Jump to content

2 PSUs ΣΕ ΈΝΑ PC???

Deus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια χαρά ..... πως μπορώ να συνδέσω 2 τροφοδοτικά σε ένα pc και να χρησιμοποιώ το δεύτερο για τροφοδοσία σε ανεμιστήρες αντλίες λάμπες και αλλα παρόμοια

αυτό που έχω τώρα δεν φαίνεται να επαρκεί για όλα αυτά και χρησιμοποιώ ένα handmade στα 12v

έχω άλλα 2 παλια ένα 300ari kai ένα 350ari του κιλού οποτε σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το ένα ώστε να ξεκινα μονο του και να καταργήσω το handmade με τo ρελέ και όλη την ακαταστασία από τα καλώδια...

λογικά θα πρέπει να ενόσω κάποια καλωδιάκια ώστε να ξεκινα και το δεύτερο αλλα πια?

μπορεί να γίνει η λέω μ@λ@κιες εις το τετράγωνο??:tomato:

Οντως σωστός ο Tassoss. Νόμιζα πως δεν ήταν ευκολο να γίνει.....Παρόλα δεν θα το δοκίμαζα....!:cry:

τελικά το βρήκα παίρνουμε τα 2 πράσινα από τις 20ares φύσες (βρίσκετε διπλα στο κλιπάκι που κλειδώσει τι fisa πάνω στο mobo) και τι γείωση μαύρο αυτά που χρησιμοποίησα είναι διπλα στο πράσινο και τα ενώνουμε μεταξύ τους με 2 κλεφτες καλωδίων μόλις πατάμε το κουμπάκι να ανοίξει το pc ανοίγουν και τα 2 τροφοδοτικά και τροφοδοτούμε ότι θέλουμε

Αρχική απάντηση από Deus [Σήμερα, στις 14:40]

τελικά το βρήκα παίρνουμε τα 2 πράσινα από τις 20ares φύσες (βρίσκετε διπλα στο κλιπάκι που κλειδώσει τι fisa πάνω στο mobo) και τι γείωση μαύρο αυτά που χρησιμοποίησα είναι διπλα στο πράσινο και τα ενώνουμε μεταξύ τους με 2 κλεφτες καλωδίων μόλις πατάμε το κουμπάκι να ανοίξει το pc ανοίγουν και τα 2 τροφοδοτικά και τροφοδοτούμε ότι θέλουμε

Δώσε μασ καμιά σχετικ φωτογραφία :T:

μόλις συναρμολογήσω το κουτί handmade και αυτό από mdf σχήματος ορθογώνιο με παράθυρα από πλέξει

θα τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο σε μια βάση που είναι πάνω από την οθόνη και θα πάρει δρόμο το ράφι θα ποστάρω photos από όλη την εργασία :D :D

προς το παρόν το δοκίμασα με 2 τροφοδοτικά και με ένα κουμπί τύπου μπουτόν και τα ανεμιστηράκια των τροφοδοτικών άρχισαν να στροφαρουν μονο όταν κρατούσα το μπουτόν πατημένο αλλα έχει να κάνει με κάποιο ρελέ που βρίσκετε πάνω στη mobo λογικά...

Ή βρίσκετε κάποιον που έχει το Stacker και χρησιμοποιεί μόνο ένα τροφοδοτικό και του "δανείζεστε" το έτοιμο καλώδιο που έχει μέσα για 2 τροφοδοτικά :)

Αρχική απάντηση από Chosen

Ή βρίσκετε κάποιον που έχει το Stacker και χρησιμοποιεί μόνο ένα τροφοδοτικό και του "δανείζεστε" το έτοιμο καλώδιο που έχει μέσα για 2 τροφοδοτικά :)

οταν αποφασισω να αλλαξω κουτι αυτο θα ειναι ενας λογος πουν θα προτιμησω το stacker.

Deus εγω που εχω τρια τροφοδοτικα(προσωρινα,το τονιζω αυτο:p )δεν εχω συνδεσει και τις γειωσεις,αλλα μονο τα πρασινα...

dsc004178ay.jpg

δηλαδη αν καταλαβα καλα εχεις τρια τροφοδοτικα που λειτουργουν σαν ενα, εχοντας ενωσει μονο τα πρασινα καλωδια; αν ειναι ετσι για πες μου αν θελεις πως τα εχεις ενωσει γιατι ενδιαφερομαι να κανω και εγω κατι τετοιο

μονο τα πρασινα και τελος!τιποτα δυσκολο!βγαζεις το πρασινο απο το 24πινο του δευτερου τροφοδοτικου και το συνδεεις με το 24πινο του main!ετσι ανοιγουν και κλεινουν μαζι!

αν βρεις και καμια καλη μερια μεσα στο case να το χωσεις ακομα καλυτερα!

Αρχική απάντηση από dom [Σήμερα, στις 18:20]

μονο τα πρασινα και τελος!τιποτα δυσκολο!βγαζεις το πρασινο απο το 24πινο του δευτερου τροφοδοτικου και το συνδεεις με το 24πινο του main!ετσι ανοιγουν και κλεινουν μαζι!

αν βρεις και καμια καλη μερια μεσα στο case να το χωσεις ακομα καλυτερα!

Aκριβως ετσι.Το παρσινο καλλωδιο δινει το "σημα" για να ξεκινησουν τα τροφοδοτικα.Αφου συνδεσεις τα πρασινα,ξεκινανε ολα μαζι.Απο εκει και περα συνδεεις κανονικα τα molex οπου θες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.