magicman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 παιδια εχει κανεις αυτο το πακετο?λεω να το αγορασω,αλλα να μου πει σιγουρα αν μπορω να το κοψω μετα τους τρεις μηνες αμεσως. θελω μονο το καλοκαιρι να βγαλω. εψαξα για το οτενετ ον dsl κιτ μου ειπαν οτι ελαχιστη συμβαση 12 μηνες οποτε απορριπτεται. απο τατυτητες αυτη η εταιρια ειναι οκ? ειχε ποτε κανεις προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 δε μου λες.δε ξερω να απαντησω σε αυτο που ζητας αλλα θελω να σε ρωτησω για τον οτε.εγω θελω να παρω το πακετο των 4 μηνων.μετα απο εκει κ περα δε θελω να συνεχισω την παροχη dsl.θα πληρώνω κερατιατικα το παγιο για 12 μηνες αυτο που λέει ή θα μπορώ να διακόψω μετα το περας των 4 μηνών την σύνδεση?κ επίσης τι πρέπει να κανω για να τη διακόψω?να παρω κανενα τηλ ή κοβεται αυτόματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 και εγω αυτο δεν το ξερω σιγουρα απο οτι ειδα στο σιτε τους μπορεις να το κοψεις με ενα τηλεφωνο. αλλα ειμαι λιγο δισπιστος. γιατι η τιμη του πακετου ειναι πολυ χαμηλη... και λες μην μας την φερουν με τιποτα αστερακια (*) ή μικρα γραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούνιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 δε ξερω ρε γμτ.μαλλον κατι τετοιο θα παιζει ή απλα δε στη κοβουνε αν δε τους κανεις 10-20 τηλεφωνα και σε εχουνε να πληρωνεις το παγιο...αντε καλο 3μερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Ιούνιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 ΤΟ εχω εγω το πακετο αυτο και ναι στο κοβουναι αρκει να παρης τη 1 μηνα πριν τηλ που εγω πιστευω να μην παρο 1 τηλ αλλα 1000 ετσι ειναι στην ελλαδα τα πραματα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Δε νομιζω να γινεται τηλεφωνικα η διακοπη μαλλον για φαξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Στελνεις φαξ με αιτημα διακοπης και μερικες φορες θελουν και το λογο...Για το τελευταιο σε καλουν συνηθως και σε ζαλιζουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.