Jump to content

επιτελους υδροψυξη

g_pappas1989

Recommended Posts

επιτελους μετα απο αρκετο καιρο εβαλα και εγω υδροψυξη..........

1) φοτο ............τα υλικα μας .......τα πηρα αλλα απο extremeshop

img00118an.th.jpg

2) φοτο..............το block (by eleven) φυσικα τοποθετημενο στη cpu..

img00402ah.th.jpg

3) φοτο μετα απο πολυ σκεψη και πατεντα ...........τοποθετισα το ψυγειο οπως βλεπετε.......τα ανεμιστιρια τραβανε τον αερα απο το ψυγειο και τον διαχεουν στο χωρο.........θα βαλω και αλλο ενα στο κουτι στην κενη θεση πανω απο το τανκ που θα στελνει τον αερα εξω......(δε χρειαζετε να σχολιασουμε το τι γινετε απο πισω απο το pc .....την πατεντα τιν εφτιαξα στις 4 το πρωι)

img00370qt.th.jpg

4) φοτο...............η πατεντα για να ανοιγει συχρονος η αντλια με το pc......... το επιξα στη μονοτικη ............μην εχουμε κανα ατυχημα και κλαψουμε το pc ........

img00464bd.th.jpg

5) και 6) φοτο η τελικη εγκατασταση του κιτ..........πριν απο καμια ωρα.......οι φοτο ειναι τραβιγμενες εν ωρα λειτουργιας........

img00024qr.th.jpg

img00014pa.th.jpg

αυτα .......... τωρα μερικες ερωτισεις.......

1) προς unseen.......το υγρο που μου εστιλες ...(φοτο 1).......βαζω λιγο μαζι με το απιονισμενο νερο ???

2)τωρα εχω πανω απο 40βαθμους.....(με 25,7 στο δοματιο).......το βιος στην εκινιση διχνει 35 ..........λογικα πρεπει να περιμενω να στρωσει η παστα ..........(ceramique εβαλα........ και αρκετη μαλιστα)........

3) τωρα εχω μονο απιονισμενο νερο στο κιτ.............δε θα δω αλγη μεχρι αυριο-μεθαυριο που θα μαθω τι γινετε με το υγρο........???

περιμενω σχολια σας και ειμαι ανοικτος σε προτασεις.......

:jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:13]

Eγώ πάντως το έβαλα όλο το δοχείο που που έστελει ο unseen μαζί με λίγο UV:...: :...: :...:

λιγο που δοκιμασα............"αφρισε"(διμιουργουσε φισαλιδες) συνεχεια.........

εσενα δεν????

Αρχική απάντηση από g_pappas1989 [Σήμερα, στις 16:38]

1) φοτο ............τα υλικα μας .......τα πηρα αλλα απο extremeshop

img00118an.th.jpg

2) φοτο..............το block (by eleven) φυσικα τοποθετημενο στη cpu..

img00402ah.th.jpg

3) φοτο μετα απο πολυ σκεψη και πατεντα ...........τοποθετισα το ψυγειο οπως βλεπετε.......τα ανεμιστιρια τραβανε τον αερα απο το ψυγειο και τον διαχεουν στο χωρο.........θα βαλω και αλλο ενα στο κουτι στην κενη θεση πανω απο το τανκ που θα στελνει τον αερα εξω......(δε χρειαζετε να σχολιασουμε το τι γινετε απο πισω απο το pc .....την πατεντα τιν εφτιαξα στις 4 το πρωι)

img00370qt.th.jpg

4) φοτο...............η πατεντα για να ανοιγει συχρονος η αντλια με το pc......... το επιξα στη μονοτικη ............μην εχουμε κανα ατυχημα και κλαψουμε το pc ........

img00464bd.th.jpg

5) και 6) φοτο η τελικη εγκατασταση του κιτ..........πριν απο καμια ωρα.......οι φοτο ειναι τραβιγμενες εν ωρα λειτουργιας........

img00024qr.th.jpg

img00014pa.th.jpg

αυτα .......... τωρα μερικες ερωτισεις.......

1) προς unseen.......το υγρο που μου εστιλες ...(φοτο 1).......βαζω λιγο μαζι με το απιονισμενο νερο ???

2)τωρα εχω πανω απο 40βαθμους.....(με 25,7 στο δοματιο).......το βιος στην εκινιση διχνει 35 ..........λογικα πρεπει να περιμενω να στρωσει η παστα ..........(ceramique εβαλα........ και αρκετη μαλιστα)........

