NoDsl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 Λεπον έχουμε και λέμε. Πρίν απο πολύ καιρό περίπου 6-7 μήνες αγόρασα για ΚΑΚΗ μου τύχη ένα ζευγάρι Gskill F1-3200PHU2-2GBZX απο το εν λόγω κατάστημα. Ηταν και ο μονος που έφερνε Gskill τοτε... Πρίν απο 4 μήνες περίπου το ένα στικάκι άρχισε να κάνει τα δικά του και ενώ μπορεί να πέρναγε στα default, κάποιες ώρες που αντεξα να τις τεστάρω, το DOS memtest στο windows memetest και S&M έβγαζε λάθη. Όλα default μιλάμε τώρα. Είχα επικοινωνίσει μέσω Msn με τον κύριο Αποστολίδη ο ποιός μου υποσχόταν οτι σύντομα θα φέρει άλλες μνήμες και θα τις αλλαξουμε. Έτσι και εγώ έδειξα υπομονή και κατανόηση και περίμενα να έρθουν μνήμες. Ο καιρός πέρασε και η γαιδουρινή υπομονή μου βγήκε σε κακό. Έτσι καταλήξαμε να μήν έχει φέρει νέες μνήμες για 1002 λόγους που μου έλεγε ο 'κύριος' να μην μπορούμε να τις κάνουμε RMA. Έτσι συμφωνίσαμε πριν 1 περίπου μήνα να στείλω τις μνήμες και να μου δώσει τα χρήματα μου πίσω. Ε, ΌΣΟ ΕΊΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΡΉΜΑΤΑ ’ΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. Ένα μήνα τώρα απο τότε που του τις έστειλα όχι μόνο δεν μου έχει επιστρέψει λεφτά αλλά έχω πάρει 100 τηλέφωνα με αποτέλεσμα την μία να μου πάιζει τον κινέζο, την άλλη να μου λέει αυριο θα τα βάλουμε, άλλοτε να κάνει οτι λείπει και το πιο ανεπίτρεπτο να κάνει εκείνη την ώρα sign out απο τον msn.... δεν συνεννοείται και καλά με τους υπαλλήλους του. :093: Επισυνάπτω και 2 φωτό απο την απόδειξη και για όπιον θέλει έχω και την απόδειξη αποστολής με κούριερ προς τον 'κύριο' αποστολίδη τοτε που έστειλα τις μνήμες. Τι κάνουμε ρε παίδες σε αυτή την περίπτωση? 240 ευρώ έιναι αυτά. Εν'τω μεταξύ πλέον δεν απαντάει σε τηλέφωνα. Το έκλεισε το μαγαζί? ΙΝΚΑ που πρέπει να απευθυνθώ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ Ε? ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΤΕ ΑΥΤ’ ΠΟΥ ΠΟΥΛ’ΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛ’ΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ :093: :093: :093:
Wizard! Ιούνιος 9, 2006 #2 Ιούνιος 9, 2006 Μίλα με το ΙΝΚΑ, αλλά καλό θα είναι να μιλήσεις και με ένα δικηγόρο. Αν έχεις αρκετά στοιχεία στα χέρια σου, μπορείς να στείλεις ένα εξώδικο. Αυτό απλά τους δείχνει ότι είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις νομικά.
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #3 Ιούνιος 9, 2006 Βασικά θα δοκιμάσω να στείλω μήνυμα στο ΙΝΚΑ και απο εκεί και πέρα βλέπουμε. το λινκ του thread το προώθησα και στον ιδιο μεσω msn μπας και δώσει τις απαραίτητες επεξηγήσεις....
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #4 Ιούνιος 9, 2006 καλυετερα να μιλησεις με καποιον δικηγορο που θα σου πει πως να κινηθεις γιατι σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι για να κανεις αστεια. πηγαινε με τον δικηγορο σου μαζι με αποδειξεις και λοιπα στοιχεια και τριξτοε του τα δοντια και μετα θα δεις για ποτε θα σου επιστρεψει το παραδακι.
