man@ice Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 Στην σελίδα του e-shop έχει την Sapphire X1800XT 256MB στην τιμή των 286.21 . Βασικά με έβαλε σε σκέψεις να δώσω την 7800GT και να την χτυπήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούνιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Η τιμούλα ειναι αρκετα καλη.Μην κοιτάς όμως μόνο αυτο.Να σκεφτεσαι και το after sales που οπως θα εχεις διαπιστώσει διαβάζοντας αρκετα threads εδω μέσα ειναι -το λιγότερο- απαραδεκτο.Πολύ έχουν καεί εδω μεσα συμπεριλαμβανομένου και εμου.Αν θελεις τη γνώμη μου,μακρυα απο το συγκεκριμένο "μαγαζάκι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 παρε καμια used χ1900χτ...δες ποσο εχει εδω, http://www.skroutz.gr/search.php?sp_catcode=VGA&sp_keyword=x1900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Συμφωνώ με τον Insane...Καλή τιμή αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Η 1900ΧΤ εχει 440.....δεν ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα απο 286???Για τα υπολοιπα παω πασο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan παρε καμια used χ1900χτ...δες ποσο εχει εδω, http://www.skroutz.gr/search.php?sp_catcode=VGA&sp_keyword=x1900 Τις GT μαλλον κοιτας Πανο... Ξεπουλαει το e-shop και καλα κανει.. Nεκροι μηνες για δουλεια οι καλοκαιρινοι...νεα παιχνιδια περιμενουν απο Σεπτεμβρη...οποτε αμα μεινουν...θα τα φανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 άρα να περιμένω μήπως αρχίσουν να ξεπουλάνε και καμιά 7900gt, μπας και κάνουμε sli????:drool: :drool: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Και εγω ρε παιδία θέλω δίσκους και έχω φοβηθεί να πάω στο e-shop... Μάλλον κατά της 1730 θα είμαι Μεταμόρφωση αντι για Χαλάνδρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Εγω πλεον αγοραζω μονο απο ενα ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ καταστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 9, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Ρε παιδιά , δεν είναι καμμιά τρελή προσφορά του E-shopΣε όλο το κόσμο τόσο πωλείται πια η 1800ΧΤΔεν είναι τυχαίο που πολλοί την προτιμούνε από την 1900GT , καθώς σε πολλές περιπτώσεις την ξεπερνάει σε επιδόσεις , και κοστίζει και λιγότεροΌσο για το e-shop , είναι πλέον μόνο καλό για οτιδήποτε δεν έχει ηλεκτρονικά μέρηΨύκτρες , ηχομονωτικά , cd , κτλΔυστυχώς βγάλαν τα μάτια μόνοι τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 9, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Εγω πλεον αγοραζω μονο απο ενα ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ καταστημα... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired lol Καθολου lol.Τα κανει ολα και συμφερει... (Ε, ενταξει.Ενα πραγμα δεν κανει μονο αλλα με τον καιρο που ξερεις... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG Η 1900ΧΤ εχει 440.....δεν ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα απο 286??? Για τα υπολοιπα παω πασο.... Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Τις GT μαλλον κοιτας Πανο... Ξεπουλαει το e-shop και καλα κανει.. Nεκροι μηνες για δουλεια οι καλοκαιρινοι...νεα παιχνιδια περιμενουν απο Σεπτεμβρη...οποτε αμα μεινουν...θα τα φανε... Ναι παιδες...δεν ειπα να παρει καινουργια x1900xt...μεταχειρισμενη ή αν δεν βρει x1900gt!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 9, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 συμφωνω κι εγω.πιο συμφερουσα αγορα θα ηταν μια 1900GT.(τωρα τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMiloΔυστυχώς βγάλαν τα μάτια μόνοι τους..... Το e-shop δεν εχει αλλαξει καμια πωλητικη σχετικα με το RMA...αλλαξε ο επικεφαλης των τεχνικων του..και δυστηχως ολοι ακολουθουν δικες του εντολες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 9, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 ασχετο αλλα γιατι μου φαινεται καλυτερο να παρει (οποιος παρει) 1800χτ αντι για Χ1900GTΗ gt ειναι κομμενη απο παντου....και δεν ξερω αν ....ραβεται!Η χ1800χτ στα 256ΜΒ εχει περιπου 260 πλεον!ασυζητητι...νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoXfOxFoX Ιούνιος 10, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 ευτυχώς!!!!!! παραγγειλα μια χ1800χλ , για την ακριβεια την πεμπτη πάω στο infoshop θεσσαλονικη, και νόμιζα οτι θα εχουν και κατι stock αλλα τπτ και μου λενε αυριο. παω χτες και μου λενε απο τριτη.... ε τους εστειλα, το μόνο που λείπει απο το pc μου ειναι η vga, δε θα τους περιμενω ποσες μέρες... απο 250 που εχουν την χλ ηθελα να την παρω με δοσεις και 8α βγαινε σε 6 μηνες με 270+ γιατι εχουν μεγαλο επιτοκειο 9% την στιγμη που άλλοθ εχουν 3,5% για ενα χρονο ή 6 ατοκες.... ευτυχώς με 15 παραπανω + λιγους τόκους απο eshop... θα παρω την XT..... κλάσεις καλυτερη αγορα.... thank you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιούνιος 12, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Εχει δει κανένας και σε κανενα άλλο Ελληνικό κατάστημα X1800XT σε ανάλογη τιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 12, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από mitsosoft [Σήμερα, στις 18:37] Εχει δει κανένας και σε κανενα άλλο Ελληνικό κατάστημα X1800XT σε ανάλογη τιμή; Skroutz is your friend. Υπόψην όμως είναι η έκδοση με τα 256ΜΒ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιούνιος 12, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 19:12] Skroutz is your friend. Υπόψην όμως είναι η έκδοση με τα 256ΜΒ... Thx...το ξέχασα τελείως το skroutz, ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.