3) τωρα εχω μονο απιονισμενο νερο στο κιτ.............δε θα δω αλγη μεχρι αυριο-μεθαυριο που θα μαθω τι γινετε με το υγρο........???

:jump: :jump: :jump:

Πως γίνεται να το κανεις να λειτουργεί με το ανειγμα του υπολογιστη?

Αλλιως πώς δουλεύει?

K εγω το εβαλα ολο το υγρο που μου εστειλε ο χρηστος με λιγο uv.Οσον αφορα την παστα δεν νομιζω να δεις πανω απο 1,το πολυ 2 βαθμους,κατω μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας.Μην ξεχασεις να κουνησεις το ψυγειο(πανω κατω δεξια αριστερα)για να φυγουν τυχον φυσαλιδες!(βεβαια ετσι οπως ειναι τοποθετημενο, θα πρεπει να κουνησεις ολο το κουτι μαζι...

Επισης 40 βαθμοι σε idle ειναι πολλοι κατα την γνωμη μου.τι συστημα εχεις κ τι ταση την cpu?

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 19:56]

Πως γίνεται να το κανεις να λειτουργεί με το ανειγμα του υπολογιστη?

Αλλιως πώς δουλεύει?

μια λυση ειναι να φυσωνεις-ξεφισωνεις στην πριζα την αντλια πριν και μετα αντιστιχα .....απο το ανοιγμα-κλεισιμο του υπολογιστη...........

αλλη ειναι να παρεις ρελε και να κανεις δουλεια σου........

σε ενα προχειρο σχεδιο .........δες φοτο

img00051jx.jpg

μολις πατισεις το κουμπι του υπολογιστη για να ανοιξει τοτε στα ακρα του πηνιου(L1,L2) -που συνδεετε στο τροφοδοτικο-θα εφαρμοστει ταση (12 volt).......και εστι θα δημιουργισει μαγνιτικο πεδιο που θα ελξει το σημειο 2 και ενοθει με το σημειο 1....(αυτο ισχυει και για τους δυο διακοπτες (α1.α2) και (β1,β2)........και ετσι θα δοθει ταση στην αντλια και θα δουλεψει........

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

.....................................................

Η υδροψυξη ειναι για πεταμα...!

Ξεστησε την και στειλ' την στην διευθυνση που θα σου στειλω με πμ!!!!!Lol :D

Kαλοριζικη....:hehe:

Aν και δεν αναφερεις σε τι μηχανημα ειναι περασμενη μου φαινεται οτι κατι εχεις κανει λαθος!Μπορει να ειναι και ιδεα μου κιολας...ή μπορει να εχεις κανει ΤΟ overclock..αλλα οι θερμοκρασιες ειναι καπως ανεβασμενες και δεν αναφερεις αν το 40αρη ειναι idle /load (και σε τι μηχανημα)!

Ισως να μην εχει πατησει καλα το block ή να εχει ακομα αερα το κυκλωμα....

Το tygon το αγορασες απο unseen η το δινει με τα υπολοιπα?

unseen?(ειχες αναφερει οτι μαζι με υδροψυξη στελνεις ρακορ και λαστιχα μαζι αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι δινεις tygon!)

cpu:amd athlon xp 2800++

mobo: asus a7n8x-e

και ολες οι ρυθμισεις(ταση, χρονισμοι, κτλπ) εργοστασιακες

και το σολινα μου τον εστιλε ο Χρηστος

thanks.....................και για το υγρο τωρα ...........δεν σας δημιουργει φυσαλιδες?????

εσεις με το υγρο αυτο ττι θερμοκρασιες εχετε?????

edit : ενταξη το υγρο...........θα το βαλω και βλεπουμε.............τωρα καμια ιδεα για να βγαλο το νερο (για να βαλω το υγρο αυτο) χωρις να ξιλωσω τπτ????? το τανκ το εχω κολισει με ταινια 2 πλης οψεος............

οι φυσαλιδες θα φυγουν αστο. Αυτο το μπουκαλι το βαζω ολο.

@ΝΤG ναι δινω μαζι ρακορ και λαστιχο αλλα οχι και tygoon! Αν και στο γιωργο του το εδωσα ετσι λογω καθυστερησης...

Καλορίζικη παλικάρι μου και καλοδούλευτη!Βέβαια κι εμένα μου ακούγονται κάπως ψηλές οι θερμοκρασίες, αλλά τουλάχιστον υσήχασες.

Και μια παράκληση: μπορείς να μικρύνεις τις φωτογραφίες σε μέγεθος;Δηλαδή θέλουμε να τις δούμε κι εμείς που ενδιαφερόμαστε για υδρόψυξη σιγά-σιγά και δεν έχουμε τα κουράγια.Απορώ πόση ώρα έκανες να τις ανεβάσεις...

