Jump to content

LIAN LI PC-G70B

unstoppable

Recommended Posts

Ωραιο το κουτάκι μεγείες! Αυτος ο μεγάλος ανεμιστήρας στο πλάι ειναι γαματος...

Αρχική απάντηση από nickthegreek

To aerocool τι λέει?

Καλο φαινετε αλλα δεν μου φαινετε να παιζει καλα η ρυθμιση των fan, το εχω στην ρυθμιση για 6V και οι στροφες εχουν πεσει απο τις 1500(12V) στις 1300 μονο

Πολύ ωραιο "κουτάκι" :T: (το έχω βάλει και εγώ στο μάτι). Απο θόρυβο πως πάει; Υπάρχεις τρόπος οι κάτω σκληροί να μπούνε με τον κλασικό τρόπο και όχι κάθετα όπως τους εχεις τώρα; Στην θέση του 2ου τροφοδοτικού κάτω υπάρχει κάποιο 'καπάκι' για να κλείνει η τρύπα;

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Πολύ ωραιο "κουτάκι" :T: (το έχω βάλει και εγώ στο μάτι). Απο θόρυβο πως πάει; Υπάρχεις τρόπος οι κάτω σκληροί να μπούνε με τον κλασικό τρόπο και όχι κάθετα όπως τους εχεις τώρα; Στην θέση του 2ου τροφοδοτικού κάτω υπάρχει κάποιο 'καπάκι' για να κλείνει η τρύπα;

Για τους δισκους ναι μπορεις να τους βαλεις και οριζοντια - δινει ενα ειδικο εξαρτημα, για την τρυπα του δευτερου PSU δεν βρηκα κατι.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

καλοριζικο unsto... χμ.. υδροψυξη χωραει ετσι?

Ετσι μου φαινετε, εδω βαζουν σε πολυ μικροτερα κουτια:D

Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο, επειδή το είδα όμως σε αυτό το κουτί, δημιουργείται πρόβλημα με το να βάλεις κάθετα τους σκληρούς?

Καλορίζικο πάντως ομολογώ πως μου αρέσει αρκετά!

Καταρχάς foveri douleia unstopable....και τώρα να πώ στον ergoteliti (ίδια ομάδα και εγώ πατριώτη... ;) ) ότι δεν πρέπει να υπάρχει λογικά κάποιο πρόβλημα.....εννοώ σιγά μην χάνουν στροφές οι σκληροί έτσι.....

Πολύ ωραίο μεγειά. Απο θόρυβο πως τα πάει; Εχεις αλλάξει τους μαμίσιους ανεμιστήρες;

Αρχική απάντηση από man@ice

Πολύ ωραίο μεγειά. Απο θόρυβο πως τα πάει; Εχεις αλλάξει τους μαμίσιους ανεμιστήρες;

Οχι ακομα, αλλα θα το κανω γιατι κανουν λιγο θορυβο.

• 2 weeks later...

Πολύ ωραίο "κουτάκι"!!! αν του βάλεις και το παραθυράκι τρου θα είναι @μάτο!!

post-4694-1416072712,4535_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.