Jump to content

SuperTalent DDR2 2x1GB @ 828MHz 3/3/3/5

dimcar

Recommended Posts

• 1 month later...

εξαρτάτε από τη μνήμη.

σε corsair μπορείς άνετα για 24/7 να πάς 2 volt - 2.1 volt

δεν ζεσταίνονται καν. με αέρα ακόμα καλύτερα.

οι OCZ πάνε ακόμα πιο πάνω και χωρίς να χάσεις την εγγύηση.

@dimcar τα σουβλάκια που λέγαμε.......τι θα γίνει θα μου δανείσεις κανα 6700 για κανα δυό απογέματα....

• 4 weeks later...

Χαιρετω τα πληθη :) Οπως και ο dimcar ετσι κι εγω βρεθηκα με ενα κιτ του ενος GB της Supertalent στα 1066mhz.Απ'οτι βλεπω στο θεμα του Βασιλη αυτα λογικα εχουν D9GKX..Ελεγα μπας και πεσω σε τιποτα fatbodies αλλα που τετοια τυχη :S Anyway τις δοκιμαζω τωρα σε Gigabyte G1975X (η asus πεθανε.. :S ) με 2,2v αρχικα (η μητρικη δινει εως 2,5v).Στα 800MHz μεχρι στιγμης τις εχω σε 3-3-3-1 (τωρα που γραφω αυτο το μυνημα σχεδον εχει τελειωσει spi 32m).Απ'οτι φαινεται καλα πανε αυτες..Αν κρινω οτι ειναι σταθερες με 3-3-3 και 2,2v.Θα δοκιμασω σε λιγο μπας και μπορεσει να κανει 3-3-2-1 αλλα λιγο χλωμο το βλεπω..Παντως αν και δεν τις ηξερα τις S.T απο την πρωτη επαφη μαζι τους μια χαρα φαινονται. :)

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Georgesod

dimcar δώσε ένα screenshot με το spd τους από cpuz. Σε κάποιον φίλο τις βλέπει 5300 με timing 5,6,6,15. Τι διάολο μας καροιδέψαν στο πλαίσιο;

Σε τι mobo;

Παρόμοια timings μου δείχνει και η P5WDH όταν αφήνεις τα timings από τις Ballistix στα default

Το spd στο CpuZ πάλι δείχνει 5άρι CL ενώ είναι 3άρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.