iparout Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 Χαίρετε.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηχεία για τον υπολογιστή (αυτά που έχω τώρα είναι 2 ηχειάκια των 30 ευρώ) και ψάχνω για κάτι αξιόλογο, αλλά μέχρι 100 ευρώ, όχι παραπάνω...Τα θέλω για να ακούω μουσική (όχι δηλαδή για κανέναν επαγγελματικό σκοπό), θα ήθελα όμως να βγάζουν αρκετά καθαρό ήχο και να έχουν ένταση όποτε εγώ το θελήσω.Καμιά πρόταση ?Παρεπιπτώντως, έχω μια SoundBlaster Live 1024.Thanks in advance.Υ.Γ : Να ξεχάσω φαντάζομαι 5.1 στην τιμή που ψάχνω, έτσι ? Πόσο είναι το μικρότερο ποσό που πρέπει να δώσε για να πάρω κάτι αξιόλογο σε 5.1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Logitech x-530 (5.1)! Αριστουργήματα για τα λεφτά τους...Κάνε search να δεις κ άλλες εντυπώσεις από ηχεία αυτής της κατηγορίας, αν κ δε νμζ να σε απογοητεύσουν!edit->κάπου στα 70+φεύγα κοστίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 αλλη μια ψηφος στα χ530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 εγω απο την αλλη θα προτεινω ενα καλο σετ 2.1 ωστε να δωσει βαρυτητα στην ποιοτητα και την ενταση.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501619εαν θες οπωσδηποτε πολυκαναλα τοτε τα Χ-530 που προειπαν και τα παιδια ειναι μια πολυ τιμια επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούνιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από unknown αλλη μια ψηφος στα χ530 Και αλλη μια ψηφος απο εμενα για τα Χ530 τα καλυτερα στη σχεση τιμη/αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιούνιος 8, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Κατάλαβα. Αν πάω για 5.1 χτυπάω τα X530.Αν όμως αποφασίσω 2.1 τι θα προτείνατε ? (π.χ. σαν αυτά που πρότεινε ο greekfragma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 για 2.1 αν και ειναι πιο ακριβα απο το οριο που θετεις....δες τα creative megaworks 2.1.Σε 2.1 δυσκολα θα βρεις καλυτερα μαλλον...Στα ιδια παιζουν και τα Logitech Z-2300Πιο φτηνα ειναι Creative I-Trigue 3400 στα 80 περιπου...Αν και υπαρχουν και τα logitech x-230 κοντα στα 40 καλυτερα να παρεις τα Χ530...ιδια ηχεια ..απλα εχεις 3 παραπανω 2 ολοιδια και ενα κεντρικο...και φυσικα αυτα που προτεινε ο greekfragma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 και εγω x530 προτεινω. Σιγουρα θα σε ικανοποιησουν στον ηχο και κανουν και κανενα 65 ευρω μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούνιος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Απο τη στιγμη που τα θελεις για μουσικη κυριως και δεν σε ενδιαφερουν τοσο τα παιχνιδια ή οι ταινιες, στη θεση σου θα προσανατολιζομουν για ενα καλο συστημα 2.1 απο αυτα που σου προτεινε ο NTG.Σιγουρα τα X-530 ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους αλλα δεν πιανουν την ποιοτητα του ηχου των Ζ-2300 ή των megaworks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Ιούνιος 8, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Συμφωνώ με αυτά που πρότεινε ο NTG αλλά και τα 2 κάνουν γύρω στα 150 ευρώ. Εγώ δεν επιθυμώ να ξοδέψω πάνω από 100. Υπάρχουν αξιόλογες λύσεις 2.1 σε αυτά τα λεφτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 αν εχεις το χωρο και την καρτα για 5.1 παρε τα Χ-530....