Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #81 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Δεν θυμαμαι ακριβως.1~1,5mm. Πολύ λεπτό δεν είναι???? Δεν υπάρχει φόβος για σπάσιμο εγώ νόμιζα ότι θα είναι περίπου 3 για να είναι πιο στιβαρό..
NGM Ιούνιος 14, 2006 Author #82 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Πολύ λεπτό δεν είναι???? Δεν υπάρχει φόβος για σπάσιμο εγώ νόμιζα ότι θα είναι περίπου 3 για να είναι πιο στιβαρό.. Η αντοχη 1mm carbon fibre ειναι 10πλασια απο 1mm ατσάλι. Αν αυτο βοηθαει...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #83 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Η αντοχη 1mm carbon fibre ειναι 10πλασια απο 1mm ατσάλι. Αν αυτο βοηθαει... στακα το παρακανες Τότε στο τηλεκατευθυνόμενο μου που έχω 4χιλιοστα πύργο αναρτήσεων γιατί σε μια τούμπα έγινε σμπαράλια??? Οι F1 γιατί τότε σπάνε όταν τρακάρουνε ??? +ελαστικοτιτα 0 εως ελαχιστη
ΝTG Ιούνιος 14, 2006 #84 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr στακα το παρακανες Τότε στο τηλεκατευθυνόμενο μου που έχω 4χιλιοστα πύργο αναρτήσεων γιατί σε μια τούμπα έγινε σμπαράλια??? Οι F1 γιατί τότε σπανέ[]/B όταν τρακάρουνε ??? +ελαστικοτιτα 0 εως ελαχιστη Πες μου οτι το σπανέ το εβγαλε το word? Yποθετω οτι αναλογα με τις προσμιξεις μπορει μπορει να ειναι απο ευκαμπτο(οχι λαστιχο..) εως ακαμπτο αναλογα με το τι θελουν...και το ποσο θελουν Οι F1 σπανε γιατι "κατι" πρεπει να αποροφησει την συγκρουση ....και δεν θελουν να ειναι ο ανθρωπος...
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #85 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG Πες μου οτι το σπανέ το εβγαλε το word? Yποθετω οτι αναλογα με τις προσμιξεις μπορει μπορει να ειναι απο ευκαμπτο(οχι λαστιχο..) εως ακαμπτο αναλογα με το τι θελουν...και το ποσο θελουν Οι F1 σπανε γιατι "κατι" πρεπει να αποροφησει την συγκρουση ....και δεν θελουν να ειναι ο ανθρωπος... sory..... Το ανθρακονιμα είναι σε ρολά όπως είναι το χαρτί και απλός βάζουνε ριτινι για να γίνει αυτό που βλέπουμε και γενικά δεν είναι εύκαμπτο και άμα σπάσει σπάει σαν το γυαλί και κόβει πολύ άσχημα. Πάντως το ένα χιλιοστό μου φένετε πολύ λίγο
NGM Ιούνιος 14, 2006 Author #86 Ιούνιος 14, 2006 To mousepad ειναι εντελως ευκαμπτο. Γινεται σε σχημα U αν το κανεις. Ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Αναλογως την χρηση γινεται και πιο σκληρο ή πιο μαλακό. Αυτο δεν εχει να κανει ομως με την αντοχή. Τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια, αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι το pad δεν σπαει καθολου ευκολα.
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #87 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki To mousepad ειναι εντελως ευκαμπτο. Γινεται σε σχημα U αν το κανεις. Ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω. Αναλογως την χρηση γινεται και πιο σκληρο ή πιο μαλακό. Αυτο δεν εχει να κανει ομως με την αντοχή. Τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια, αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι το pad δεν σπαει καθολου ευκολα. Αυτό που είπες είναι πολύ ευχάριστο γιατί μερικές φορές περνάνε από κακουχίες(πολλά νεύρα αν χάνεις) Ποτέ θα είναι έτοιμα τα μεγάλα Mousepad???
