Qlim4X Ιούνιος 6, 2006 #21 Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Περιμενουμε καλυτερες φωτος, συγκριση με κανα αλλο γνωστο mousepad παιζει να γινει? Εδώ σε μένα Έχω steelpad 5L, qcq και ελπιζω το carbon
NGM Ιούνιος 6, 2006 Author #22 Ιούνιος 6, 2006 Ποιος θα την κάνει την σύγκριση???Απλά νομίζω οτι ειναι λίγο υποκειμενικό.. Δεν έχουμε δεδομενα να μετρησουμε και να συγκρίνουμε. Οτι πει το χερι του καθενος.!!
ergotelis Ιούνιος 6, 2006 #23 Ιούνιος 6, 2006 Φίλε όταν μπορέσεις ανέβασε και άλλες φωτός για να δούμε!Συνεχίστε τη καλή δουλεία!:D:D
Qlim4X Ιούνιος 6, 2006 #24 Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Ποιος θα την κάνει την σύγκριση??? Απλά νομίζω οτι ειναι λίγο υποκειμενικό.. Δεν έχουμε δεδομενα να μετρησουμε και να συγκρίνουμε. Οτι πει το χερι του καθενος.!! You have pm mate
jpcupra Ιούνιος 6, 2006 #25 Ιούνιος 6, 2006 παιδακια το mouse το ειδα και απλα Μ@Μ@ΕΙ!!!:banging: :banging: Απιστευτο στην αισθηση και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!! καλα....απο πουλ-μουρ δεν το συζητω....!!! ΑΨΟΓΟ !!!! Νικολακη χιλια μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια!!! Keep up the good work!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship::worship: edit: θα μου φτιαξεις?????? :inlove: :inlove:
Qlim4X Ιούνιος 6, 2006 #26 Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra παιδακια το mouse το ειδα και απλα Μ@Μ@ΕΙ!!!:banging: :banging: Απιστευτο στην αισθηση και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!! καλα....απο πουλ-μουρ δεν το συζητω....!!! ΑΨΟΓΟ !!!! Νικολακη χιλια μπραβο!!!πολυ καλη δουλεια!!! Keep up the good work!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship::worship: edit: θα μου φτιαξεις?????? :inlove: :inlove: Το έκανες beta test με την γλωσσάρα σου ???? είναι smouth στην αίσθηση??? :P :P
jpcupra Ιούνιος 6, 2006 #27 Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Το έκανες beta test με την γλωσσάρια σου ???? είναι smouth στην αίσθηση??? :P :P :hehe: :hehe: :hehe: κατι εκανα το ερ'μο(ερημο)!!!ντροπη ομως!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: edit: αμα το παρεις πιστεψε με θα το γλυφεις μερα-νυχτα!!! lol!!! :P :P
jax7480 Ιούνιος 7, 2006 #28 Ιούνιος 7, 2006 Ρε δεν αφηνετε τα mousepads, να φτιαξουμε κανα καπο για το καρο μας?
jpavly Ιούνιος 7, 2006 #29 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Ρε δεν αφηνετε τα mousepads, να φτιαξουμε κανα καπο για το καρο μας? Πες τα ρε Ζάχο :smoke:
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2006 #31 Ιούνιος 9, 2006 Σας προλαβε η F1 στην προνομιακη τιμη των 489$ http://f1store.formula1.com/catalog/product_info.php?products_id=155
GruntGR Ιούνιος 9, 2006 #33 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:36] Σας προλαβε η F1 στην προνομιακη τιμη των 489$ http://f1store.formula1.com/catalog/product_info.php?products_id=155 ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ :TD: :TD: οπως και ναχει για το pad που φτιαχνει ο φιλος του aijaki δεν πολυψηνομαι, παραγγειλα πριν απο 1 βδομαδα το titan της everglide και παλι δεν ξερω αν θα μου φτασει ο χωρος που παρεχει ( 45x35 ) , καποτε ηθελα 6 cm για στροφη 360 τωρα θελω 60 οσο για το θεμα συμβατοτητας ο μονος τροπος για να σιγουρευτει καποιος πως η επιφανεια ειναι καταληλλη για το ποντικι του ειναι να βαλει σε καποιο παιχνιδια το sens στον ΠΑΤΟ και να κουναει το ποντικι σαν τρελος προσπαθωντας να κανει τον σενσορα να κολλησει, οποιαδηποτε αλλη δοκιμη ειναι ακυρη.
NGM Ιούνιος 9, 2006 Author #34 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Έχουμε Κανά νέο???? Περιμένω κάτι αλλά καμιά απάντηση Φιλε θα αργησει. Τουλαχιστον 2 βδομαδες. Εχουμε φαει σκαλωμα στο μέγεθος. Τι μεγεθος θα θελατε να ειναι??? ΗΕLP!!
NGM Ιούνιος 9, 2006 Author #35 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Σας προλαβε η F1 στην προνομιακη τιμη των 489$ http://f1store.formula1.com/catalog/product_info.php?products_id=155 Εμας θα ειναι F-16 γι αυτο θα εχει κανα 30 ευρω:banging: + οτι αυτο εχει διακοσμητικο το carbon. Το δικό μας θα ειναι ΟΛΟ CARBON:woot:
NGM Ιούνιος 9, 2006 Author #37 Ιούνιος 9, 2006 Ελεγα να γινει 30χ25 αλλα εδω με εσας αλλαζουν τα δεδομενα. Ακουω 30Χ40, 35Χ45 καΙσως να αποφασισουμε να βγουνε 2 ειδη. Ενα κανονικο για τον μεσο χρηστη και ενα μεγαλο gamers edition.
Qlim4X Ιούνιος 9, 2006 #39 Ιούνιος 9, 2006 Για gamers το 40χ30 η 40χ32 είναι πολύ καλό Πάντως ότι μέγεθος και να βγάλετε εγώ σου είπα τι θέλω και περιμένω γιατί έχω και πρωτάθλημα
ergotelis Ιούνιος 9, 2006 #40 Ιούνιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Για gamers το 40χ30 η 40χ32 είναι πολύ καλό Πάντως ότι μέγεθος και να βγάλετε εγώ σου είπα τι θέλω και περιμένω γιατί έχω και πρωτάθλημα Για τι games θες τόσο μεγάλο!?Γιατί και εγώ έχω παίξει σε πολλά τουρνουά αλλά τόσο μεγάλο για μένα νομίζω ότι είναι άβολο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.