Jump to content

κανει για conroe?

unknown

Recommended Posts

Χμμμ..Μαλλον θα υποστηριξει.Κι εγω την P5WD2 Premium εχω και περιμενω να ακουσω οτι παιζουν οι conroe εκει :D

καλα ε.........αν υποστηριζει.............θα φυγει η dfi απο το παραθυρο......................

χμμ..εδω η INTEL βγαζει καινουρια revisions της 975/ws για υποστηριξη conroe..λιγο χλωμο το κοβω για την P5WD2 premium...μακαρι ομως

Δεν υποστηρίζει Conroe (για μοντ ξέρω μόνο για την P5WD2-E Deluxe)

Περίμενε μια δυο βοδμάδες max να έρθουν τα καινούργια revisions και το 965 chipset

ναι αλλα αυτα θα εχουν πανω απο 200ευρω.....α ρε conroe τι μας κανεις

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από totally_wired

captain milo για δώκε link για το mod της p5wd2-e premium

Απ' ότι θυμάμαι υπήρχε θέμα στο XS πώς να την κάνεις conroe-ready παλιότερα , αλλά μια τωρινή μου αναζήτηση , τα μόνα mods που βρήκε είναι του Stilt , και καμμία αναφορά για conroe

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89999&highlight=p5wd2+mod

Το πιο πιθανό είναι να διάβασα κάτι λάθος τότε

Αρχική απάντηση από unknown [07-06-2006 13:01]

θα φυγει η dfi απο το παραθυρο......................

που ειπαμε μενεις?αα ριξε και οτι αλλο δεν σε χρειαζεται

np :p

λογικα μπορει να υποστηριξει αφου εχουμε δει και μητρικες με το 945 να υποστηριζουν conroe, αλλα θα θελει hardware modification για την ταση, και νεο bios, οποτε μιλαμε για ανεπισημα πραγματα και επειδη το κοινο με 955 δεν θα ειναι μεγαλο δε νομιζω να ασχοληθει κανεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.