Jump to content

Sapphire X1800XT 256MB 286� στο E-shop

man@ice

Recommended Posts

Guest Insane

Η τιμούλα ειναι αρκετα καλη.Μην κοιτάς όμως μόνο αυτο.Να σκεφτεσαι και το after sales που οπως θα εχεις διαπιστώσει διαβάζοντας αρκετα threads εδω μέσα ειναι -το λιγότερο- απαραδεκτο.Πολύ έχουν καεί εδω μεσα συμπεριλαμβανομένου και εμου.Αν θελεις τη γνώμη μου,μακρυα απο το συγκεκριμένο "μαγαζάκι".:TD:

Αρχική απάντηση από blade_pan

παρε καμια used χ1900χτ:)...δες ποσο εχει εδω, http://www.skroutz.gr/search.php?sp_catcode=VGA&sp_keyword=x1900

Τις GT μαλλον κοιτας Πανο...:D

Ξεπουλαει το e-shop και καλα κανει..:D

Nεκροι μηνες για δουλεια οι καλοκαιρινοι...νεα παιχνιδια περιμενουν απο Σεπτεμβρη...οποτε αμα μεινουν...θα τα φανε...:D

Ρε παιδιά , δεν είναι καμμιά τρελή προσφορά του E-shop

Σε όλο το κόσμο τόσο πωλείται πια η 1800ΧΤ

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί την προτιμούνε από την 1900GT , καθώς σε πολλές περιπτώσεις την ξεπερνάει σε επιδόσεις , και κοστίζει και λιγότερο

Όσο για το e-shop , είναι πλέον μόνο καλό για οτιδήποτε δεν έχει ηλεκτρονικά μέρη

Ψύκτρες , ηχομονωτικά , cd , κτλ

Δυστυχώς βγάλαν τα μάτια μόνοι τους.....

Αρχική απάντηση από ΝTG

Η 1900ΧΤ εχει 440.....δεν ειναι λιγο μεγαλη η διαφορα απο 286???

Για τα υπολοιπα παω πασο....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Τις GT μαλλον κοιτας Πανο...:D

Ξεπουλαει το e-shop και καλα κανει..:D

Nεκροι μηνες για δουλεια οι καλοκαιρινοι...νεα παιχνιδια περιμενουν απο Σεπτεμβρη...οποτε αμα μεινουν...θα τα φανε...:D

Ναι παιδες...δεν ειπα να παρει καινουργια x1900xt...μεταχειρισμενη ή αν δεν βρει x1900gt!:bigsmile:

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Δυστυχώς βγάλαν τα μάτια μόνοι τους.....

Το e-shop δεν εχει αλλαξει καμια πωλητικη σχετικα με το RMA...αλλαξε ο επικεφαλης των τεχνικων του..και δυστηχως ολοι ακολουθουν δικες του εντολες...:(...

ασχετο αλλα γιατι μου φαινεται καλυτερο να παρει (οποιος παρει) 1800χτ αντι για Χ1900GT

Η gt ειναι κομμενη απο παντου....και δεν ξερω αν ....ραβεται!

Η χ1800χτ στα 256ΜΒ εχει περιπου 260€ πλεον!ασυζητητι...νομιζω...

ευτυχώς!!!!!!

παραγγειλα μια χ1800χλ , για την ακριβεια την πεμπτη πάω στο infoshop θεσσαλονικη, και νόμιζα οτι θα εχουν και κατι stock αλλα τπτ και μου λενε αυριο.

παω χτες και μου λενε απο τριτη....

ε τους εστειλα, το μόνο που λείπει απο το pc μου ειναι η vga, δε θα τους περιμενω ποσες μέρες...

απο 250 που εχουν την χλ ηθελα να την παρω με δοσεις και 8α βγαινε σε 6 μηνες με 270+ γιατι εχουν μεγαλο επιτοκειο 9% την στιγμη που άλλοθ εχουν 3,5% για ενα χρονο ή 6 ατοκες....

ευτυχώς με 15 παραπανω + λιγους τόκους απο eshop... θα παρω την XT.....

κλάσεις καλυτερη αγορα....

:)

thank you!!!

Αρχική απάντηση από mitsosoft [Σήμερα, στις 18:37]

Εχει δει κανένας και σε κανενα άλλο Ελληνικό κατάστημα X1800XT σε ανάλογη τιμή;

Skroutz is your friend. Υπόψην όμως είναι η έκδοση με τα 256ΜΒ...

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 19:12]

Skroutz is your friend. Υπόψην όμως είναι η έκδοση με τα 256ΜΒ...

Thx...το ξέχασα τελείως το skroutz, ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα-καλοκαίρι!!!! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.