Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2006 Βαφω το σπιτι και βρηκα την καλυτερη ευκαιρια να σκαψω λιγο τοιχους και να περασω καλωδια.Μπορει καποιος να μου πει σε μελλοντικη μου αγορα ενος xbox 360 ,ακριβως τι καλωδιο χρειαζομαι για την δικτυωση του με το pc?Το pc θα ειναι στο γραφειο και το 360 λιγα μετρα μακρυα στο ρακ μαζι με το dvdplayer και τον ενισχυτη για το home cinema.ΥΓ.Αναφερομαι στην συνδεση του 360 με το ιντερνετ προφανως μεσω pc...Αν υπαρχουν και αλλες πιθανες συνδεσεις παρακαλω ελευθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Με τον Wireless Media Adapter παίζει αν θυμάμε άρα χωρίς καλώδια.link1link2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιούνιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 ...και για μεγαλυτερη ασφαλεια και ταχυτητα καλωδιο UTP cat6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 7, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Με τον Wireless Media Adapter παίζει αν θυμάμε άρα χωρίς καλώδια.link1link2 Υποθετω το αγοραζεις ξεχωριστα αυτο ε?Αρχική απάντηση από orion ...και για μεγαλυτερη ασφαλεια και ταχυτητα καλωδιο UTP cat6e Αυτο κυριως ρωταω.Εχει τετοια υποδοχη το 360?utp?100%H πλακα ειναι οτι εψαξα στο επισημο site και δεν μπορεσα να βρω σελιδα με τις εισοδους/εξοδους του 360... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Υποθετω το αγοραζεις ξεχωριστα αυτο ε? Δεν είμαι σίγουρος, λογικά.... Αρχική απάντηση από VadergrΑυτό κυρίως ρωταω.Εχει τετοια υποδοχη το 360?utp?100% H πλακα ειναι οτι εψαξα στο επισημο site και δεν μπορεσα να βρω σελιδα με τις εισοδους/εξοδους του 360... Ναι έχει τέτοια θύρα αλλά μόνο μια Multiplayer gaming είδα ότι χρησιμοποιείτε, δεν βρήκα τα άλλα για mdia και τα ρέστα. http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/connectionmethods/intro.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 7, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αν τελικα παρω ενα wireless modem router θελω αλλο καλωδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Αν έχεις δυνατότητα να περάσεις καλώδιο καλύτερα κάνε το και άσε το ασύρματο (λόγω κόστους και επιδόσεων).Ένα απλό καλώδιο cat5e θα σε καλύψει μια χαρά ακόμα και για gbit (δεν θυμάμαι αν το xbox 360 έχει gbit ή απλό 10/100 αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει για μελλοντική αναβάθμιση).Γνώμη μου είναι επίσης, μιας και κάνεις την δουλειά, πέρασε και ακόμα 1-2 ίδια καλώδια για μελλοντικές αναβαθμίσεις (ήδη πχ υπάρχουν ενισχυτές που συνδέονται με δίκτυο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.