Jump to content

Επιλογη νεας καρτας....

loverman13

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Whatever [Σήμερα, στις 14:59]

Τιιιιιι πως εγινε αυτο το θαυμα??

Εδω μεσα δεν μιλαμε για ποταπες καρτουλες mainstream τυπου 6600??

Σα Δε ντρεπεσαι ?

Λαθος εκανες εδω μεσα μιλαμε για καρτες και hardware "μακρυ" βεληνεκους...(μην βαζει πονηρα το μυαλο σου)

Αμα μιλουσες για το αμα θα αγοραζες την 79797979979797900 Gtxxx και την Χ1919101 ΧΤΧΧΧΧ και για το ποσο κλοκαρισμα θα της εριχνες με την φιαλι προπανιου θα το συζητουσαμε

Ετσι το θεμα σου εδω δεν εχει αρκετο ενδιαφερον εδω μεσα

Axxx Mικρε και ασημαντε

Αυτή ήταν η πρώτη παρατήρηση (δεν ξεχνάω "φάτσες"...) και όπως έχω εξηγήσει, δεύτερη δίνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις. Στην περίπτωσή σου δεν υπάρχει δεύτερη παρατήρηση γιατί δε μπόρεσα να βρω κανένα ποστ σου χωρίς ειρωνίες προς συγκεκριμένους χρήστες ή γενικές. Και έχω βαρεθεί να βλέπω αναφορές στο διαχειριστή από άτομα που ειρωνεύεσαι.

Και στην τελική, θα με ευγνωμονείς, μιας και φάνηκε να σε χαλάει το χόμπυ μας, οπότε στο καλό και με τη νίκη :T:

απο εμενα x1800gto!αμα μπορουσες και της his η της connect 3d καλητερα θα ηταν γιατι ξξεκλειδωνονται:worship: :worship: :T: :T: :banging: :banging:

Η XFX 7600GT ΧΧΧ ειναι πολυ καλη επιλογη μελοντικα μπορεις να αγορασεις και αλλη μια για να κανεις SLi;)

σχωρα με,αλλα το να δωσει καποιος 30-40Ε παραπανω για να αγορασει μια πανομοιοτυπη καρτα αλλα με λιγο μεγαλυτερα ρολογια που ουτως η αλλως θα τα πετυχει ειναι ανοησια....

Λοιπον ...θα πω και γω την γνωμη μου τελος παντων. Εγω θα κοιταγα και καμμια μεταχειρισμενη σε αυτα τα χρηματα....αν δουλευει και δεν εχει προβλημα..για ποιο λογο να μην την παρεις ? Σιγουρα με τα 200+ θα βρεις κατι καλυτερο.Οπως ειπα....γνωμη μου.

X1800GTO και ας μην ξεκλειδωσει....

αυτο σε περιπτωση που η Χ1800ΧL που ειναι 30-40€ πιο πανω σου φαινεται ακριβη!

Δεν ειναι σιγουρο οτι ολες ξεκλειδωνουν (και παιζουν απροβληματιστα)!

ΠΑντως Χ1800ΓΤΟ θα την προτιμουσα απο 7600 και χωρις να ξεκλειδωσει..

(αυτο εφοσον δεν εχουν καμμια τρελλη διαφορα στα λεφτα)

Λοιπον loverman αν πας για καινουργια αυτη ειναι μονοδρομος:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512534

Δε χρειαζονται 30+ για την XFX, μονο μεγαλυτεροι χρονισμοι και τπτ αλλο.

Δωστα καλυτερα για καμια καλη ψυκτρουλα για να τη δροσισεις και θα εχεις και το κεφαλι σου υσηχο μιας και λυσεις οπως Axelero τις Arctic Cooling ειναι απιστευτα αθορυβες.

το αν θα μετανιωσεις απο τις επιδοσεις ειναι καθαρα δικο σου κριτηριο.εμεις απο την μερια μας προτεινουμε οτι καλυτερο για την τσεπη σου:)

δες εδω περα μερικες αποψεις......

εχει πολλες σελιδες οποτε μην κατσεις να το διαβασεις ολο..

αλλα σε μιση ωρα το πολυ θα εχεις λυσει πολλες αποριες..

Αρχική απάντηση από Sisman

Λοιπον loverman αν πας για καινουργια αυτη ειναι μονοδρομος:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512534

Δε χρειαζονται 30+ για την XFX, μονο μεγαλυτεροι χρονισμοι και τπτ αλλο.

Δωστα καλυτερα για καμια καλη ψυκτρουλα για να τη δροσισεις και θα εχεις και το κεφαλι σου υσηχο μιας και λυσεις οπως Axelero τις Arctic Cooling ειναι απιστευτα αθορυβες.

σωστος ο Βαλαντης:T:

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Χθες, στις 19:58]

www.plaisio.gr

πιο γρηγορα θα κανεις να δεις μονος σου παρα να περιμενεις να σου απαντησει καποιος..

Φιλαρακι κοιταξα πριν ρωτησω και δεν την ειδα ...Γι`αυτο ρωταω....Καταλαβες?:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.