Jump to content

Αποριες για stacker και οχι μονο...

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση στο κουτι του υπολογιστη μου και αν γινει αυτο θα παρω το προαναφερθεν. Θελω λοιπον οσοι ξερετε θα ηθελα να με δισαφωτισετε σχετικα με καποια πραγματα. Καταρχην που θα μπορεσω αν θελησω να βρω εκεινο το τεραστιο ανεμιστηρι που παιρνει στο πλαι και περιπου που κυμαινεται το κοστος του; Επισης αν βαλω το υπαρχον τροφοδοτικο μου μαζι με ενα αλλο (350αρια και τα δυο) θα ειναι σαν να εχω ενα με αποδοση 700 watt? Αυτα σχετικα με το κουτι.

Και κατι τελευταιο: Εχω ακουσει πως το συγκεκριμενο κουτι χρησιμοποιει ενα ειδικο καλωδιο ωστε να ενωσει τα δυο τροφοδοτικα Τετοιο καλωδιο υπαρχει πουθενα στην αγορα ωστε να κανω μια αναλογη πατεντα στο πισι μου αν τελικα δεν το αγορασω;

Ευχαριστω πολυ...

ανεμιστηρας ειναι αυτο το πραγμα; κατι τετοιο εννουσα παντως. μηπως μπορεις να μου πειθς και πως δουλευει γιατι ετσι οπως το δειχνει η φωτο δεν καταλαβα.

τραβάει αέρα από τις τρύπες που βρίσκονται στο δεξί πλαϊνό του κουτιού και τον ρίχνει πάνω στην m/b

0efebae7b948a8cc2bbf416306c17413.jpg

τωρα μαλιστα. και αν καταλαβα καλα εκεινη η μπλε μπαρα ειναι η θεση στην οποια τοποθετειται;

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:49]

τωρα μαλιστα. και αν καταλαβα καλα εκεινη η μπλε μπαρα ειναι η θεση στην οποια τοποθετειται;

"Μπλε μπάρα"?

post-1666-1416072629,9863_thumb.jpg

ναι, ακριβως αυτο...μπορει να μην ειναι μπλε αλλα τωρα εκει θα κολλησουμε; παντως αυτο εννοουσα.:D

Το καλωδιο που θες για να ενωσεις τα δυο τροφοδοτικα το εχει μεσα το stacker.

Αρχική απάντηση από steve_m

Ναί.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:15]

Καταρχην που θα μπορεσω αν θελησω να βρω εκεινο το τεραστιο ανεμιστηρι που παιρνει στο πλαι και περιπου που κυμαινεται το κοστος του;

25αρης στο πλαϊνο μπαινει μονο με mod, ετοιμο δεν υπαρχει (εαν ενοουσες αυτο)

Αρχική απάντηση από steve_m

ναι αλλα δεν υπαρχει πουθενα στην αγορα για να το παρω εαν τελικα δεν παρω το στακερ; δεν μπορει να υπαρχει μονο μεσα στο συγκεκριμενο κουτι...

Αρχική απάντηση από hayabusa [13-06-2006 08:20]

ναι αλλα δεν υπαρχει πουθενα στην αγορα για να το παρω εαν τελικα δεν παρω το στακερ; δεν μπορει να υπαρχει μονο μεσα στο συγκεκριμενο κουτι...

25αρης στο πλαϊνο μπαινει μονο με mod, ετοιμο δεν υπαρχει (εαν ενοουσες αυτο)

Σε καθε τροφοδοτικο υπαρχει ενα και μονο ενα πρασινο καλωδιακι.(αν δεν υπαρχει το τροφοδοτικο σου ειναι για πεταμα....:D )

Αυτο το καλωδιακι οταν ενωθει με ενα μαυρο καλωδιακι το Psu παιρνει μπροστα.

Απλως ενωνεις το καλωδιακι αυτο(του ενος απο τα δυο τροφοδοτικα που εχεις) με ενα μαυρο.

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

μια ερωτιση και απο μενα................

my.php?image=9.6796996194396E+29.jpg

Δεν είναι βάση είναι μια σιτα για να μπαίνει αέρας μέσα

Συνήθως εκεί τοποθετούμε οι Moder το ψυγείο τις υδροψηξης

Αρχική απάντηση από F i L

(αν δεν υπαρχει το τροφοδοτικο σου ειναι για πεταμα....:D )

Δεν είναι για πέταμα αν δεν έχει πράσσινο καλωδιάκι... Απλώς δεν είναι ATX τροφοδοτικό... Αν έχεις τροφοδοτικό που παίρνει μπροστά με διακόπτη είσαι τυχερός γιατί το κάνεις δοκιμαστικό χωρίς πατέντες. ;)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 19:01]

Δεν είναι βάση είναι μια σιτα για να μπαίνει αέρας μέσα

Συνήθως εκεί τοποθετούμε οι Moder το ψυγείο τις υδροψηξης

ωραια....................thanks

Αρχική απάντηση από unknown [09-06-2006 13:44]

κανει θορυβο αυτο το μαραφετι?

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους σας ανακοινώνει ότι βρίσκομαστε σε τροχιά απογείωσης...

Σε καθε τροφοδοτικο υπαρχει ενα και μονο ενα πρασινο καλωδιακι.(αν δεν υπαρχει το τροφοδοτικο σου ειναι για πεταμα....:D )

εχει πρασινο καλωδιο ρε παιδια. δεν ειναι προπολεμικο. μικρης ισχυος ειναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.