Jump to content

Προτάσεις για ηχεία ?

iparout

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tsakonas

με γυρω 100 ευρα creative inspire 7900...σε μικρο δωματιακι ειναι μια χαρα απο οτι βλεπω...

Τα 7900 ειναι 7.1 κι εγω εχω καρτα 5.1... Γινεται να πεξουν σωστα αυτα τα ηχεια με 5.1 καρτα?

Επισης θα ηθελα κατι πιο οικονομικο αν αξιζουν βεβαια απο αυτα που ανεφερα γιατι θα τα παρω με παραγγελια μεσω internet και ερχονται πολυ οικονομικα.

Αν καποιος εχει ακουσει καποια απο τα παραπανω ηχεια ας βοηθησει.

Και αν ακαποιος ξερει τι παιζει με τα inspire 7900 ας μου πει αν μπορω να τα χρησιμοποιησω με την καρτα μου και αν εχουν μεγαλη ή μικρη διαφορα απο τα αλλα που ανεφερα.

Αρχική απάντηση από pan

Τα 7900 ειναι 7.1 κι εγω εχω καρτα 5.1... Γινεται να πεξουν σωστα αυτα τα ηχεια με 5.1 καρτα?

Επισης θα ηθελα κατι πιο οικονομικο αν αξιζουν βεβαια απο αυτα που ανεφερα γιατι θα τα παρω με παραγγελια μεσω internet και ερχονται πολυ οικονομικα.

Αν καποιος εχει ακουσει καποια απο τα παραπανω ηχεια ας βοηθησει.

Και αν ακαποιος ξερει τι παιζει με τα inspire 7900 ας μου πει αν μπορω να τα χρησιμοποιησω με την καρτα μου και αν εχουν μεγαλη ή μικρη διαφορα απο τα αλλα που ανεφερα.

Δεν μπορουν να παιξουν και τα 7 δορυφορακια γιατι πολυ απλα δεν θα μπορεις να συνδεσεις και τα 4 καλωδια που απαιτουνται για να παρεις 7.1. Μπορεις να τα συνδεσεις ως 5.1 και να κρατησεις και 2 καβατζα...

Σε θεμα ποιοτητας μην περιμενεις πολλα αν τα ηχεια του aiwa ειναι καλα. Θελω να πω οτι καλυτερα να τα ακουσεις καπου γιατι σε βλεπω στην τελικη παλι απο το στερεο να ακους...

Ομορφα ... αρα δεν μιλαμε πλεον για τα 7900 αφου ειναι 7.1 γιατι και πιο πολλα λεφτα ειναι και καβατζα ηχεια δεν χρειαζομαι... Μην αλλαζω και καρτα ηχου τωρα!!!

Για τα αλλα που προτεινα ξερει κανεις λεπτομερειες? Ποια να επιλεξω και γιατι?

Υπαρχει περιπτωση να εχω δυνατο ηχο οσο με το στερεοφωνικο μου ή με τιποτα?

Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα καλυτερα να πας σε 2 καλα ηχεια πανω στον ενισχυτη σου. Τωρα ειναι και θεμα γουστου. Παντως ως τωρα εγω δεν εχω ακουσει συστημα 5.1 που να παιζει καλυτερα απο αντιστοιχο με 2 ηχεια.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Τι θα μου προτείνατε να πάρω;

Έχω τον υπολογιστή συνδεδεμένο με την lcd humax 40".

Αυτή τι στιγμή έχω ένα μοντέλο (δεν θυμάμαι πιο ακριβώς) της creative 2.1 .

Αλλα δεν με ικανοποιεί ο ήχος για ταινίες.

Διατίθεμαι να δώσω μέχρι 300 ευρό.

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από salonicafan [31-03-2007 17:43]

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Τι θα μου προτείνατε να πάρω;

Έχω τον υπολογιστή συνδεδεμένο με την lcd humax 40".

Αυτή τι στιγμή έχω ένα μοντέλο (δεν θυμάμαι πιο ακριβώς) της creative 2.1 .

Αλλα δεν με ικανοποιεί ο ήχος για ταινίες.

Διατίθεμαι να δώσω μέχρι 300 ευρό.

Η κάρτα ήχου μου είναι παλιά οπότε θέλω καινούρια.

Ποιός συνδιασμός ηχείων-κάρτας ήχου θα αποδώσει καλύτερα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.