kritikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 εμφανίζεται στα σφάλματα συστήματος το παρακάτωΗ λειτουργία της υπηρεσίας Outpost Firewall Serviceτερματίστηκε αναπάντεχα. Αυτό συνέβη 1 φορά(ές).τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιούνιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Reinstall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούνιος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Μηπως χρησιμοποιεις ταυτοχρονα Kaspersky Antivirus 6; Υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Τι είδους ασυμβατότητα, τα έχω και τα 2 μαζί αλλά δεν παρατηρώ περίεργη συμπεριφορά. Αυτό το μήνυμα μου το έβγαζε όταν είχα 2000 και τώρα που έχω xp. Τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούνιος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Ριξε μια ματια και εδω : http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=14248&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2006 Δεν έχω εγκαταστίσει την προστασία για μαιλ οπότε μάλλον γι'αυτο όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.