Jump to content

νεα VGA και προβλημα

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε guys,πηρα σημερα μια 6800gs της gainward.Ηρθα λοιπον ολο χαρα σπιτι να την βαλω πανω και να ξεφορτωθω επιτελους την 6600gt:getlost: .Να μην σας τα πολυλογω,αφου εβαλα την καρτα,ο υπολογιστης σβηνει μονος του ανα τακτα χρονικα διαστηματα.Δεν κανει restart,σβηνει τελειως.Υπεθεσα οτι δεν φτανουν τα watt και εβαλα αλλο ενα τροφοδοτικο.Τωρα εχω ενα qteck 400αρι για mobo,cpu και hd's,ενα noname για τα οπτικα και για 2 12αριδες και ενα ακομη noname για την vga μονο.Αλλα παλι σβηνει...Μηπως ζεσταινεται κανα τροφοδοτικο?Help ρε παιδια γιατι μολις την πηρα την καρτα και δεν μπορω να παιξω...

PS:η gainward εχει ενα περιεργο βυσμα,μηπως το εχω συνδεσει λαθος(εννοω μηπως θελει σε διαφορετικες γραμμες)?

dsc004122xr.jpg

Το καλωδιο που την εχεις συνδεσει εχει αλλες συσκευες συνδεδεμενες πανω του?

Αν ναι,ριξτες σε αλλο καλωδιο...

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Μετα απο ποση ωρα σβηνει?

Απο Θερμοκρασιες στην 6800 πως πας?

Κοιταξε να δεις,σβηνει οποτε θελει...Μπορει να σβησει μετα απο μιση-μια ωρα,πριν ομως εσβησε και οταν τον ξαναανοιξα εσβησε στο καπακι μολις μπηκε στο desktop.

Αρχική απάντηση από knight_77

Το καλωδιο που την εχεις συνδεσει εχει αλλες συσκευες συνδεδεμενες πανω του?

Αν ναι,ριξτες σε αλλο καλωδιο...

Τωρα δεν εχει,την εχω βαλει σε ενα τροφοδοτικο μονη της

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 17:06]

Κοιταξε να δεις,σβηνει οποτε θελει...Μπορει να σβησει μετα απο μιση-μια ωρα,πριν ομως εσβησε και οταν τον ξαναανοιξα εσβησε στο καπακι μολις μπηκε στο desktop.

Tην θερμοκρασια της την κοιταξες?

Qtec 400άρη;

Τα qtec δεν αναφέρουν την πραγματική τους ισχύ αλλά την peak.Είχα και εγώ ένα τέτοιο πρέπει να βγάζει κανονικά 330W.Aλλαξέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Τι άλλα έχει το σύστημά σου.(δίσκους,drives, κτλ)

Βάλε ένα τροφοδοτικό μόνο, όποιο νομίζεις καλύτερο, με τα πολλά δεν ξέρεις τι παίζει με τα ρεύματα, μς ένα q-tec δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά για μία 6800 φτάνει οποιοδήποτε τροφοδοτικό

Δεν νομιζω να εχει προβλημα θερμοκρασιας.Αν ειχε τετοιο προβλημα,θα εκανε restart και οχι shutdown.Εν παση περιπτωση, σε idle με 32 ambient εχω 50 και σε load με hl2 εχω γυρω στο 58-60 ambient δεν θυμαμαι.Το ξερω οτι το qtek ειναι μαπα,αλλα δεν μπορει να οδηγησει 2 σκληρους,2 8αριδες ανεμιστηρες και το cpu?Παντως απο τοτε που ποσταρα το thread δεν ξαναεσβησε...Δυο ενδεχομενα παιζουν:ή φοβηθηκε τους λαμπιτες ή οτι γινεται,γινεται σε load...Την περιπτωση να ζεσταινεται τo qtek την αποκλειουμαι?

αν εχει εναν 12αρη μεσα του δεν νομιζω πως ζεστενεται.και με full 8αρη επισης.

το οτι οτι γινεται,γινεται σε load ειναι καθαρα αδυναμια του να ανταπεξελθει κατα την γνωμη μου.

Γιωργο μιλας για το τροφοδοτικο?Το qtek εχει 2 8αριδες αλλα παλι εσβηνε.Το lase που την εχω πανω τωρα εχει εναν 8αρι...Δεν ξερω,ειμαι σε απογνωση....

ναι για το τροφοδοτικο.απλα πιστευω πως δεν μπορει να ανταπεξελθει των απαιτησεων και.....γιοκ...

κανα πολυμετρο παιζει να μετρησεις τις τασεις του τροφοδοτικου?

και πιασε το τροφοδοτικο να δεις αν ειναι ζεστο οταν στρεσαρεται ο υπολογιστης (αν και το οτι ειναι ζεστο δεν σημαινει οτι δεν δουλευει σωστα)

Ενταξει παιδια,βρεθηκε το προβλημα.Αυτο το αθλιο qtek εφταιγε.Το αντικατεστησα με 2 350αρια και λειτουργει μια χαρα.Τωρα προσωρινα εχω 3 τροφοδοτικα:tomato:

δεν το δίνεις να πάρεις κάτι άλλο?

εγω έχω ενα 420 chiefteck με d930 3 σκληρούς 2 dvd και 6800gt και δεν εχω προβλημα

..οπως ειπαν και τα παιδια παρε κατι καλο..μην παιζεις με τα psu ..μην βρεθεις προ εκπληξεων...;)

Ναι ρε σεις,θα παρω ενα tagan ή ενα enermax,τα 3 τα εχω προσωρινα μεχρι να παρω ενα καλο.Σιγα μην κατσω να τα πουλησω,θα φανε πεταμα...Ουτως η αλλος τα καλλωδια και των τριων ειναι πολλοι modαρισμενα,αλλα μακρυτερα αλλα κοντυτερα,αλλα κομμενα τελειως,τα περισσοτερα με κολλησεις κοκ:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.