Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 Συγγνωμη που κανω αυτο το ποστ αλλα δεν θα το εκανα αν δεν ηταν αναγκη. Θελω οποιος μπορει να μου βρει πληροφορίες για το τι δικαιούνται οι τρίτεκνοι (αυτοι που έχουν τρια πειδια) . Είναι αναγκη! Μέχρι της 5:00 παιδια. Τοτε το χρειάζομαι. Ψαχνω στο google. Επι την ευκαιρία αν θελετε μπορεί να γινει μια συζήτηση πανω στο θεμα τι προσφερει η κυβερνηση κλπ και απο θεματα μισθου αν φτανουν τα χρηματα κλπ. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Το μονο που ξερω ειναι οτι ο πρωτος γιος εκ των τριων, κανει μειωμενη θητεια (γμτ, δεν το ψηφιζαν 6 χρονια νωριτερα :rant:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 νμζ το πήγαν στα 4 παιδιά για τους πολύτεκνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi νμζ το πήγαν στα 4 παιδιά για τους πολύτεκνους! Ναι το ξέρω, αλλά εγω θελω να βρω αν ισχυει κατι για 3 παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Time's up.... thx for helping guys! Οσο helping δηλαδη Δεν πειραζει, κατι βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.