tragikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2006 Γεια σας, όπως βλέπετε νεό μέλος και εγώ, αφού έμαθα ότι εδώ είστε πολύ ψαγμένοι (ε; φοβεροί συμφορουμίτες; ) για να μου απαντήσετε προς το παρόν στην πολύ απλή απορία μου. Είμαι φανατικός της sony (no comments) και αυτόν τον καιρό θέλω να πάρω ένα mp3 player. Οπότε έχω καταλήξει στα εξής 2:1. SONY MP3 PLAYER NW-E507/N 1GB FM GOLD 196.902. SONY MP3 SONY E-Series NW-E003F (1GB) 119.00Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι η τόση διαφορά στην τιμή; ’λλωστε το 2ο είναι πιο καινούριο. Η αλήθεια είναι ότι μαρέσει περισσότερο το design του πρώτου αν και το δεύτερο πάει μια χαρά. Απλά σκέφτομαι μήπως του λείπει κάτι ή έχει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής.Επίσης το πρώτο λέει "Αναπαραγωγή αρχείων:ATRAC3 & ATRAC3plus. Τα αρχεία MP3, WMA και WAV υποστηρίζονται μέσω παρεχόμενης εφαρμογής που τα μεταφέρει στο Player μετατρέποντας τα σε ATRAC3 και ATRAC3plus", ενώ το δεύτερο "Υποστηριζόμενα Φορμάτ Ήχου: ATRAC3plus και MP3". Τι καταλαβαίνετε με αυτό;Τέλος μπορείτε και εσείς να απολαύσετε το design του πρώτου. Ρίξτε μια ματία στην καλύτερη (για μένα) 3d απεικόνιση προϊόντος εδώ:http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action...Network+Walkman Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Αυτό που λέει είναι παρόμοιο με το ipod. Εσύ βάζεις την εφαρμογή στο PC, συνδέεις το mp3 player και στο περνάει μετατρέποντας το στην μορφή ATRAC.Χωρίς να ξέρω, το δεύτερο που λέει Atrac3+mp3 μάλλον είναι ακριβώς το ίδιο στιλ με το πρώτο. Απλά εάν αγοράσεις το δεύτερο, να είσαι σίγουρος πως με ένα απλό κοπι θα παίξει στο mw-e003fΌσον αφορά στις διαφορές για την τιμή δεν είμαι σε θέση να τις ξέρω αλλά 192ευρώ είναι πάρα πολλά για 1gb και 119 είναι απλά πολλά για 1gb ομοίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 8, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Ωραία, αλλά γιατί θεωρείς τα 119 πολλά; Έχει και ραδιόφωνο υπόψιν, αλλά όπως είπα σαν φανατικός sony είμαι διατεθιμένος να δώσω 10-15 ευρώ παραπάνω για την "εγγύηση" και το όνομα της sony. Επίσης ξέρω ότι σε όλες τις μνήμες flash μπορείς να μεταφέρεις ότι είδους αρχεία θέλεις οπότε να υποθέσω ότι γίνεται και στα δύο αυτά μοντέλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αυτά; Δεν ασχολείστε με mp3 players; Ή έχετε καταλήξει στο ipod nano και όλα τα άλλα είναι υποδεέστερα; Δεν έχει κανείς κάποιο απο αυτά τα μοντέλα να μας πει εντυπώσεις; Κάτι τελοσπάντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Κοίταξε γενικά τα Sony δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στην αγορά πλέον... Εϊναι ακριβά χωρίς σοβαρούς λόγους και αυτό που λες για εγγύηση της Sony είναι για γέλια τουλάχιστον.Θα σου έλεγα να αφήσεις τα κολήματα 'Σονυ και καλά'...Δες και τις άλλες λύσεις... π.χ. iriver (οχι creative) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Ιούνιος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2006 +οτι μεχρι τωρα δεν υποστηριζαν Mass USB drivers και επρεπε να βγαλεις ακρη με το εκνευριστικο Sonic Stage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.