Jump to content

1000 και παραπάνω πύργος για games

Dr.Paneas

Recommended Posts

Jesus Christ!!! :D

j/k Φωναξε καναν παπα να σου κανει ευχελεο γιατι με τοση γκαντεμια δεν σε βλεπω να τη βγαζεις ουτε μεχρι το 12 (ξερεις... που θα καταστραφει ο κοσμος και ειμαι σιγουρος οτι η γκαντεμια σου θα βαλει κι αυτη ενα χερακι :p) j/k :D

Μια ερωτηση μονο, το psu σας το δωσαν ετσι για καινουριο??? γιατι το κρατησατε???

Γιατί διαφορετικά ο Νικος θα είχε PC μετά τα Χριστούγεννα banana

EDIT: Τωρα με πηρε τηλ. Το τροφοδοτικό είναι χαλασμένο. Υποτίθεται ότι μόλις το βάζεις μπρος πρέπει να αναβει ένα φωτάκι του αλλά αυτό αναβοσβήνει.:eek:

σηριαλ το πισακι!

εχω την εντυπωση πως το PC του kfrei θα τελειωσει νωριτερα απο αυτο, για να μην πω και του Γιαγκου! :p

ΥΓ1. δοκιμαστε κανενα ευχέλαιο. δεν ξερεις ποτε :D

ΥΓ2. ξεκινήστε να μαζεύετε ματια, φυλαχτα, εικονιτσες, σταυρουδακια, κομποσκινια κλπ κλπ ισως βοηθησουν :D

Μου εχουν σπασει τα νευρα να ακουω στο τει καθε μερα για το PC του Νικου αντε να τελειωνει αυτη η ιστορια για να βρουμε και μεις την ησυχια μας :p:p

:D:D:D

Δε μασάμε.

"Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς" λένε, έτσι κ εμείς. Τώρα πάμε για 1156 bench σύστημα.

Always Outnumbered,Never Outgunned...

I has faith in you,my young Padawans!

Μη μασατε Παναρε.Καθε εμποδιο σε καλο.Και στους Πλαισιαδες,φωτια και μπερμπουρι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.