Jump to content

1000 και παραπάνω πύργος για games

Dr.Paneas

Recommended Posts

Φιλος διαθετει 1000 Ευρώ αλλά αν χρειαστει μου ειπε και παραπανω με σκοπο να αγορασει μονάχα το case με αυτά που θα έχει μέσα.

ΥΣ: Θελει SSD γιατι κατα τα λεγόμενά του χρησιμοποιεί στο PC του μόνο 150GB (το πααααρα πολυ).

κατι τετοιο θα εφτιαχνα...

[ATTACH]5895[/ATTACH]

αντι για αυτον τον SSD θα ελεγα τον 80αρη της ιντελ, που ειναι και στα ιδια χρηματα, αλλα δεν ειναι διαθεσιμος...

νομιζω ειμαι εντος οριων του "λιγο παραπανω" :p

post-543-1414343305,3663_thumb.jpg

τι οθονη εχει?

Γιατι το crossfire θα του ειναι αχρηστο αν ειναι να παιζει σε 1024χ768...

μια χαρα μου φενετε η συνθεση του Σακη,απλως εγω θα προτειμουσα το 1366 socket λογω επεκτασημοτητας.Θεωρβ πως αυτο θα ειναι το socket που θα περπατησει κ μελλοντικα

Επισης ενα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο δεν θα ηταν ασχημο μιας και οικονομικα υπαρχει η δυνατοτητα.Κατι στα 750W για να ειναι ανετος κ μελλοντικα

Η 5870 πότε έρχεται Ελλάδα ξέρουμε ;

Επίσης όπως σου είπα μπορει να διαθέσει 200-300 Ευρώ πάνω απο το 1000άρικο. Οπότε σκέφτομαι για Crossfire-ίλη :D

Αναλογα την οθονη που παιζει.

Eγω κατι τετοιο σκευτομαι + Intel.

[ATTACH]5896[/ATTACH]

~1170€

Πες μας και για την οθόνη και το προσέχουμε λιγο παραπάνω.

Με 5870 νομιζω θα εισαι εκτος Budget.;)

post-196-1414343305,397_thumb.jpg

• 1 month later...

Aν ντε και καλα..πρεπει να εχει καλυτερη VGA..πρεπει αναγκαστικά να πας σε i5.PSU εβαλα τοσο μεγαλο γιατι 1 φορα περνεις..ας ειναι καλο.(για 20 ευρω τωρα σιγα).

Επισης στο eshop εχει ετοιμοπαράδοτους Intel G2.Οποτε αν ειναι χτυπα εκεινον οσο προλαβαινεις.:)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τσιγκουνευτει τα +71 και να χασει:

-Καλύτερο CPU.

-Triple Channel.

-6GB.

-Καλύτερο PSU.

-X58.

Θα μου πεις οτι δεν τα χρειαζεται.Εγω το βλεπω απο επένδυση μερια ομως.:p

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τσιγκουνευτει τα +71 και να χασει:

-Καλύτερο CPU.

-Triple Channel.

-6GB.

-Καλύτερο PSU.

-X58.

Θα μου πεις οτι δεν τα χρειαζεται.Εγω το βλεπω απο επένδυση μερια ομως.:p

για να παρει μια πιο σοβαρη μητρικη.

εγω με 2 VM και 100 tabs στον ff δεν τα γεμιζω τα 4GB. φαντασου τα 6...

απορω πως γινεται ενα single rail PSU να ειναι χειροτερο απο ενα με 2 rails...

εδω ειμαστε για να κανουμε προτασεις. δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησουμε ΟΛΟΙ.

ο δημιουργος του νηματος, βλεπει, ακουει τις προτασεις και τα σκαει εκει που πιστευει αυτος. :)

για να παρει μια πιο σοβαρη μητρικη.

Mια χαρα ειναι η foxcoon.Ξερω ατομα που την εχουν και ειναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι.Απορώ τι συγκρινεις.

εγω με 2 VM και 100 tabs στον ff δεν τα γεμιζω τα 4GB. φαντασου τα 6...

