Jump to content

ΑΤΙ 9600 ΧΤ sapphire

Red-Dragon

Recommended Posts

Ξέρει κανεις αν βγήκαν ελατωματικές αυτές οι κάρτες γραφικών?

ΑΤΙ 9600 ΧΤ sapphire 256

στον παλίο μου υπολογιστη οταν την έβαλα αρχησαν οι μπλε οθονες...και στον καινουργιο ηταν καλα για ενα χρονικο διαστημα...αλλα και παλι βλεπω μπλε οθονες..και κολαει στο loading των windows...βεβαια αυτο μπορεί να οφειλεται και αλλου αλλα αναρωτιεμαι εδω και καιρο

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Είναι καθαρό το μηχάνημα απο άλλους/παλιούς drivers; Δοκίμασε το Drivers Cleaner Pro και επίσης άλλοςυ drivers.

όταν λες καθαρο τι εννωείς? καθε φορα που βγαίνει μια νεα εκδοση τους ανανεωνω..δηλαδη κανονικα ινσταλ.Θα το κοιτάξω το προγραμμα που ειπες αν και δεν νομιζω

Αρχική απάντηση από naz

μια που ειχα εγω επαιζε τελεια για πολυ καιρο.ισως η συγκεκριμενη να εχει προβλημα ψυξης μνημες-πυρηνα.το χεις κοιταξει αυτο?

η θερμοκρασια ειναι 56 C και το επίπεδο overdrive 499mhz

Ο Μακης εννοει να εχεις απεγκαταστησει τους drivers της προηγουμενης καρτας πριν βαλεις την επομενη.Ειπαμε τα windows ειναι κακογραμμενο λειτουργικο. Μην το μπερδευεις κιολας..

Αμα σου κρασαρουν πιστευω οτι τοτε ειναι η σωστη στιγμη να κατηγορησεις τους παλιους drivers.

:OT: Συγνωμη αλλα εγω ειδικα με αυτα που εχω παθει μπορω να λεω για τα παραθυρα οτι θελω σε οποιο θεμα συζητησης να ναι(πχ σουβλακια) παντα αυτα φταινε. Να δεις που και οι μικροι που δολοφονησαν τον Αλλεξ δυσαρεστημενοι χρηστες windοws θα ηταν.. :hehe: :hehe: :hehe: :OT:

Ναι, οκ, συμφωνώ απλώς με πειράζει να βλέπω στο άσχετο συνέχεια "Τα windows είναι κακογραμμένο λειτουργικό, αυτό φταίει", "η M$ βγάζει λαμακίες, βάλε linux" κτλ. Δε λέω, δεν είναι και το καλύτερο λειτουργικό τα Windows αλλά δεν μπορούμε να κατηγορούμε συνέχεια τα Windows για οτιδήποτε! Χωρίς να τεκμηριώνουμε την άποψή μας τουλάχιστον...

Τέλος πάντων, έχω βαρεθεί τη συζήτηση περι Windows τελευταία. Σταματάω εδώ. :)

Φιλικά πάντα (εννοείται) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.