Jump to content

Καταλήψεις

g_0x

Recommended Posts

:OT:

Ελεος με τις καταληψεις σας...ελεος...

Πανε 4 εργαστηρια ετσι για την πλακα...επειδη καποιοι θελουν να πανε για μπανιο...:OT:

να δω κ σενα οταν θα σου πουνε κοπηκες 3 φορες στο μαθημα οποτε τα λεμε σε καποια αλλη ζωη οταν θα εχεις γραφτει σε αλλη σχολη αφου θα εχεις παρει ποδι,αφου θα εχεις πληρώσει διδακτρα για τα ελληνικα πανεπιστημια κ οι γονεις σου θα έχουνε πάρει τα απειρα δανεια για να σπουδασεις εσυ.

Παιδες σορυ αλλα δε μπορουσα...

Τρεχα να διαβασεις το 29σελιδο και μετα ελα να μου πεις....

Πως φαινεται οτι εισαι αδιαβαστος.....

Και στο κατω κατω ας μου εξασφαλησουν αφτα που κανω και να κανουν καταληψη μεχρι οποτε θελουν...

Σορρυ....,αλλα μπορουσες να μου στειλεις και πμ...

:OT:

προτιμω την ανοικτη κουβεντα απο το να στελνω γραμματα (οπως οι δαπιτες στα υπουργεια).δε μου λες δαπιτακος δεξιος?κ το διαβασα το 29σελιδο.τοχω κ σε pdf να το στειλω αν θες.κ εσεις οι δαπιτε(αν εισαι κ εσυ) εχετε φοβερο πολιτικο λογο.οπως το επιχειρημα σου να το διαβασω.

οποτε περναμε στην ειρωνια.εσυ γιατι θες να κανεις τα μαθήματα?κ ο χριστοδουλος δεν ηξερε τι επαιζε στη χουντα γιατι διαβαζε.μια απο τα ιδια κ εσυ ε? :p

1)Δεν ειμαι Δαπιτης...:rant: Σε βριζω εγω?

2)Συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που αγωνιζομαστε να αποφυγουμε.... αυτες τις μερες....πιστεψε με δεν ειμαι χαζος.... ουτε τα παιδια μου θελω να μου κανουν παραπονα για το οτι δεν αγωνιστηκα....

3)Πες μου τι εχουν καταφερει με τις καταληψεις μεχρι τωρα...ποιο καναλι μας εχει διξει και ποιοα εφημεριδα μας εχει γραψει εκτος του ριζοσπαστη....:whistling

4)Εγω με τι ορεξη θα παω να κανω τα ιδια εργαστηρια ΠΑΛΙ...?

5)Να μου το ελεγαν να παω να φαω τα χρηματα που δινουν οι γονεις μου ΚΑΘΕ μηνα στα ΑΣΤΡΑ και στις ΜΟΥΣΣΕΣ...(Βολος Rulez:P )

Aυτα....Please κοψτο εδω...

Αν θες να το σηζητησουμε το θεμα ....GeorgeVasil@hotmail.com

Κοιτάξτε, η σχεδίαση των μέτρων είναι για τον μπέτσο. Είναι δύνατόν να πιστεύουν ότι μόνο με μέτρα θα καταπολεμήσουν το χάλι της δημόσιας παιδείας; Πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να έχουν και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη;

Πως μπορούν να προτείνουν μέγιστο μήκος σπουδών χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την ανοχή του ιδιωτικού τομέα σε φοιτητικές άδειες για τους σπουδαστές; Είναι δυνατόν κάποιος που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα να πάρει σπουδαστική άδεια έτσι απλά; Ή νοιάζονται μόνο για τον δημόσιο τομέα;

Δε ξέρω, το μόνο που βλέπω είναι αποσπασματικός και πρόχειρος σχεδιασμός ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Δε ξέρω, το μόνο που βλέπω είναι αποσπασματικός και πρόχειρος σχεδιασμός ο οποίος δεν οδηγεί πουθενά.

Τι παραπανω να πει κανεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.