δεν θα πιστευεις στα αυτια σου για 70...(σ.σ αυτα εχω..μιας και με ενδιεφερε αποκλειστικα το 5.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Z-4 λέμε...Κάτι ξέρει και η BMW:D Πέρα απο την πλάκα,μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και ήχου.Δώσε σημασία και στην διαμόρφωση των ηχείων σε συνάρτηση με τον χώρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούνιος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [Χθες, στις 11:14] Απο τη στιγμη που τα θελεις για μουσικη κυριως και δεν σε ενδιαφερουν τοσο τα παιχνιδια ή οι ταινιες, στη θεση σου θα προσανατολιζομουν για ενα καλο συστημα 2.1 απο αυτα που σου προτεινε ο NTG.Σιγουρα τα X-530 ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους αλλα δεν πιανουν την ποιοτητα του ηχου των Ζ-2300 ή των megaworks... Συμφωνώ με μια ένσταση στις ταινίες. Στην κατηγορία 100-200 ευρω ηχεία 2.1 εχουν πολύ ικανοποιητική στεροφονική είκονα και βάθος. Η δαυγεια κ την ποιοτητα εξάλλου είναι πολυ καλυτερη από τα 5.1.Λέω να προσέξεις λίγο στην επιλογή των Ηχείων αφού μάλλον δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξεις για πολύ καιρό.Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ήχου θα πρέπει να κοιτάς 2.1 τουλάχιστον σε αυτές τις κατηγορίες (αν κ προσωπικά δεν μπορώ να ακουσω μουσική σε 5.1 ποιασδηποτε κατηγορίας).Τα Logitech Z2300 είναι καλή προταση - Γρήγορο κ καθαρό μπάσο - πολύ ποιοτικό υπογούφερ. Δεν είναι καλύτερα συνολικά όμως απο τα Altec Lansing MX5021 τα midrange και τα τουιτερ του οποιου είναι ΑΡΙΣΤΑ για την κατηγορία τους και όχι μονο. - ρυθμιστικό υψυλων κ χαμηλών - δυνατότητα τοποθέτησης δορυφορων στους τοιχουςΤα 50 ευρω παραπανω δεν θα πανε με τιποτα χαμένα με τα δύο παραπανω.Τα Χ530 σε 5.1 δεν είναι για απαιτητικές ακροασεις αλλα σε παιχνιδια και ταινιες θα σε ικανοποιησουν φυσικα είναι κ φθεινοτερα.Για καθαρό ήχο που λες καλύτερα τα Logitech Ζ-4.Μέχρι 100 ευρω προτείνω πάλι 2.1 ιδιαίτερα αν σε ενδιαφερει ο ήχος Εκτώς απάυτα που σου προτείναν τα παιδια παραπανω σε 2.1 υπάρχουν και τα - Αltec Lansing VS4121 τα οποια απο τα Ζ-3 ήταν αρκετά καλύτερα.(Κ αντιπροταση των Ζ-4)- JBL Creature II Γενικα η Αltec Lansing τουλαχιστον σε 2.1 φαινεται πιο ολοκληρωμενη ειδικοτερα στα μεσαια που είναι πιο πλουσια και διαυγή απο αυτά της Logitech.Και κατι ακομα επιλεγοντας ηχεία όχι μόνο για το pc αλλα γενικοτερα, μην σταθεις στα τεχνικά χαρακτηριτικα τους για να αποφασισεις. ευρος συχνοτητων, αποκρίσεις, λογος σηματος/θορύβου ρυθμιστικα κτλ. κτλ..Αντιθετα με όλες τις άλλες συσκευές δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 9, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 Έχω τα 4121 altec lansing είναι απίστευτα για τα λεφτά τους., ΠΟλύ καθαρός ήχος ειδικά σε παλιά λαικά που θέλει μεγάλη καθαρότητα είναι όλα τα ευρώAλλιώς αν πάς σε παραπάνω λεφτά αυτά http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=183438&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 11, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 αλλος ενας κατοχος χ-530 και παιζουνε αψογα για τα λεφτα τους και ενα καλο στοιχειο επισης επειδη τα μεγαφωνα τους ειναι σχεδιασης ful range δεν εχουν tweter και δεν εχουν πολυ λεπτομερεις υψηλες αλλα τουλαχιστον δεν κουραζουν.