o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 Για χαρα σε ολους αυτα ειναι τα αποτελεσματα της δουλιας μου. Εγω ο ιδιος τα θεωρω μετρια οποτε περιμενω σχολια.
Makis Hourdakis Ιούνιος 9, 2006 #2 Ιούνιος 9, 2006 Ρεσυ... Γιατί δεν απαντάς στο ίδιο thread συνέχεια; Μου αρέσει ιδιαίτερα το σχήμα του παραθύρου. Πρωτότυπο. Ωστόσο βάλε και μια πλαϊνή να κράξουμε λίγο για τα καλώδια.
o polonos Ιούνιος 9, 2006 Author #4 Ιούνιος 9, 2006 ιδου τα αποτελεσματα δεν ξερω αν αρεσουν αλλα αυτο ειναι. Νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι πιο καλο. Αλλα στα λαθη μαθενει ο ανθροπος. Δεν συστηνω το πρασινο φοσφοριζε γιατη ειναι πιπα!!!
Spyrious Ιούνιος 9, 2006 #5 Ιούνιος 9, 2006 Προτότυπο το σχέδιο στο άλλο πλαινό.Δένει με το παράθυρο από την άλλη και το πράσινο φωτισμό.Αλλά μην αρχίζεις κάθε φορά καινούργιο θέμα.
Makis Hourdakis Ιούνιος 10, 2006 #7 Ιούνιος 10, 2006 Κάτι ξέρει που δεν ανεβάζει φωτογραφία απο το πλαϊνό φαίνεται...
unknown Ιούνιος 10, 2006 #9 Ιούνιος 10, 2006 αν μπορεις βγαλε τα μπροστινα ασημενια πλαστικα και βαψτα με νικελιο...για να βγει καλο κρατα σε αποσταση το σπρει για να απλωθει το χρωμα παντου και ομοιομορφα.. επισης καλυψε με μια εφημεριδα το 2ο πλαινο οπου ειναι το πρασινο και βαψτο απο πανω με μαυρο να φυγουν αυτα τα θολωματα.. και ετσι καλο ειναι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.