Jump to content

SuperTalent DDR2 2x1GB @ 828MHz 3/3/3/5

dimcar

Recommended Posts

Με ποιο σφικτο memset τι γινεται ??? Βλεπω κατι trfc=42 και 16T και μερικα αλλα πολυ χαλαρα timings ...

Κατα τα αλλα , καλα ειναι στα 550Mhz με τα 4αρια ! :T:

στις δικες μου με elpida οσο και αν κατεβασα trfc και timer διαφορα ουτε στο 3 ψηφιο δεν ειδα

ναι, αυτό παρατήρησα και εγώ... κατεβαίνουν ακόμα περισσότερο και τα άλλα, αλλα τελικά δεν έχει νόημα να ασχολούμαι αφού δεν γίνεται τίποτα...

• 1 month later...

να ρωτησω και εγω κατι για καθε μερα (oxi 24/7 αλλα σιγουρα 12/5) ποσο ρευμα ειναι safe σε ddr2 ?

(μπορει να βαλω και κανα 12αρη φαν να τις χτυπαει)

εξαρτάτε από τη μνήμη.

σε corsair μπορείς άνετα για 24/7 να πάς 2 volt - 2.1 volt

δεν ζεσταίνονται καν. με αέρα ακόμα καλύτερα.

οι OCZ πάνε ακόμα πιο πάνω και χωρίς να χάσεις την εγγύηση.

@dimcar τα σουβλάκια που λέγαμε.......τι θα γίνει θα μου δανείσεις κανα 6700 για κανα δυό απογέματα....

• 4 weeks later...

Χαιρετω τα πληθη :) Οπως και ο dimcar ετσι κι εγω βρεθηκα με ενα κιτ του ενος GB της Supertalent στα 1066mhz.Απ'οτι βλεπω στο θεμα του Βασιλη αυτα λογικα εχουν D9GKX..Ελεγα μπας και πεσω σε τιποτα fatbodies αλλα που τετοια τυχη :S Anyway τις δοκιμαζω τωρα σε Gigabyte G1975X (η asus πεθανε.. :S ) με 2,2v αρχικα (η μητρικη δινει εως 2,5v).Στα 800MHz μεχρι στιγμης τις εχω σε 3-3-3-1 (τωρα που γραφω αυτο το μυνημα σχεδον εχει τελειωσει spi 32m).Απ'οτι φαινεται καλα πανε αυτες..Αν κρινω οτι ειναι σταθερες με 3-3-3 και 2,2v.Θα δοκιμασω σε λιγο μπας και μπορεσει να κανει 3-3-2-1 αλλα λιγο χλωμο το βλεπω..Παντως αν και δεν τις ηξερα τις S.T απο την πρωτη επαφη μαζι τους μια χαρα φαινονται. :)

• 3 weeks later...

dimcar δώσε ένα screenshot με το spd τους από cpuz. Σε κάποιον φίλο τις βλέπει 5300 με timing 5,6,6,15. Τι διάολο μας καροιδέψαν στο πλαίσιο;

Αρχική απάντηση από Georgesod

dimcar δώσε ένα screenshot με το spd τους από cpuz. Σε κάποιον φίλο τις βλέπει 5300 με timing 5,6,6,15. Τι διάολο μας καροιδέψαν στο πλαίσιο;

Σε τι mobo;

Παρόμοια timings μου δείχνει και η P5WDH όταν αφήνεις τα timings από τις Ballistix στα default

Το spd στο CpuZ πάλι δείχνει 5άρι CL ενώ είναι 3άρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.