Jump to content

MousePad από ανθρακόνημα

NGM

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable

Περιμενουμε καλυτερες φωτος:D, συγκριση με κανα αλλο γνωστο mousepad παιζει να γινει?

Εδώ σε μένα

Έχω steelpad 5L, qcq και ελπιζω το carbon

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Ποιος θα την κάνει την σύγκριση???

Απλά νομίζω οτι ειναι λίγο υποκειμενικό.. Δεν έχουμε δεδομενα να μετρησουμε και να συγκρίνουμε. Οτι πει το χερι του καθενος.!!

Αρχική απάντηση από aijaki

Ποιος θα την κάνει την σύγκριση???

Απλά νομίζω οτι ειναι λίγο υποκειμενικό.. Δεν έχουμε δεδομενα να μετρησουμε και να συγκρίνουμε. Οτι πει το χερι του καθενος.!!

You have pm mate ;)

παιδακια το mouse το ειδα και απλα Μ@Μ@ΕΙ!!!:banging: :banging: Απιστευτο στην αισθηση και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!! καλα....απο πουλ-μουρ δεν το συζητω....!!! ΑΨΟΓΟ !!!! Νικολακη χιλια μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια!!! Keep up the good work!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship::worship:

edit: θα μου φτιαξεις??????:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από jpcupra

παιδακια το mouse το ειδα και απλα Μ@Μ@ΕΙ!!!:banging: :banging: Απιστευτο στην αισθηση και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!! καλα....απο πουλ-μουρ δεν το συζητω....!!! ΑΨΟΓΟ !!!! Νικολακη χιλια μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια!!! Keep up the good work!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship::worship:

edit: θα μου φτιαξεις??????:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Το έκανες beta test με την γλωσσάρα σου ???? είναι smouth στην αίσθηση???:p :P :p :P

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Το έκανες beta test με την γλωσσάρια σου ???? είναι smouth στην αίσθηση???:p :P :p :P

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: κατι εκανα το ερ'μο(ερημο)!!!ντροπη ομως!!!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

edit: αμα το παρεις πιστεψε με θα το γλυφεις μερα-νυχτα!!! lol!!!:p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε δεν αφηνετε τα mousepads, να φτιαξουμε κανα καπο για το καρο μας?

Πες τα ρε Ζάχο :smoke:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:36]

Σας προλαβε η F1 στην προνομιακη τιμη των 489$

http://f1store.formula1.com/catalog/product_info.php?products_id=155

2006MOUSEMATSTDBLACK-1.jpg

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ :TD: :TD: :TD: :TD:

οπως και ναχει για το pad που φτιαχνει ο φιλος του aijaki δεν πολυψηνομαι, παραγγειλα πριν απο 1 βδομαδα το titan της everglide και παλι δεν ξερω αν θα μου φτασει ο χωρος που παρεχει ( 45x35 ) , καποτε ηθελα 6 cm για στροφη 360 τωρα θελω 60 :hehe:

οσο για το θεμα συμβατοτητας ο μονος τροπος για να σιγουρευτει καποιος πως η επιφανεια ειναι καταληλλη για το ποντικι του ειναι να βαλει σε καποιο παιχνιδια το sens στον ΠΑΤΟ και να κουναει το ποντικι σαν τρελος προσπαθωντας να κανει τον σενσορα να κολλησει, οποιαδηποτε αλλη δοκιμη ειναι ακυρη.

Έχουμε Κανά νέο????

Περιμένω κάτι αλλά καμιά απάντηση

Φιλε θα αργησει. Τουλαχιστον 2 βδομαδες. Εχουμε φαει σκαλωμα στο μέγεθος.

Τι μεγεθος θα θελατε να ειναι??? ΗΕLP!!

Ελεγα να γινει 30χ25 αλλα εδω με εσας αλλαζουν τα δεδομενα. Ακουω 30Χ40, 35Χ45 κα

Ισως να αποφασισουμε να βγουνε 2 ειδη. Ενα κανονικο για τον μεσο χρηστη και ενα μεγαλο gamers edition.

Για gamers το 40χ30 η 40χ32 είναι πολύ καλό

Πάντως ότι μέγεθος και να βγάλετε εγώ σου είπα τι θέλω και περιμένω γιατί έχω και πρωτάθλημα

Για gamers το 40χ30 η 40χ32 είναι πολύ καλό

Πάντως ότι μέγεθος και να βγάλετε εγώ σου είπα τι θέλω και περιμένω γιατί έχω και πρωτάθλημα

Για τι games θες τόσο μεγάλο!?

Γιατί και εγώ έχω παίξει σε πολλά τουρνουά αλλά τόσο μεγάλο για μένα νομίζω ότι είναι άβολο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.