελειωσα το 1/3 της εργασιας. ΤΟ αλλο αυριο το πρωι πρωι. Ευχαριστω παιδια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.