Jump to content

επιτελους υδροψυξη

g_pappas1989

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:09]

[Off topic]

Φίλε συγγνώμη που θα στο πω, αλλά μήπως μπορείς να προσέξεις λίγο την ορθογραφία σου; Ανορθόγραφα posts = δυσνόητα posts = άσχημα posts => οι άλλοι θα αποφεύγουν να διαβάσουν τα posts σου => δεν θα έχεις όση βοήθεια θα μπορούσες να έχεις απο εδώ μέσα αν ήταν πιο περιποιημένα τα posts σου.

Δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί σου, απλώς πιστεύω πως όταν μας ενοχλεί κάτι είναι καλό να ενημερώνουμε τον υπεύθυνο γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχει συνειδητοποιήσει οτι κάτι που κάνει χρειάζεται βελτίωση. :)

Φιλικότατα πάντα. :)

ΥΓ: Δεν έστειλα πμ καθώς πιστεύω οτι καλό είναι να το διαβάσουν και άλλοι αυτό. Προς θεού, δεν λέω οτι εγώ είμαι ο τέλειος ή καλύτερος απλώς όταν φτάνει σε κάποιο σημείο καταντάει ενοχλητικό... :)

Btw, υπάρχει μέλος (όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν) το οποίο είχε πρόβλημα δυσλεξίας και έκανε ιδιαίτερα ανορθόγραφα posts αλλά τα κατάφερε και βελτιώθηκε απίστευτα (δε γνωρίζω το πως) και γι' αυτό αν είχα καπέλο θα του το έβγαζα.

[/Off topic]

κανενα προβλημα.....και συμφωνω μαζι σου...ειμαι και λιγο ανορθογραφος και συνηθεισμενος απο τα greeklish........θα προσπαθισω να μην κανω τοσα λαθη...........

thanks παντος που μου το επισιμανες :T: :T: :T: :T:

βρεθηκε το προβλημα ......................κακο πατημα του block ..........δειτε φοτο.............

η πατσα μονο στον πυρηνα δεν ειναι.........ειχα βαλει και ενα τονο.. μονο πανω στον πυρηνα...........πως εφτασε εκει ενας θεος ξερει........

img00095sp.jpg

img00111ju.jpg

ξαναεβαλα (λιγη αυτη τη φορα) και στην αρχη για κανα δυο ωρες η θερμοκρασια ητανε 40 idle.............αλλα μετα εφτασε τους 45 idle οπως πριν.........

ετσι και τωρα.............

θα το ξανακοιταξω οταν μπορεσω........και θα δω...................θα βαλω AS που μου ειπαν οτι για υδροψυξη ειναι η καλητερη..........και πιο πυχτη απο την ceramique

Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 01:19]

δοκιμασε να αφησεις κενο αναμεσα στο ψυγειο και το pc..

ειναι ενας παραγοντας και αυτος που υπαρχει αυξημενη θερμοκρασια αλλα οχι και ετσι με 25 βαθμους στο δωματιο......

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

ειναι ενας παραγοντας και αυτος που υπαρχει αυξημενη θερμοκρασια αλλα οχι και ετσι με 25 βαθμους στο δωματιο......

Και όμως είναι παράγοντας μεγάλος ένα φιλαράκι είχε διαφορά 28-30 βαθμών μονό και μονό επειδή το ψυγείο δεν κέρναγε αέρας

Χμ..το θέμα δεν είναι ότι η ceramique απλώθηκε και παρα πέρα...

Πάνω στον πυρήνα είχε...αλλα από ότι βλέπω ίσως να ήταν ποιο πολύ σφηγμένο από την δεξιά μερια από ότι από την αριστερή

Είδες που στα έλεγα στο ΜΣΝ για την απόσταση του ψυγείου από το κουτί?

Επειδής είχα κάνει και γώ κάτι παρόμοιο...

Η διαφορά δεν είναι τόσο τραγηκή... όσο λέει ο ’λεξ..

Δλδ στην χειρότερη σε λοαδ να έβλεπες +10βαθμούς..γιατί σκέψου ότι ο ζεστός αέρας παγηδεύεται μέσα

Αντιλαμβάνεσαι σαφώς, ότι με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του ψυγείου, ο κάτω 12άρης είναι άχρηστος;

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

τωρα που το σκευτικα.........τον κατω ανεμιστιρα θα τον βαλω να ριχνει αερα στο ψυγειο ...........και αθα βαλω αλλον(8cm) ενα μεσα στο κουτι πανω απο το τανκ να ρυχνει αερα στρο ψυγειο ............και ο πανς του ψυγειου εστι οπως ειναι να τραβαει τον αερα που θα ριχνει ο 8cm

σωστος???? δειτε φοτο 5.6

Εντελώς άχρηστα πράγματα. Το να ψύχεις το ψυγείο με αέρα από το εσωτερικό του κουτιού, είναι μαζοχισμός. Συν τοις άλλοις, ο κάτω 12άρης να βαράει το ψυγείο, ενώ από πίσω του έχει "τοίχο", δώρον άδωρον. Και ένας 8άρης από μέσα, να πετάει αέρα σε έναν 12άρης... όλεθρος. Καλύτερα τράβα σωλήνες και στείλε το ψυγείο "ξαπλωμένο" από πάνω από το κουτί, καλύτερα θα είναι.

Με το ίδιο block έχω 33 idle / 41 full load στα καθημερινά μου (2.800MHz, 1.350V) με 2x 1Mb 165 + chipset block + 2x120mm ψυγείο κλπ

παιδια ευχαριστω για τις παντισεις σας................θα μετακινισω το radiator καπου οπου θα περνει περισσοτερο αερα............δηδαδη σε πιο ανοιχτο χωρο............αλλα οταν βρω χρονο ........μαλλον απο σαββατο και μετα...........γιατι τεταρτη, πεμπτη και σαββατο δινω πανελινιες..............πικρα:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: ...................

Αρχική απάντηση από Chosen

......... Το να ψύχεις το ψυγείο με αέρα από το εσωτερικό του κουτιού, είναι μαζοχισμός....

Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο, παρα πολλοι το κανουν.Ποσα ψυγεια ειναι στο πανω μερος του κουτιου και ποσα πισω οπως του φιλου εδω. Στοχος δεν ειναι παντα οι απολυτες επιδοσεις αλλα να μπορεις να εχεις και ενα ανθρωπινο setup μεσα στο κουτι σου.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:46]

Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο, παρα πολλοι το κανουν.Ποσα ψυγεια ειναι στο πανω μερος του κουτιου και ποσα πισω οπως του φιλου εδω. Στοχος δεν ειναι παντα οι απολυτες επιδοσεις αλλα να μπορεις να εχεις και ενα ανθρωπινο setup μεσα στο κουτι σου.

βασικα θελω και ανθρωπινο setup και επιδοσεις (γινετε????).............λιγο overclocking δε βλαπτει..:D :D :D

κανα moding με το κουτι μου και υδροψυξη δεν εχω δει ..........μηπος εχει κανεις??? και δε το βγαζει στη φορα???????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.