Qlim4X Ιούνιος 10, 2006 #41 Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis Για τι games θες τόσο μεγάλο!? Γιατί και εγώ έχω παίξει σε πολλά τουρνουά αλλά τόσο μεγάλο για μένα νομίζω ότι είναι άβολο! Δεν είναι φίλε μου και ειδικά αν παίζεις fps που θες συνεχώς αλλαγές κατεύθυνσης περιστροφές 360+ είναι πολλά δεν μπορείς να σηκώνεις το mouse για να το επαναφέρεις θέλεις την απλά σου Όταν θα παίξεις πχ CS θα δεις εδώ καμιά φορά το steelpad 5L δεν φτάνει
ergotelis Ιούνιος 10, 2006 #42 Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Δεν είναι φίλε μου και ειδικά αν παίζεις fps που θες συνεχώς αλλαγές κατεύθυνσης περιστροφές 360+ είναι πολλά δεν μπορείς να σηκώνεις το mouse για να το επαναφέρεις θέλεις την απλά σου Όταν θα παίξεις πχ CS θα δεις εδώ καμιά φορά το steelpad 5L δεν φτάνει cs δε παίζω δε μου αρέσει,άρα φαντάζομαι έχεις αργό sensitivity!Fps παίζω φανατικά 3 χρόνια τώρα Medal of honor παίζω νομίζω μου φτάνει ένα 20χ30.
Qlim4X Ιούνιος 10, 2006 #43 Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis cs δε παίζω δε μου αρέσει,άρα φαντάζομαι έχεις αργό sensitivity!Fps παίζω φανατικά 3 χρόνια τώρα Medal of honor παίζω νομίζω μου φτάνει ένα 20χ30. Αν νομίζεις ότι είναι αργή ευαισθησία στα 1800dpi + settings from win @ 7 είναι πολύ γρήγορο αλλά είναι στο θέμα του καθενόςτο cs είναι ένα από τα πιο γρήγορα παιχνίδια ένα millisecond να αργήσεις πέθανες
GruntGR Ιούνιος 10, 2006 #44 Ιούνιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:19] το cs είναι ένα από τα πιο γρήγορα παιχνίδια ένα millisecond να αργήσεις πέθανες το πιο ακυρο statement που εχω διαβασει ποτε μου anywayz 2 εκδοσεις 25x30 και 35χ45 πιστευω ειναι μια χαρα
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 #47 Ιούνιος 11, 2006 Το ανθρακόνημα δέν φέρνει φαγούρα???για σκέψου να προσπαθείς να παί3εις και να 3ύνεσαι συνέχεια!!:P:P
NGM Ιούνιος 11, 2006 Author #48 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Το ανθρακόνημα δέν φέρνει φαγούρα???για σκέψου να προσπαθείς να παί3εις και να 3ύνεσαι συνέχεια!!:P:P Οχι ρε φίλε. Τι φαγούρα???
Qlim4X Ιούνιος 11, 2006 #49 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR το πιο ακυρο statement που εχω διαβασει ποτε μου just lolol Έλα σε ένα πρωτάθλημα να δεις ποσό γρήγορο είναι και μετά πες μου
GruntGR Ιούνιος 11, 2006 #50 Ιούνιος 11, 2006 εχω δει διαφορα demos απο cpl,CAL και μερικους αγωνες live μεσω HLTV, το παιχνιδι ειναι πιο αργο και απτον θανατο, ειτε σε public ειτε σε scrims, ακομα και σε servers με το quake style plugin χασμουριεσαι, παιξε πρωτα UT instagib ή ακομα καλυτερα iCTF ( instagib capture the flag ) και μετα αναθεωρησε το τι σημαινει "γρηγορο" , εναλλακτικα μπορεις να δεις αυτο το ωραιοτατο fragmovie απο ενα παιχνιδι που εχει μεινει στην ιστορια και που αμφιβαλω αν θα υπαρξει ξανα παιχνιδι με τετοιο ρυθμο,βαθος και αισθηση http://www.own-age.com/vids/video.aspx?id=822
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 #51 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr just lololΈλα σε ένα πρωτάθλημα να δεις ποσό γρήγορο είναι και μετά πες μου Δέν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός.ενα κομμάτι carbon που είχε πέσει στα χέρια μου απο μια elise άν το κρατούσες πανω απο 5λεπτο σε έπιανε φαγούραμπορεί να είναι θέμα κατυεργασίας ή κάτι άλλο.θα μπορούσες να απαντήσεις με άνα απλό όχι ή καθόλου!
