Jump to content

Επιλογη νεας καρτας....

loverman13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από loverman13

Φιλαρακι κοιταξα πριν ρωτησω και δεν την ειδα ...Γι`αυτο ρωταω....Καταλαβες?:)

δεν φερνει Gainward..καταλαβες?:)

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 11:16]

δεν φερνει Gainward..καταλαβες?:)

ok...:p thank`s...:T: λετε να την παρω απο e-shop..???η εχει και αλλου τετοιες καρτες...???Βασικα με καιει πολυ η εγγυηση....για να μην περιμενω κανα μηνα αν παθει τπτ....Χτυπα ξυλο..

:innocent:

το Greek-shops .de ειναι Γερμανια υποψιν.

κατα την γνωμη μου δεν ειναι αναγκη να παρεις οπψσδηποτε την Gainward.και η Αlbatron του Πλαισιου μια χαρα ειναι.

δηλ το τσιπακι δεν αλλαζει φιλε μου???τους ιδιους συγχρονισμους θα εχει...?

edit:κοιταξα πλαισιο και μπορει να μου πει κανεις τι διαφορα εχουν αυτες οι δυο...??η πρωτη με την δευτερη...???αξιζει να παρω την τριτη η μπα...????αν οχι τοτε σιγουρα την πρωτη...περιμενω γνωμες.....http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Nav_Section_Id=&Catalogn_Id=1&Catalog_Id=1&Section_Id=26174053&Prod_Id=319130&Prod_Id=319123&Prod_Id=320515&x=16&y=56

Οι καρτες οπως επισης και οι χρονισμοι σε καθε καρτα ειναι ιδιοι. Για την ASUS δε το σηζητω, και ακριβη ειναι και δεν εχει τη lifetime εγγυηση της EVGA. Το θεμα ειναι στο πορτοφολι σου. 199 για την Albatron ειναι σουπερ τιμη, αλλα θα εδινα αλλα 30 για να βαλω μια ψυκτρα να εχω και το κεφαλι μου υσηχο απο θεμα θορυβου. Αν νωμιζεις πως μπορεις να πας για την EVGA + μια καλη ψυκτρα (γυρο στα 250) + τη lifetime εγγυηση τοτε καντο. Αλιως βουρ για Albatron!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.