Jump to content

Πως να συνδεσω το Ζyxel 650R με το Netgear WGR614?

SlotKiller

Recommended Posts

Εχω τον Router Zyxel 650R-31 (μονό ethernet) και δανειστηκα τον netgear WGR614v5 για να συνδεω το λαπτοπ μου ασυρματα στο ιντερνετ.

Ο Netgear ειναι ρουτερ, αλλα οχι μοντεμ. Δλδ εχει ιδικη πορτα ethernet που δεχεται καλωδιο απο το μοντεμ. Απο χθες το απογευμα προσπαθω να κανω τις δυο συσκευες να δουλεψουν μεταξυ τους, αλλα δε καταφερα τπτ.

Εχει κανεις σεταρει κατι παρομοιο στο παρελθον?

Το zyxel πρεπει να ειναι σε bridge mode ή route?

Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα... τπτ δε καταφερα...

Οταν ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους δε μπορω με τπτ να δω το zyxel, ουτε στα "attached devices" του netgear!

Με το μπλε καλωδιο της netgear που μου φαινεται ανεστραμενο δεν δουλεψε. Περιμενω να μου φερουν αλλο ανεστραμενο.

Παντως οταν ειναι συνδεδεμενες οι συσκευες, δε παιζει κανενα μενου. Ουτε zyxel, ουτε netgear.

Εχω βαλει 192.168.1.250 τον zyxel με DHCP Server 192.168.1.1-32 και τον netgear 192.168.1.1 με DHCP 192.168.1.2-254.

Ομως υπηρχε μια προοδος... το Netgear αναγνωρισε DHCP-Server ιντερνετ... αλλα μετα το restart οδηγηθηκε στην απο πανω περιπτωση!

Το εφτιαξα με πλαγιο τροπο τελικα

Τα καλωδια που δοκιμαζα απο χθες ηταν crossed ολα...

εβαλα το zyxel σε μια απο τις 4 πορτες, οχι στην ιντερνετ, και εκλεισα τον DHCP του Ζυξελ..

τα pc παιζουν με στατικες ip και dns/gateway την ip του ζυξελ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.