NGM Ιούνιος 11, 2006 Author #52 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 17:59] Δέν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός.ενα κομμάτι carbon που είχε πέσει στα χέρια μου απο μια elise άν το κρατούσες πανω απο 5λεπτο σε έπιανε φαγούραμπορεί να είναι θέμα κατυεργασίας ή κάτι άλλο.θα μπορούσες να απαντήσεις με άνα απλό όχι ή καθόλου! Δεν νομιζω να εγινα προσβλητικός. Αν νομιζεις οτι εγινα ζητω συγνωμη. Απλα επειδη ειμαι 100% ενημερος για το υλικο και επειδη μαλλον το κομματι της elise που επιασες δεν ηταν σκετο carbon αλλα ενδιαμεσα ειχε στρωσεις υαλο-υφάσματος(κοινως γυαλι) και το οποιο εχει μια ουσια τον χαλαζια, ο οποιος προκαλει φαγούρα. , γι αυτο δεν απαντησει με απλο ναι η οχι. Αnyway προς θεου δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν.
Κωστάκης Ιούνιος 11, 2006 #53 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Δεν νομιζω να εγινα προσβλητικός. Αν νομιζεις οτι εγινα ζητω συγνωμη. Απλα επειδη ειμαι 100% ενημερος για το υλικο και επειδη μαλλον το κομματι της elise που επιασες δεν ηταν σκετο carbon αλλα ενδιαμεσα ειχε στρωσεις υαλο-υφάσματος(κοινως γυαλι) και το οποιο εχει μια ουσια τον χαλαζια, ο οποιος προκαλει φαγούρα. , γι αυτο δεν απαντησει με απλο ναι η οχι. Αnyway προς θεου δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν. Παρεξήγηση στον dj alex πήγαινε... :flower: που τελικά κ αυτόν τον παρε3ήγησα ,νόμιζα οτι αναφερόταν σε μένα με το 'πιο άκυρο statement':flower: :flower: σορρυ
Qlim4X Ιούνιος 11, 2006 #54 Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης Δέν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός.ενα κομμάτι carbon που είχε πέσει στα χέρια μου απο μια elise άν το κρατούσες πανω απο 5λεπτο σε έπιανε φαγούραμπορεί να είναι θέμα κατυεργασίας ή κάτι άλλο.θα μπορούσες να απαντήσεις με άνα απλό όχι ή καθόλου! Αρχική απάντηση από Κωστάκης Παρεξήγηση στον dj alex πήγαινε... :flower: Τι λες ορέ παλικάρι???? Τι σου είπα???? Για κοιτά καλυτέρα σε ποιον έχω κάνει quote
Κωστάκης Ιούνιος 12, 2006 #55 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Τι λες ορέ παλικάρι???? Τι σου είπα???? Για κοιτά καλυτέρα σε ποιον έχω κάνει quote Ναί ρε μάστορα το 3έρω δέν πρόσε3α sorry:p :flower:
NGM Ιούνιος 12, 2006 Author #56 Ιούνιος 12, 2006 Αυριο το απογευμα θα εχουμε τις πρωτες φωτος απο το δειγμα μεγεθους 20x25. :clap: Keep tuned!!!:banging:
Qlim4X Ιούνιος 12, 2006 #57 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Αυριο το απογευμα θα εχουμε τις πρωτες φωτος απο το δειγμα μεγεθους 20x25. :clap: Keep tuned!!!:banging: Εγώ κάτι περιμένω αλλά.Το μεγάλο ποσό θα είναι???
NGM Ιούνιος 12, 2006 Author #58 Ιούνιος 12, 2006 Φιλε ALEX το μεγαλο θα ειναι 30Χ40. Αλλα δυστυχως θα αργησει λιγο γιατι ειναι πιο δυσκολα στην κατασκευή. Sorry man! Το ξερω οτι το καιγόσουν.
Qlim4X Ιούνιος 13, 2006 #59 Ιούνιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Φιλε ALEX το μεγαλο θα ειναι 30Χ40. Αλλα δυστυχως θα αργησει λιγο γιατι ειναι πιο δυσκολα στην κατασκευή. Sorry man! Το ξερω οτι το καιγόσουν. Στο περίπου ποτέ το υπολογίζεις το μεγάλο??? Παίζει ειδική παραγγελιά????
o polonos Ιούνιος 13, 2006 #60 Ιούνιος 13, 2006 Αγαπητε aijaki ενα πραγμε δεν εχω καταλαβει. Αν το φτιαχνετε εστι οπος νομιζω εγω τοτε ειναι 2 ωριτσες το πολυ δουλια. Απλα θελει γνοση και προσοχη. Δε μου λες τι mouse pad το βαλατε στο νερο???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.