NGM Ιούνιος 14, 2006 Author #88 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Σε κανα μηνα.Εχει μεγαλο κοστος η αλλαγη μεγεθους και αυτην την στιγμη δεν μπορω να ανοιχτω κι αλλο.Ειδικη παραγγελια μονο αν μαζευτειτε ~15 ατομα, τοτε το ξεκιναω αυριο.
Qlim4X Ιούνιος 14, 2006 #89 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Αν θες άνοιξε ένα thread για ομαδική για το μεγάλο απ ότι είδα είμαι μερικά άτομαΤιμη???
Snips Ιούνιος 15, 2006 #91 Ιούνιος 15, 2006 Θα μου εξηγήσει κανείς με απλά λόγια τι παραπάνω έχει ένα τέτοιο mousepad; Δεν μιλάω για αντοχή σε χρόνο αλλά για το καθημερίνό gaming.
Qlim4X Ιούνιος 15, 2006 #92 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Snips Θα μου εξηγήσει κανείς με απλά λόγια τι παραπάνω έχει ένα τέτοιο mousepad; Δεν μιλάω για αντοχή σε χρόνο αλλά για το καθημερίνό gaming. Μικρό συντελεστή τριβής Απλα κινήσεων λόγω custom μεγέθους (μάλλον καλή ανταπόκριση στον σενσορα)αλλα και μουρι
GruntGR Ιούνιος 15, 2006 #93 Ιούνιος 15, 2006 αν οντως ειναι τοσο ανθεκτικο οσο λενε τοτε πρωτον και κυριοτερο θα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ mousepad που θα παρεις, εχω αγορασει 2 connect των 1 ευρω απτο πλαισιο, ενα μικρο μαυρο με gel ( ειχε πρωτεινει καποτε ο jax αυτη τη μουφα ) 3 optical mousepad 3M, ενα steelpad qck και ενα 4D απο μουλτιραμα, eyepad corepad victory και corepad original απο corepad.com και τελος Qpad απο overclockers.uk, ΟΛΑ εκτος απτο corepad original και τη smooth side του 4D ( thank god που κανει track το ποντικι επανω ) εχουνε φθαρθει λογω της πολυωρης χρησης ( και ναι τα φροντιζα οσο μπορουσα ) Σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπησω ενα τον αυγουστο που θα βγει το g3 της logi http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2288,CONTENTID=11769
GruntGR Ιούνιος 15, 2006 #94 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 14:07] Μικρό συντελεστή τριβής Απλα κινήσεων λόγω custom μεγέθους (μάλλον καλή ανταπόκριση στον σενσορα)αλλα και μουρι ελπιζω να εχω ισορροποιημενη δυναμικη και στατικη τριβη, γιατι τωρα που παιζω στο 4D και εχει γινει η rough side *ουνι η speed side δεν ειναι και οτι καλυτερο για το στυλ μου, αναγκαστικα να πηγα απο 55cm/360 σε σχεδον 60 και παλι χανω ακριβεια σε flickshots με τα hitscan οπλα ( awp, shock rifle, rifles sto DoD/CoD )επειδη ειναι πολυ ευκολο να παει το στοχαστρο απτο ενα pixel στο αλλο
Snips Ιούνιος 15, 2006 #95 Ιούνιος 15, 2006 Δεν ξέρω αλλά σας βρίσκω υπερβολικούς. Εγώ που έχω ένα "gelο-καρποειδές" της Ednet από carefour εδώ και 2 χρόνια δεν έχω παρατηρήσει να χάνει-κολλάει σε απόκριση ούτε και να αποτυγχάνω στα HEADSHOTS λόγω mousepad. Οk έχει λερωθεί λιγάκι στο καρπόgel. Και σίγουρα μιλάμε για ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ. 11 pads βρε GRUNT??????????? sorry αλλά σε βλέπω σε κανένα μελλοντικό thread να αναφέρεις ότι "χάλασα 12 mouse pads αλλά.......":p
