Jump to content

Χρησιμοποιείτε το dvi ή το απλό αναλογικό καλώδιο?

mcmanol1416003162

Recommended Posts

DVI (αυτό που έδινε η eizo) κι εδώ αφού μπορώ και σα να έχει μια μικρήηη διαφορά στην ευκρίνια. Κάρτα HIS 9600XT και οθόνη Eizo L568.

btw, διόρθωσε λίγο τον τίτλο και το post. "Χρησιμοποιήτε" είναι. Με μπέρδεψες αρκετά στην αρχή μέχρι να καταλάβω οτι το είχες γράψει λάθος... :)

dvi κυριως διοτι αρκετες φορες ειδικα οταν βλεπω κατι σε οχι native αναλυση π.χ. παιχνιδια, full screen ταινιες με dsub η οθονη μπορει να δειχνει κοματι της εικονας

για να κεντραρει την εικονα στην οθονη πρεπει να πατησω το "auto/select" κουμπι στο μονιτορ

με dvi no problem

Πάντως πιστεύω πως εξαρτάται η διαφορά που θα δει κανείς απο την οθόνη και την κάρτα γραφικών (υλοποίηση βασικά, όχι gpu). Μπορεί μια κάρτα να δίνει πολύ καλό DVI ας πούμε αλλά άθλιο D-sub. Φαντάζομαι τουλάχιστον οτι παίζει κάποιο ρόλο το τι ποιότητας εξαρτήματα έχει βάλει ο κάθε κατασκευαστής στην υλοποίησή του. Αντίστοιχα και με τα ηλεκτρονικά των οθονών.

απο τοτες που αγορασα την L557,πανε 2-3 χρονια εχασα το dvi που εδινε η eizo και δεν εχω αξιωθει να παω καινουργιο...οποτε μαλλον με την καινουργια οθονη ελπιζω να το χαρω και γω το παλιοdvi :D

Και εγω την L557 εχω και μολις εβαλα DVI ειδα αισθητη διαφορα.Εκανα και τις εξης ρυθμισεις:

στο μητρωο των windows xp hkey current user / control panel / desktop / font smoothing type την τιμη απο 0 σε2, στα χρ βαζουμε ως γραμματοσειρα MS Reference Sans Serif.Το περιβαλλον αλλαξε αρκετα.Αν εχεις καποιος αλλος να προτεινει καποια αλλο τιπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.