Wizard! Ιούνιος 9, 2006 #5 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Βασικά θα δοκιμάσω να στείλω μήνυμα στο ΙΝΚΑ και απο εκεί και πέρα βλέπουμε. το λινκ του thread το προώθησα και στον ιδιο μεσω msn μπας και δώσει τις απαραίτητες επεξηγήσεις.... Καλή είναι η τεχνολογία, αλλά ένα τηλέφωνο είναι πιό άμεσο... Μην το αφήνεις, γιατί περνάει ο καιρός και μετά μπορεί να στο γυρίσει και να πει ότι δεν ενδιαφέρθηκες να πάρεις τα χρήματά σου
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #6 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Καλή είναι η τεχνολογία, αλλά ένα τηλέφωνο είναι πιό άμεσο... Μην το αφήνεις, γιατί περνάει ο καιρός και μετά μπορεί να στο γυρίσει και να πει ότι δεν ενδιαφέρθηκες να πάρεις τα χρήματά σου και τοτε θα αρχισουν αλλα προβληματα και θα τρεχεις χωρις να φτανεις. @ NoDsl: μην νομιζεις πως το οτι του εστειλες το λινκ του θρεντ θα τον κανει να αλλαξδει γνωμη η ακομη περισσοτερο να κανει τον κοπο να μπει εδω και να σου απαντησει
aggelopas Ιούνιος 9, 2006 #7 Ιούνιος 9, 2006 έχω πάρει 100 τηλέφωνα με αποτέλεσμα την μία να μου πάιζει τον κινέζο, την άλλη να μου λέει αυριο θα τα βάλουμε, άλλοτε να κάνει οτι λείπει και το πιο ανεπίτρεπτο να κάνει εκείνη την ώρα sign out απο τον msn
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #8 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:48] @ NoDsl: μην νομιζεις πως το οτι του εστειλες το λινκ του θρεντ θα τον κανει να αλλαξδει γνωμη η ακομη περισσοτερο να κανει τον κοπο να μπει εδω και να σου απαντησει Υποθέτω και θέλω να ελπίζω πως υπάρχει λίγη αξιοπρέπεια...
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #9 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Υποθέτω και θέλω να ελπίζω πως υπάρχει λίγη αξιοπρέπεια... δεν ξερω αν ειναι θεμα αξιοπρεπειας παντως σιγουρα θα γνωριζει τι κραξιμο θα φαει απο ολους εδω μεσα οποτε και να θελει δεν προκειται να μιλησει απο εδω. ειπαμε, η τον παιρνεις τηλεφωνο η πας απο εκει μαζι με τον δικηγορο σου και καθαριζεις...
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #10 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 11:03] δεν ξερω αν ειναι θεμα αξιοπρεπειας παντως σιγουρα θα γνωριζει τι κραξιμο θα φαει απο ολους εδω μεσα οποτε και να θελει δεν προκειται να μιλησει απο εδω. ειπαμε, η τον παιρνεις τηλεφωνο η πας απο εκει μαζι με τον δικηγορο σου και καθαριζεις... Βασικά δοκιμάστε ρε παίδες να δείτε και εσείς το σηκώνει? πάντως εμένα όλο δεν απαντάει το τηλέφωνο. Αν πάω απο εκεί μόνο με τον δικηγόρο μου δεν θα πάω.... Εν'τω μεταξύ για να πάω δικαστικα είναι λίγα τα λεφτά...
unstoppable Ιούνιος 9, 2006 #11 Ιούνιος 9, 2006 Υποθετω οτι ειχε δωθει τραπεζικος λογαριασμος για να μπουν τα χρηματα, το οτι δεν μπηκαν τα χρηματα το πολυ μεσα σε μια βδομαδα ειναι ανεπιτρεπτο....κριμα
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #12 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Βασικά δοκιμάστε ρε παίδες να δείτε και εσείς το σηκώνει? πάντως εμένα όλο δεν απαντάει το τηλέφωνο. Αν πάω απο εκεί μόνο με τον δικηγόρο μου δεν θα πάω.... και με ποιον θα πας; μηπως με καμια γομαροπαρεα για να του τα κανεις γυαλια-καρφια και να τον σπασεις στο ξυλο καλη ιδεα αλλα δεν νομιζω να βγαλεις τιποτα και μπορεις να την πληρωσεις και απο πανω.