Qlim4X Ιούνιος 15, 2006 #96 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR αν οντως ειναι τοσο ανθεκτικο οσο λενε τοτε πρωτον και κυριοτερο θα ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ mousepad που θα παρεις, εχω αγορασει 2 connect των 1 ευρω απτο πλαισιο, ενα μικρο μαυρο με gel ( ειχε πρωτεινει καποτε ο jax αυτη τη μουφα ) 3 optical mousepad 3M, ενα steelpad qck και ενα 4D απο μουλτιραμα, victory και corepad original απο corepad.com και τελος Qpad απο overclockers.uk, ΟΛΑ εκτος απτο corepad original και τη smooth side του 4D ( thank god που κανει track το ποντικι επανω ) εχουνε φθαρθει λογω της πολυωρης χρησης ( και ναι τα φροντιζα οσο μπορουσα ) Σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπησω ενα τον αυγουστο που θα βγει το g3 της logi http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2288,CONTENTID=11769 Καλό φενετε αλλά σαν το G7 and G5 δεν είναι Αυτό με τα Mousepad μου την έχει σπάσει και μένα από τότε που ασχολήθηκα τόσο έχω πάρει 4-5 και είναι και ακριβά Ας ελπίσουμε να μην χαλάσει και αυτό μετά από πολύ χρήση
knight_77 Ιούνιος 15, 2006 #97 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grΑυτό με τα Mousepad μου την έχει σπάσει και μένα από τότε που ασχολήθηκα τόσο έχω πάρει 4-5 και είναι και ακριβά... Γιατι το 5L δεν σε καλυπτει?Το καλυτερο mousepad που ειχα ποτε...
GruntGR Ιούνιος 15, 2006 #98 Ιούνιος 15, 2006 εμενα προσωπικα η χρηση τετοιου mousepad με gel μου κατεστρεψε τους τενοντες(μην μιλησω για το σημαδι επειδη δεν ακουμπαγε ο καρπος κατω) του αριστερου χεριου που το χρησιμοποιουσα τοτε για το mouse, οπως και ναχει η ευρεση της ισορροπιας μεταξυ ομαλοτητας και τριβης ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αν θες να πας μπροστα, για παραδειγμα οταν εγινε το 4D παναργο και επαιζα λιγο με botakia UT2κ4 ( deathmatch με instagib mutator παντα ) ετρωγα σκονη κανονικα ( 14-15 frags max πριν τελειωσει το match), οταν το γυρισα αναποδα και χρησιμοποιησα την smooth side παρειχε την ταχυτητα που ηθελα αλλα επειδη τα 30cm του pad πεφτανε λιγα και το ποντικι πηγαινε υπερβολικα ευκολα απτο ενα σημειο στο αλλο δεν μπορουσα να κανω ουτε ακριβεις μεγαλες στροφες ουτε να ειμαι σταθερος στα flickshots με αποτελεσμα να παρω την εκδικησουλα μου (με την πρωτη παρακαλω ) αλλα με μερικα τζαμπα deaths Το 12ο mousepad θα ειναι το titan της everglide οταν επιτελους μου ερθει ( γ@μω τα ελτα ()$%()$%$%# ) ελπιζω να αξιζει ολο το hype που εχει προκαλεσει η everglide btw 12 pads σε 3-4 χρονια δεν ειναι ασχημα, 12 pads δοκιμασε ενας αλλος τυπος ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ http://users.kymp.net/feuer/mousepads/mousepads05.html
GruntGR Ιούνιος 15, 2006 #100 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 14:21] Καλό φενετε αλλά σαν το G7 and G5 δεν είναιΑυτό με τα Mousepad μου την έχει σπάσει και μένα από τότε που ασχολήθηκα τόσο έχω πάρει 4-5 και είναι και ακριβάΑς ελπίσουμε να μην χαλάσει και αυτό μετά από πολύ χρήση ιδιος σενσορας με το G5 και το G7 απλα διαφορετικο σχημα (mx300 power), σκεφτομαι να αξιοποιησω τα 800/1600dpi σωστα ( 30cm/360 ή 15cm/360 χωρις να χανει το ποντικι pixels ) και για κατι τετοιο το σχημα του g5 δεν λεει, ισως να λεει για αυτην την περιοδο που χρησιμοποιω παρα πολυ ολοκληρο το μπρατσο και σπανια τον καρπο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.