παντως τα ακριβα τα logitech των 300 ευρω ηταν απαραδεκτα στο θεμα υψηλων.τοσο πολυ που νομιζες οτι ειχες βγαλει το treble τελειως off.και επειδη ετυχε διπλα να υπαρχουν ηχεια απο στερεοφωνικο και μαλιστα καλα ηχεια οταν τα ανοιγαμε με την ιδια μουσικη επισκιαζε τελειως τα logitech και ακουγες σωστες υψηλες.μολις το εκλεινες ξενερωνες τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιούλιος 2, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Μην πας σε 2.1 Η διαφορά απόδοσης με τα 5.1 είναι πολύ μεγάλη. Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό δοκίμασε να πάρεις μεταχειρισμένα. Όλο και κάποιος θα δίνει τα παλαιά του 5.1 Εγώ λέω να τα αλλάξω σε 5-6 μήνες για 7.1 αλλά θα υπάρχουν αρκετοί που θα δίνουν τα δικά τους τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fe4r Ιούλιος 23, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2006 Μια και εγώ ψάχνω για ηχεία με καλή συσχέτιση χρημάτων/απόδοσης $ όποιος έχει δει (ή καλύτερα ακούσει ) τα εξής δύο ας πει καμιά εντύπωση. http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090&nav=2 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Μάρτιος 26, 2007 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Καλησπερα παιδες... :hi: :hi: Θελω να παρω ηχειακα και θα ηθελα να μου προτεινεται ποιο απο τα παρακατω αξιζει για 5.1 :Logitech X-540, Logitech X-530, Altec Lansing VS-3251 ή Creative Inspire T6100Δυστυχως δεν εχω ακουσει κανενα απο τα παραπανω live ... Μονο τα x-230 εχω ακουσει αλλα δεν ενθουσιαστηκα....Με ενδοιαφερει να ακουω και μουσικη και ταινιες και παιχνιδια ... γενικα για ολες τις χρησεις ... αρκει να προσφερουν καλη αποδοση ... ενταση χωρις πολυ παμορφωση και να ειναι αξιολογα.Τα ηχεια θα μπουν σε δωματιο 10 τ.μ. στο οποιο αυτη την στιγμη ειναι συνδεδεμενα :ενα στερεοφωνικο AIWA σαν front left - front rightκι ενα 4.1 παλιο συστημα της turando με τα 2 rear σαν rear left - rear rightκι απο τα 2 μπροστα που βγαζει μαζι με το αθλιο subaki χρησιμοποιω μονο το ενα μπροστινο σαν κεντρικο και το sub Βεβαια εχω αρκετα δυνατο ηχο λογω του στερεοφωνικου αλλα δεν ευχαριστιεμαι καλα το 5.1 λογω του οτι εχω :ενα ποτενσιομετρο (volume) για την ενταση του AIWA ενα ποτενσιομετρο (volume) για την ενταση των rear του turandoκι ενα ποτενσιομετρο (volume) για την ενταση των front και του sub του turandoαπο τα οποια οπως ειπα χρησιμοποιω μονο το ενα ως κεντρικο και το subΕχω καρτα ηχου μια soundblaster 5.1 live! Επισης ακουω συνεχεια μουσικη, παιχνιδια, ταινιες με πολυ ενταση και συγουρα θα την χρειαστω....Πειτε καμια γνωμη να δουμε τι ακρη θα βγαλουμε...Ευχαριστω...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 26, 2007 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 με γυρω 100 ευρα creative inspire 7900...σε μικρο δωματιακι ειναι μια χαρα απο οτι βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Μάρτιος 26, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2007 Logitech X-540, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.