Αυτο τι ειναι τωρα??Σκληρη χρηση??λολ

Ελα να γεμισεις στο 3DsΜΑΧ με πολυγωνα τα Object σου και ελα να μου πεις μετα.Εσυ τι θα εδινες?? 90€ για 4GB Dual ή 120 για 6GB και Triple??

απορω πως γινεται ενα single rail PSU να ειναι χειροτερο απο ενα με 2 rails...

Οι αποψεις περι Single Rail,Modular,100-rails...ηταν παλια στην μοδα.Τωρα δεν ειναι ειδικα οταν συγκρινουμε PSU σε αυτη στην κατηγορια.

Το οτι στα ιδια λ7 περνει PSU που εχει 2 x 8-pin PCI-E, 4 x 6-pin PCI-E που το αλλο δεν εχει φτανει.Ασε που θα το λατρεψει στο βολεμα.

εδω ειμαστε για να κανουμε προτασεις. δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησουμε ΟΛΟΙ.

ο δημιουργος του νηματος, βλεπει, ακουει τις προτασεις και τα σκαει εκει που πιστευει αυτος. :)

Roger.

Εγώ είμαι τις άποψης ότι δεν είναι πρέπον να χάσει τις επιδόσεις του Τriple Channel και την μεταπολιτική άξια του 1366 για 70€.

Οι Ram ανεβηκαν απο 115 --> 150 ! ! ! ! Α ρε Πλαίσιο τι μας κάνεις ! Αχ!

EDIT: Επίσης δεν υπάρχει ο Corsair. Εχουμε ανατιμολογηση και σε άλλα προϊόντα. Τώρα κάνει την παραγγελία ο παλικάρι και μου τα λέει στο τηλέφωνο.

ωχ είναι η έκτακτη εισφορά που θα πληρώσουν στο κράτος οι κερδοφόρες εταιρείες.

Πάλι απ την τσέπη μας θα βγούνε.

Πες μας τελικά πόσο θα ξεφύγει απ την αρχική τιμή.

Την λίστα την έκανε ο GV την Παρασκευή. Σήμερα είναι Τρίτη και τα προιόντα είναι περίπου 60 Ευρώ πιο πάνω η συνολική τιμή. Με σιγουριά θα σας πω αύριο που λογικά θα τον πάρουν τηλέφωνο από το Πλαίσιο. Είδομεν

EDIT: Καλωσήρθες Madnick

EDIT: Στο Πλαίσιο ΔΕΝ υπάρχουν τα:

Case Coolermaster HAF

Το τροφοδοτικό

Κανένα προιόν της Corsair εκτός απο τα stock

Οι μνήμες

Και η κάρτα γραφικών

:) :brille008:banana

EDIT: Ακόμα περιμένουμε τα πράγματα . . . . :p

• 1 month later...

