Jump to content

Προβλημα με συνδεση η μηπως κατι αλλο

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδια τις τελυταιες μερες εχω το εξης προβλημα με το ιντερνετ. Η συνδεση κλεινει στα καλα καθουμενα και ανοιγει μια αλλη με το ονομα ENTER που δεν εχω ιδεα τι ειναι και απο που προερχεται( το μονο που εμφανιζει ειναι ο αριθμος κλησης ο οποιος ειναι 5 )και συνδεεται στο νετ χωρις να κανω τιποτα εγω προηγουμενως. Μηπως ειναι καποιος ιος; Αλλ γιατι το adware pro το zone alarm pro και το norton antivirus 2006 δεν μου εβγαλαν κανενα απολυτως προβλημα; Να σημειωσω οτι δεν εχω μπει σε τιποτα περιεργες σεκιδες ουτε εχω κατεβασει κανενα αρχειο αμφιβολου ποιοτητας. Επισης μερικες φορες οταν παω να την διαγραψω μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενη ενω το καλωδιο του τηλεφωνου δεν ειναι ουτε καν στην πριζα με αποτελεσμα να απιτειται επανεκινηση. Και αφου την διαγραψω ξαναεμφανιζεται μονη της μετα απο καποιο τυχαιο χρονικο διαστημα.

Τα φωτα σας γρηγορα γιατι ειναι αναγκη !!!!!:help:

Μάλλον για dialer μου μυρίζει....

Πέταξε το Norton και βάλε NOD32.

Δοκίμασε ένα σκανάρισμα και με το Spybot Search & Destroy.

Επίσης αν δε παίρνεις τηλ. στο εξωτερικό, κάνε φραγή εξερχομένων διεθνών κλήσεων στον ΟΤΕ να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Dialer...

Σιγουρέψου ότι τα προγράμματα ασφάλειας που χρησιμοποιείς είναι ενημερωμένα και ξανασκάναρε.

Αν δεν βρουν πάλι κάτι δοκίμασε με άλλα προγράμματα...

ωχ τωρα μαλιστα. με την φραγη των εξερχομενων διεθνων κλησεων δεν θα μπορει να παιρνει καθολου τηλεφωνο ετσι; και αυτος ο αριθμος κλησης πως εξηγειται ρε παιδια; ενα ψηφιο μονο του μπορει να παρει τηλεφωνο εξω;

Με τη φραγή για να καλέσεις εξωτερικό πρέπει να πληκτρολογήσεις ένα κωδικό πρώτα...δεν παίζει να καλέσει ο dialer δλδ. Μπορεί να μην φαίνεται ο πραγματικός αριθμός κλήσης...ή να μην δουλεύει "καλά" ο dialer!

Spybot S&D ή Ad-Aware και πέταξέ το έξω...

Αρχική απάντηση από hayabusa

οπορτε με φραγη εξερχομενων κλησεων το προβλημα λυνεται και ο dialer παει για βρουβες...

Εν μέρει καθώς ναι μεν δεν θα έχεις πρόβλημα να χρεωθείς ποσά στον πΟΤΕ, αλλά θα έχεις το σπαστικό με την σύνδεση και τα disconnections.

Γι' αυτό δοκίμασε τα αντι-spyware προγράμματα.

Αν δεν γίνει τίποτα η λύση είναι Mitsubishi (format).

ρε παιδια δοκιμασα με 6 διαφορετικα προγραμματα και δεν βρηκαν τιποτα. τα προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι: zone alarm pro, norton antivirus 2006, spyware doctor, spybot search and destroy, spysweeper, adware pro. δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.