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #13 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 11:11] και με ποιον θα πας; μηπως με καμια γομαροπαρεα για να του τα κανεις γυαλια-καρφια και να τον σπασεις στο ξυλο καλη ιδεα αλλα δεν νομιζω να βγαλεις τιποτα και μπορεις να την πληρωσεις και απο πανω. Δεν είπα κάτι τέτιο ούτε το πήγα εκεί. Απλά μαρέσει να καθαρίζω τις δουλιές μου μόνος μου όσο μπορώ... Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:11] Υποθετω οτι ειχε δωθει τραπεζικος λογαριασμος για να μπουν τα χρηματα, το οτι δεν μπηκαν τα χρηματα το πολυ μεσα σε μια βδομαδα ειναι ανεπιτρεπτο....κριμα Oχι μόνο δεν μπήκαν αλλά έδωσασ 2 λογαριασμούς. Την πρώτη φορά εθνική που με βόλευε λόγω internet bankin και μετά αφού μου έιπε ο τάχα μου υπάλληλός του οτι τον βολέυει καλύτερα η eurobank, μην τους ταλαιπωρώ, έδωσα και eurobank.... Εντωμεταξύ εγώ σαν μ... πηγαινοερχόμουνα σε atm να δώ αν έβαλε η χάρη του τα λεφτά... θυμήθηκα και ένα καταπληκτικό που μου eέιχε πεί μια φορά τότε που και καλα περιμέναμε την χρονιά του σκυλου απο τους κινέζους της gskill γιατί είχαν πάει διακοπες μου κάνει ο κύριος. Κόιταξε να δείς έχω μεγάλες παραγγελίες να εξυπηρετίσω δεν μπορώ να ασχολούμαι με ένα ζευγάρι μνήμες...:giveup:
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #14 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl Δεν είπα κάτι τέτιο ούτε το πήγα εκεί. Απλά μαρέσει να καθαρίζω τις δουλιές μου μόνος μου όσο μπορώ... ουτε και εγω ειπα οτι το πηγες εκει. αστειευομουν ασε που δεν ειδα και την διορθωση που εκανες μετα...
totally_wired Ιούνιος 9, 2006 #15 Ιούνιος 9, 2006 Βασικά θα έπρεπε να αφήσεις τον ok-tech και να τις στήλεις κατευθείαν στην g.skill. Το κακό είναι πως τώρα δεν έχεις ούτε τις μνήμες να κάνεις κάτι τέτοιο...
Wizard! Ιούνιος 9, 2006 #16 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από NoDslΕν'τω μεταξύ για να πάω δικαστικα είναι λίγα τα λεφτά... Εκεί ακριβώς βασίζονται οι περισσότεροι... Ότι τελικά θα πληρώσεις περισσότερα στα δικαστήρια από αυτά που θα πάρεις πίσω. Αυτό όμως που ξεχνάει ο περισσότερος κόσμος, είναι ότι μετά μπορείς να κάνεις αγωγή, για δεκάδες λόγους όπως θα σου εξηγήσει ένας καλός δικηγόρος και να ζητήσεις αποζημίωση ακόμα και για ηθικές βλάβες (τουτέστιν την ταλαιπωρία που πέρασες)
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #17 Ιούνιος 9, 2006 Λοιπον πριν απο λιγο μιλησαμε μέσω Msn με τον Κύριο Αποστολίδη. Τελικά ο άνθρωπος έδειξε κατανόηση και αξιοπρέπεια και για την όλη κατάσταση ευθύνονται κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα προιόντα της gskill αυτό τον καιρό. Τα λεφτά απ'ότι μου είπε θα μου επιστραφούν την τρίτη οπότε το όλο θέμα θεωρείται λήξαν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά και ζητώ συγνώμη που αναγκάστικα να κάνω ένα τέτoιο thread.
blade_pan Ιούνιος 9, 2006 #18 Ιούνιος 9, 2006 ναι βρε παιδες...ειναι καλο παιδι ο Χρηστος και μπορει να ειχε καποιες δυσκολιες...το οτι δεν μπορεσε να δωσει τα χρηματα σιγουρα δεν ειναι επιδη το ηθελε αφου ειναι και μελος στο lab και εχει και μαγαζι και δεν θελει να δυσφημιστει...
NoDsl Ιούνιος 9, 2006 Author #20 Ιούνιος 9, 2006 Κοιτα να δεις όπως είπα και στον ίδιο, λεφτά δεν έβλεπα, απο τηλέφωνο ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ΤΟΟΟΣΟ καιρό περίμενα δηλαδή ντάξει στη θέση μου τι θα έκανες....Προς Θεού δεν έχω κάτι με κάποιον αλλά κάπως πρέπει να προστατευθώ...Τέσπα λήξαν το θέμα.(Την τρίτι οριστικά...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.