cypherth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 είναι η κεντρική μαμίσια ψύχτρα που φοράει ο 4400 μου. δουλεύει στισ 7300 με 7400 στροφές. πώς μπορώ μέσω προγράμματος να τον ρυθμίζω το βράδυ να δουλεύει στις 5000 ας πούμε?περίπου τι επίπτωση θα έχει σε ανέβασμα θερμοκρασίας κάτι τέτοιο εφόσον το μηχάνημα δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να κατεβάζει?αν δεν γίνεται μέσω προγράμματος, ποια είναι η πιο φτηνή λύση να τον ρυθμίσω με κάποιο ροοστάτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 δεν νομιζω να μπορεις να τον ρυθμισεις.ενα ποτενσιομετρακι θα εκανε την δουλεια καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Ποιά μητρική έχεις? Απο προγράμματα υπάρχει το Speedfan.Μερικές μητρικές έχουν και ρύθμιση από το BIOS...οι στροφές να ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με την θερμοκρασία του CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Ιούνιος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 ένα ποτενσιομετράκι πόσο έχει?έχω την msi k8nforce4 platinum, το speedfan το έχω, δεν έχω δει να με αφήνει να το ρυθμίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 την ιδια εχουμε δεν αλλαζει.ε ποσο να`χει 4-5 ευρω?καπου εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_pappas1989 Ιούνιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από cypherth [Σήμερα, στις 16:34] ένα ποτενσιομετράκι πόσο έχει?έχω την msi k8nforce4 platinum, το speedfan το έχω, δεν έχω δει να με αφήνει να το ρυθμίζω απο καταστημα υλεκτρονικου υλικου ζυτιμα αν θα εχει 50 λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.