Jump to content

Όποιος βρει τι επεξεργαστής είναι αυτός... κερδίζει!!!!

dimcar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου ήρθε AM2 X2 3800+, όπως μου είπαν. Τον έβαλα πάνω, και το CPUZ βλέπει όντως 3800+ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 2,4GHz!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει...

post-3050-1416072629,2434_thumb.jpg

μαλλον εχει ολα τα multi ξεκλειδωτα σαν fx ας πουμε . Για βάλε 14 αντι για 12 που εχει [10Χ εχει ο 3800 ο κανονικός ]

Πριν τον κουμπώσεις είδες το stepping κτλ? Στο ποστ του Η/Υ πως τον αναγνωρίζει το BIOS? ...λες να έπεσες σε τρελό κομμάτι?;)

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 13:42]

Βαλε καμμια πιο προσφατη εκδοση του προγραμματος.

Η ποιο πρασφατη ειναι.... 1.34.1....:wassat:

καλα αν είναι single core κ φαινεται για Χ2 κ τα αλλα προβλήματα μήπως να στείλει καλύτερα ένα Mail στο cpu-z να τους πει για τυχόν bug κ τιποτε τέτοιο?

παρεξήγηση λύθηκε... ο επεξεργαστή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΣ!!!! αλλά φαίνεται σαν X2 και στο BIOS και έχει τυπωμένο πάνω του υο X2...

το CPU z προφανώς διαβάζει αυτό που έχει περαστεί στον ίδιο τον επεξεργαστή, δηλαδή X2.. ωστόσο δεύτερος πυρήνας δεν υφισταται..

στο MSI τον έχω βάλει BIll, το οποίο μάλιστα έχει και αρκετές τάσεις (έως 2,45V DDR2 και έως 1,75Vcore)

Τα off topic μεταφέρθηκαν στο OFF TOPIC, οπότε μπορείτε να το συνεχίσετε εκει...ή αν το χοντρύνετε σε πμ πλέον

Αρχική απάντηση από dimcar

παρεξήγηση λύθηκε... ο επεξεργαστή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΣ!!!! αλλά φαίνεται σαν X2 και στο BIOS και έχει τυπωμένο πάνω του υο X2...

sorry αλλα πως γινεται αυτο?Εχω παθει πλακα!Σε εξαπατησαν δηλαδη?Πως γινεται να ειναι τυπωμενο το Χ2 και να εχει εναν πυρηνα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.