dalai Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2009 Ειμαι πλεον στα προθυρα αγορας συστηματος αλλα ,πραγματικα βρισκομαι σε μαγαλο διλλημα . Το μπερδεμα που εχει κανει η ιντελ στα chipset με εχει πονοκεφαλιασει . Δεν ξερω τι απο τα δυο να παρω ...Εχω καταλληξει σε αυτες τις 2 συνθεσεις και απο βλεπετε εχουν σχεδον τιν ιδια τιμη συνολικα ( 30 ευρο φτηνοτερη η συνθεση με το 1156) . Αυτο που μπερδευει ειναι ειναι -αποδοση του συστηματος -η δυνατοτητες υπερχρονισμου και -η ευκολη αντικατασταση στο μελλον (δηλαδη να συνεχισει η ιντελ να τα υποστηριζει) Θελω να ρωτησω αν η ιντελ σκοπευει να συνεχιζει να παραγει και τα 2 chipset ή θα βρεθω προ εκπληξεως ,αν π.χ. μου καει η μητρικη στο μελον. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 - την διαφορα στην αποδοση την κανουν οι μνημες και το triple channel που υπαρχει στους επεξεργαστες με s1336. - η δυνατοητα υπερχονισμου ειναι περιπου στα ιδια. Αν και δεν εχω δει καποιο προηγουμενο σου επιτευγμα στο overclock, θα πω πως με καλη ψυξη, ολοι πανε στα 4GHz! - δεν θα ηταν λιγο φαουλ να ανακοινωσει ενα chipset και μετα να πει οτι δεν θα το υποστιριζει; μεχρι τωρα δεν ξερουμε κατι τετοιο. για τα επομενα 2-3 χρονια παντως πιστευω πως θα εισαι καλυμενος. Για να βγεις απο το διλλημα πρεπει να αποφασισεις πρωτα τι θελεις εσυ. Οικονομικοτερο συστημα: 1156 Crossfire/SLI: 1336 Video encoding: 1336 και παει λεγοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalai Σεπτέμβριος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Ελπιζω να μην εψαχνες πολυ ωρα γιατι οντως δεν εχω κανει κατι μεχρι τωρα Απο ψυξη θα περασω κατευθειαν σε νερο αφου εχω ετοιμο το σετ υδροψυξης απο αυτη τη προσφορα που ειχα αγορασει http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=2803 Απλως αν δεν κανει το μπλοκ (λογο ασυμβατοτητας) 8α αγορασω ενα αλλο. Ενα ακομη θετικο που βλεπω στους 1156 ειναι η πολυ χαμηλοτερη καταναλωση, αλλα ακομη δεν εχω αποφασισει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Αφού θα κάνεις ο/c η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς θα είναι αυξημένηΟ δικός μου i7 920 στα 4γιγα (με 1.27 ρεύμα) idle ,''τρώει'' 200w + 30w η οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 δεν νομιζω να ταιριαζει το block σε καποιο απο τα 2 σοκετ... ξαναλεω πως για να αποφασισεις σε ποιο σοκετ θα πας πρεπει πρωτα να αποφασισεις τι θελεις να κανεις και ποιο ειναι το budget σου. τα αλλα θα τα βρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 δεν νομιζω να ταιριαζει το block σε καποιο απο τα 2 σοκετ...ξαναλεω πως για να αποφασισεις σε ποιο σοκετ θα πας πρεπει πρωτα να αποφασισεις τι θελεις να κανεις και ποιο ειναι το budget σου. τα αλλα θα τα βρουμε Tα παγωτα Εβγα εχουν τρυπες και για 775. http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-018-EA&groupid=701&catid=5&subcat= Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 Tα παγωτα Εβγα εχουν τρυπες και για 775.http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-018-EA&groupid=701&catid=5&subcat= To ιδιο και η P6T (ΠΑΙΞΤΗ) Εχει τρύπες και για 775 Η P6T SE δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2009 lol παιξτη...200W το συστημα εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 l..200W το συστημα εννοεις?Σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalai Οκτώβριος 1, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 συνχωρεστε με αλλα δεν καταλαβα τιποτα ... Τελικα μου λετε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιισω το block που εχω σε κανενα απο τους δυο τυπους CPU που σκεφτομαι να παρω? στο σιτε της thermaltake βλεπω: Apply to Intel LGA775 / 478, AMD K8 / K7, enclosed universal clips Οποτε υποψιαζομαι πως δεν μου κανει . Τωρα σχετικα με την επιλογη Μ/Β βρισκομαι σε παρακρουση πλεον. Τι μια λεω θα παρω 920 να γουσταρω, την αλλη λεω θα παρω ενα φτηνο 750 και οσο παει πανω... Μaλλον θα κανω χρηση του υπερτατου εργαλειου επιλογης :κορωνα γραμμα Υ.Γ. για 1156 socket πια Μ/Β προτεινετε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να πας σε 1336 αν η διαφορα ειναι τοσο μικρη.Οτι και να αγορασεις μπορεις να ρωτησεις πριν αν εχει οπες για 775,οπως ειπαν ο unssen & xrist ποιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 1, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 συνχωρεστε με αλλα δεν καταλαβα τιποτα ... Τελικα μου λετε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιισω το block που εχω σε κανενα απο τους δυο τυπους CPU που σκεφτομαι να παρω? στο σιτε της thermaltake βλεπω: Apply to Intel LGA775 / 478, AMD K8 / K7, enclosed universal clips Οποτε υποψιαζομαι πως δεν μου κανει . Οχι βρε κάνει.. αρκεί να έχει τρύπες για 775 η μητρική που θα διαλέξεις Οι δυο που αναφέραμε έχουν τρύπες Εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να πας σε 1336 αν η διαφορα ειναι τοσο μικρη. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalai Οκτώβριος 1, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Η P6T SE δεν γνωρίζω.μπορει καποιος να επιβεβαιοσει οτι εχει τρυπες για 775 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 1, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 μπορει καποιος να επιβεβαιοσει οτι εχει τρυπες για 775 ?εχει.φαινεται στην φωτο...http://asus.com/product.aspx?P_ID=t4yhK6y9W9o7iQ9E&templete=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 εχει.φαινεται στην φωτο... http://asus.com/product.aspx?P_ID=t4yhK6y9W9o7iQ9E&templete=2 [ATTACH]5949[/ATTACH] :smile013: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.