Jump to content



αναζήτηση κάτι εξεζητημένου


cypherth

Recommended Posts

έχω σε ένα δίσκο την εξής κατηγοριοποίηση.

φάκελος

φάκελος1 --> εικόνα1

φάκελος2 --> εικόνα2

φάκελος3 --> εικόνα3

φάκελος4 --> εικόνα4

κ.ο.κ.............

σε κάθε υποφάκελο υπάρχουν από μία έως 10 εικόνες το πολύ. εγώ θέλω να βγάλω τις εικόνες από τους υποφακέλους και να τις τοποθετήσω στον κεντρικό φάκελο από πάνω τους, ή τέλος πάντων οπουδήποτε. Επειδή οι υποφάκελοι είναι 147 είναι λιγάκι επώδυνο να κάτσω να μετακινήσω μία μία εικόνα (όχι ότι δεν το έχω κάνει ξανά...) . πώς μπορώ λοιπόν να το αποφύγω? υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει αυτόματα? και ακόμα καλύτερα σε περίπτωση που βρίσκει μια εικόνα με το ίδιο όνομα να μην κάνει overwrite αλλά αν η εικόνα λέγεται εικόνα1 να βάζει την επόμενη εικόνα1_1 κ.ο.κ

Link to comment
Share on other sites

Μπες μέσα στον Φάκελο πάτησε search με *.jpg ή οτιδήποτε άλλη κατάληξη έχουν οι φωτογραφίες σου. Ctrl+A,Ctrl+X,Ctrl+V κι είσαι έτοιμος. Αν βρεθούν όμως παραπάνω από μία με το ίδιο όνομα θα σου βγάλει παραθυράκι αν θέλεις να την αντικαταστήσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.