Σήμερα ήρθαν τα πράγμα ( περίπου 1.5 μήνας καθυστέριση). Η μέρα ξεκίνησε βροχερή και είχαμε 4 ώρες εργαστήρια στη σχολή. Με 2 ώρες ύπνο περίπου πήγα στην σχολή, αφού έγινα μούσκεμα από τα αστικά και τα αυτοκίνητα που πετούσαν τα νερά του καλού οδοστρώματος, καθώς κινόντουσαν. Σαν τελείωσε το μάθημα, πήγαμε με τον Νίκο στο Πλαίσιο της Καλαμαριάς. Μετά από μία απότομη θα έλεγα οδήγηση ( ο Νίκος είναι γνωστός killer το τιμόνι) και μία φαγάνα μπροστά μας, καταφέραμε να φτάσουμε αρτιμελής στο κατάστημα και να βρούμε και θέση για στάθμευση. Πήραμε μία θερμοαγώγιμη AS5 (την μεγάλη), γιατί δεν είχε Ceramic, και επίσης δεν είχε την AS5 σε μικρή. . . . Επίσης πείραμε και το ποντίκι που αρέσει στον Τρελομέρμυγκα CrazyAnt. Στο ταμείο, η φωνή της κοπέλας ήταν κάπως ψεύτικη και άκρως ψιλή, σαν αν είχε ρουφίξει ήλιο. Πολύ γέλιο :p Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φτάσαμε Πανόραμα στο σπίτι του Νίκου αφού μας είχε κλείσει τον δρόμο η Ηλεκτρονική Αθηνών που έκανε μία κατοίκον παράδοση. Εκεί πήγαμε στο τεράστιο δωματείο του και αφού το γεμίσαμε με κουτιά και hardware αρχίσαμε την συναρμολόγιση. Η Foxconn έχει το χειρότερο socket που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Κουνιέται πέρα δώθε και είναι καθόλου μα καθόλου σταθερό. Τοποθετήσαμε τον i7 920 1366 και με αρκετή δώση πίεσης κλείσαμε το μάνταλο προστασίας. Εδώ να σημειώσω ότι και χωρίς cpu έκλεινε με δυσκολία. Αφού λοιπόν περάσαμε τα καλώδια και κάναμε ένα γρήγορο cable routing sto εσωτερικό του Coolermaster HAF διαπιστώσαμε ότι δεν έχουμε βάσεις για την μητρική και το case. Άντε πάλι στο Πλαισιο. Αυτή την φορά με βροχή και αρκετή γκαντεμιά στο δρόμο. αφού πέσαμε σε γυναίκα οδηγό να πηγαίνει με 20km/h, ο Νίκος μπερδεύτηκε και βγήκε από λάθος έξοδο. Δε μαμει, έχει 2 εξόδους λέει, θα πάμε στην επόμενη. Αμ, έλα που το κεφάλι του είχε βαρέσει μπιέλα και ενώ μπήκαμε στην δευτερη έξοδο, αντί να συνεχίσουμε, κάναμε αναστροφή και ξαναφύφαμε ( πουφ ) περνώντας έτσι από Τούμπα και Κωνσταντινουπολοτικα μέσα στην κίνηση. Πήραμε τις βίδες και ρολά για φάξ, πέσαμε πάλι σε αηδόνι υπάλληλο ταμεία. Πραγματικά κάτι τους κάνουν εκει μέσα :p Μπαίνουμε πάλι στο αμάξι και πάμε στο σπίτι του Νίκου. Αφού τοποθετήσαμε την μητρική στο κουτί, κάηκε το πολύφωτο του Νίκου, οποότε είμασταν με το φλας του κινητού. Αφού βάλαμε όλα τα καλώδια διαπιστώσαμε ότι λείπει ένα. Το 8πινο βύσμα για τροφοφοσία στον επεξεργαστή. Το τροφοδοτικό είναι το Silverstrone 850 με τα αποσπώμενα καλώδια. Ήταν χύμα στο κύμα χωρίς το κουτί του, και τα καλώδια μέσα σε ζελατίνες από το Πλαίσιο. Όπως καταλαβαίνετε, ήταν σίγουρα ανοιγμένο και χρησιμοποιημένο. Άντε πάλι στο Πλαίσιο . Σαν μπαίνουμε στο αμάξι πέφτουμε σε πετρελαιά που έκανε διανομή πετρελαίου και να πηγαίνει με 30km/h . . . Μόλις τον προσπερνάμε πέφτουμε σε σχολή οδηγών . . . φτάνουμε (αμην) το Πλαισιο. Το λέμε στον υπάλληλο και μας δίνει ένα τέτοιο καλώδιο που θέλουμε. Μετά ήρθα σπίτι και έχω πονόλαιμο και νυστάζω και τώρα σας γράφω αυτή την ιστορία για να την βλέπω μετά απο καιρό και να γελάω.

ΥΣ: Το τροφοδοτικό δεν είχε ούτε καλώδιο για την τροφοδοσία στην πρίζα. Ελπίζω ο Νίκος να μην πήγε για 4η φορά.

Jesus Christ!!! :D

j/k Φωναξε καναν παπα να σου κανει ευχελεο γιατι με τοση γκαντεμια δεν σε βλεπω να τη βγαζεις ουτε μεχρι το 12 (ξερεις... που θα καταστραφει ο κοσμος και ειμαι σιγουρος οτι η γκαντεμια σου θα βαλει κι αυτη ενα χερακι :p) j/k :D

Μια ερωτηση μονο, το psu σας το δωσαν ετσι για καινουριο??? γιατι το κρατησατε???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.