Νικος76 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2006 Λοιπόν Έχω ένα αρχείο «rar» που όταν πάω να το κάνω Extract μου λέει no archives found Δοκίμασα να το ανοίξω με το IsoBuster αλλά το κάνει Extract σε Bin ή Tao τα οποία δεν τα βλέπει το nero και το IsoBuster που τα βλέπει μου τα ξανακάνει Bin ή Tao .Κάτι μου λέει πως δεν υπάρχει λύση . . .
hayabusa Ιούνιος 7, 2006 #3 Ιούνιος 7, 2006 και σε ενα φιλο εγιναν κατι τετοια περιεργα. μαλλον φταει το archive και οχι το προγραμμα που χρησιμοποιεις. μηπως αυτο το archive το εχεις κατεβασει απο καποιο προγραμμα P2P?
Νικος76 Ιούνιος 7, 2006 Author #4 Ιούνιος 7, 2006 .........................yesssssssssss..........................
hayabusa Ιούνιος 7, 2006 #5 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Νικος76 .........................yesssssssssss.......................... και αυτος ο φιλος μου απο τετοιο τα ειχε κατεβασει. τωρα βγαλε τα συμπερασματα σου. προφανως πρεπει να το αναζητησεις ξανα και βεβαια να το κατεβασεις απο αλλη πηγη αν αυτο ειναι δυνατον
unknown Ιούνιος 7, 2006 #7 Ιούνιος 7, 2006 τα μισα ραρ που μου εστελναν/κατεβαζα ειχαν αυτο το προβλημα........οταν αλλαξα εκδοση εστρωσε....
hayabusa Ιούνιος 9, 2006 #8 Ιούνιος 9, 2006 για να γινουμε πιο συγκεκριμενοι μηπως τα κατεβασες απο το emule? αν ναι τοτε δοκιμασε να βαλεις την τελευται εκδοση( 0,47α νομιζω). αν δεν διορθωθει ουτε τοτε παει να πει πως αυτος απο τον οποιο τα κτερβαζει τα εχει βαλει στα shared μονο για να σπαει τα νευρα των αλλων.
hayabusa Ιούνιος 13, 2006 #10 Ιούνιος 13, 2006 οκ. δεν εχει σημασια. το θεμα ειναι οτι μαλλον πρεπει να το ξανακατεβασεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.