Αρχική απάντηση από unseen

@ΝΤG ναι δινω μαζι ρακορ και λαστιχο αλλα οχι και tygoon! Αν και στο γιωργο του το εδωσα ετσι λογω καθυστερησης...

ειπα και εγω....

και βλεπω να μοστραρει ενα "3603" στην φωτο με το μπλοκ ...:hehe:

ηταν ενα σοκ δεδομενου οτι θυμομουν "μαζι με την υδροψυξη στελνω λαστιχο και ρακορ".....

Να υποθεσω δεν θυμασαι μια παραγγελια που ειχα κανει 2 χρονια τωρα??:D

Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 22:02]

Καλορίζικη παλικάρι μου και καλοδούλευτη!Βέβαια κι εμένα μου ακούγονται κάπως ψηλές οι θερμοκρασίες, αλλά τουλάχιστον υσήχασες.

Και μια παράκληση: μπορείς να μικρύνεις τις φωτογραφίες σε μέγεθος;Δηλαδή θέλουμε να τις δούμε κι εμείς που ενδιαφερόμαστε για υδρόψυξη σιγά-σιγά και δεν έχουμε τα κουράγια.Απορώ πόση ώρα έκανες να τις ανεβάσεις...

dsl rulezzzzzzzzzzz:D :D :banging: :banging: :banging:

οι φυσαλιδες θα φυγουν αστο. Αυτο το μπουκαλι το βαζω ολο.

το υγρο τι ακριβος ειναι ......πως το ζηταω και απο που το περνω???? για να ξερω .....

Φαγωθηκες με το υγρο :p

Ενα της alphacool ειναι

The Tec protect plus corrosion protection and heat carrier additive protects water cooling against corrosion and can be used particularly with different metals in the cooling system. The additive is ready-made for a complete set.

Content: 500ml

Αρχική απάντηση από unseen

Φαγωθηκες με το υγρο :p

Ενα της alphacool ειναι

φυσικα........:tomato: :tomato: ..........επιδιδεν το βλεπς να φτασει .........θα συμπλισςσς με απεσταγμενο νερο .........οκ????

Αρχική απάντηση από unknown

οι ανεμιστηρες τραβανε αερα?

αφου ειναι κολλητα σε λαμαρινα τι να τραβηξει?

δοκιμασε να αφησεισ 1-2εκατοστα κενο απο το κουτι και πες μας θερμοκρασιες:T:

τωρα που το σκευτικα.........τον κατω ανεμιστιρα θα τον βαλω να ριχνει αερα στο ψυγειο ...........και αθα βαλω αλλον(8cm) ενα μεσα στο κουτι πανω απο το τανκ να ρυχνει αερα στρο ψυγειο ............και ο πανς του ψυγειου εστι οπως ειναι να τραβαει τον αερα που θα ριχνει ο 8cm

σωστος???? δειτε φοτο 5.6

[Off topic]

Φίλε συγγνώμη που θα στο πω, αλλά μήπως μπορείς να προσέξεις λίγο την ορθογραφία σου; Ανορθόγραφα posts = δυσνόητα posts = άσχημα posts => οι άλλοι θα αποφεύγουν να διαβάσουν τα posts σου => δεν θα έχεις όση βοήθεια θα μπορούσες να έχεις απο εδώ μέσα αν ήταν πιο περιποιημένα τα posts σου.

Δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί σου, απλώς πιστεύω πως όταν μας ενοχλεί κάτι είναι καλό να ενημερώνουμε τον υπεύθυνο γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχει συνειδητοποιήσει οτι κάτι που κάνει χρειάζεται βελτίωση. :)

Φιλικότατα πάντα. :)

ΥΓ: Δεν έστειλα πμ καθώς πιστεύω οτι καλό είναι να το διαβάσουν και άλλοι αυτό. Προς θεού, δεν λέω οτι εγώ είμαι ο τέλειος ή καλύτερος απλώς όταν φτάνει σε κάποιο σημείο καταντάει ενοχλητικό... :)

Btw, υπάρχει μέλος (όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν) το οποίο είχε πρόβλημα δυσλεξίας και έκανε ιδιαίτερα ανορθόγραφα posts αλλά τα κατάφερε και βελτιώθηκε απίστευτα (δε γνωρίζω το πως) και γι' αυτό αν είχα καπέλο θα του το έβγαζα.

[/Off topic]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.