Jump to content

MousePad από ανθρακόνημα

NGM

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GruntGR

ιδιος σενσορας με το G5 και το G7 απλα διαφορετικο σχημα (mx300 power), σκεφτομαι να αξιοποιησω τα 800/1600dpi σωστα ( 30cm/360 ή 15cm/360 χωρις να χανει το ποντικι pixels ) και για κατι τετοιο το σχημα του g5 δεν λεει, ισως να λεει για αυτην την περιοδο που χρησιμοποιω παρα πολυ ολοκληρο το χερι και σπανια τον καρπο.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για έναν σενσορα στα 2400 η 2600 έχεις ακούσει τίποτα τέτοιο εσύ???

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

υπαρχει αυτη η μαμακια στα 2400dpi http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1828617,00.asp αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ενας σενσορας 800dpi με κατι εξτρα φακους για να τον ενισχυουν, μουφα εντελως μετα τα 1200dpi το ποντικι τα παιζει οποτε το κουνας ΓΡΗΓΟΡΑ και δεν το αισθανεσαι να ειναι smooth και ακριβες ουτε στα 400dpi.

Σημειωτεον η raptor ειναι partner εδω και κατι μηνες με την steelpad :TD:

παντως και να ητανε κανονικα στα 2400dpi ( κατι που θα απαιτουσε μεγαλυτερο data path απο 16bit που ειναι τα σημερινα high end mice ) στους περισσοτερους θα ητανε αχρηστο μιας και θα καλυπτε υπερβολικα μεγαλες αποστασεις σε ελαχιστα cm, δεν ειμαστε ολοι 100% ψυχραιμοι και χειρουργοι οταν παιζουμε.

• 4 weeks later...

Το πρωι παρελαβα το δικο μου.

Γ@@@@@@ΜΑΤΟ !!!! Ειναι απιστευτο το πως κυλαει ομορφα το G7 ! Φοβερα ποιοτικη δουλεια! Μπραβο!

ΥΓ

Εχετε σκεφτει να τα πουλατε χοντρικη σε μαγαζια ???

ρε παιδια μηπως ειναι ΚΑΠΩΣ χαμενα λευτα?δλδ αξίζει εναμισι μερωακάματο γιαυτο?

Τελικά παίδες δουλεύει όμως με τα οπτικά?

Έστω με κάποια?

Αν ναι θα κάνει χρυσές πωλήσεις!

Να το χαρείς φίλε μου :T:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το πρωι παρελαβα το δικο μου.

Γ@@@@@@ΜΑΤΟ !!!! Ειναι απιστευτο το πως κυλαει ομορφα το G7 ! Φοβερα ποιοτικη δουλεια! Μπραβο!

ΥΓ

Εχετε σκεφτει να τα πουλατε χοντρικη σε μαγαζια ???

Χαιρομαι που εισαι ευχαριστημένος. Ειχαμε μια προσπαθεια συνεργασιας με Multirama αλλα δεν εδειξαν και τρελό ενδιαφερον. Εχω επικοινωνησει με xtremeshop μεσω mail αλλα ουτε απο κει πηρα απάντηση. Πρεπει να το δωσουμε σε κανα e-shop και να δεις μετα πως θα τρέχουν όλοι.

Τελος πάντων, καλοριζικο!!!

Αρχική απάντηση από ergotelis

Τελικά παίδες δουλεύει όμως με τα οπτικά?

Δυστυχώς όχι ! Ειναι καθαρά για laser !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.