Sitios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 Το ξέρω ότι έχει συζητηθεί κατά καιρούς παρόμοιο θέμα, αλλά είναι τόσα πολλά τα threads που δε θα βγάλω άκρη και να ψάξω μάλλον...Λοιπόν, θέλω να αγοράσω μνημάκια.Δεν ξέρω όμως αν θα είναι 2χ512MB ή 2χ1GB...Απλά ότι και να είναι, θέλω να είναι καλάάάά...Έψαχνα τα OCZ τα VX (PC4000 BH chips) ή τα Mushkin τα Redline XP4000 αλλά σε 2χ512MB δεν τα βρήκα. Υπάρχουν ακόμα?Εσείς τι θα μου προτείνατε???BH στα 250 2-2-2 ή TCCD στα 300???Και αν γίνεται να μου βρείτε και ένα δείγμα από το καθένα (για 2χ512 και 2χ1GB και με λινκ αν γίνεται...) θα σας ήμουν ευγνώμων... Sorry αν σας ζάλισα, αλλά είμαι λίγο μπερδεμένος...Τελικά είναι πιο δύσκολη η επιλογή από ότι φαίνεται...Θέλει ψάξιμο...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 2χ1GB σε tccd και σε BH5 δεν πρεπει να εχουν βγει ποτε... Mushkin Redline πρεπει να εχει το multishop.... OCZ VX ειναι EOL(end of line) απο την ιδια την OCZ αν μπεις στο σαιτ της...οποτε θα βρεις μονο αμα ξεμεινει σε καποιον! 2χ1GB ισως βρεις τιποτα σε Uccc που πανε σχετικα καλα..... 512αρια tccd ή BH θα βρεις αλλα δυσκολα....ποιο ευκολο θα ειναι απο το ebay... Στειλε και κανενα πμ στον esdee...πρεπει κατι να εχει που δεν θελει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.