Jump to content

Τελικα ποτε ερχονται οι conroe?

Vadergr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι δινεις σημασια?

To αυτό. Τα έχουμε πει και ξαναπεί. Μηδέν. 0.-

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

χαλαρώστε καλοκαιράκι είναι σε μερικες μέρες έτσι και αλλιως θα δουμε τι ψαρακια πιανουν και οι conroe μολις έρθουν Ελλαδα :p

Στο Oc.UK πάντως έχει τα εξής:

6300 OEM: 1-3 days

6300 BOX: Pre-order

6400 OEM: Stock

6400 BOX: Pre-order

6600 BOX: 1-3 days - All backorders shipping 3rd August 2006 with plenty of stock left over for fresh orders :T:

6700 OEM: Stock

6700 BOX: Pre-order

6800XE BOX: Pre-order

Οπότε σιγά σιγά έρχονται, ειδικά οι 6600 που ενδιαφέρουν τους περισσότερους ;)

τωρα που μπηκα τον εχει in stock τον E6600 βγαινει γυρω στα 370ευρω...και με μεταφορικα στα 391...σαν πολλα δεν ειναι? μαλλον θα περιμενω να ερθει Ελλαδα..

Για όσους δεν το ξέρουν ένας ντόπιος "γνωστός άγνωστος" φέρνει ένα καράβι με 6600, το οποίο μάλλον θα αράξει Πειραιά. Όποιος είναι διατεθημένος να συμμετέχει σε πλιάτσικο που οργανώνουμε ας το δηλώσει εδώ :banging: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Βρήκα τον Ε6600 σε στοκ εδώ (349)

Το πρόβλημά μου σαφώς είναι: με ποια μητρική; Οι BadAxe σκωτώνουν μνήμες για πρωινό, οι DS3 γουστάρουν Allendale, οι DS4 δεν έχω ιδέα τι κάνουν, MSI επίσης δεν έχω δει τίποτα και Asus δεν παίρνω γιατί είναι γτπκ.

Καμιά ιδέα;

Αρχική απάντηση από Georgesod

Kάτι ακούγεται για abit ότι θα κάνει καλό comeback με το 965.

Ναι ΟΚ το πιστεύω.

Δεν θα παίζουν βέβαια οι μισές κάρτες ήχου και γραφικών αλλά θα ανεβαίνει τρελά. :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Το πρόβλημά μου σαφώς είναι: με ποια μητρική; Οι BadAxe σκωτώνουν μνήμες για πρωινό, οι DS3 γουστάρουν Allendale, οι DS4 δεν έχω ιδέα τι κάνουν, MSI επίσης δεν έχω δει τίποτα και Asus δεν παίρνω γιατί είναι γτπκ.

Καμιά ιδέα;

Και γω εκει προβληματιζομαι...στο συγκριτικο η asus ειναι σχεδον πρωτη παντου...αλλα το οτι για να ανεβει πανω απο 400,ειναι σαν να εχεις κερδιζει το joker καθως και οι τασεις,με φρεναρουν...

Μηπως με καποιο bios update η asus να ειναι οκ?

gigabyte 975x θα βγει?

Aν αποφασίσεις να πάρεις asus να έχεις υπόψιν οτι θα κάνεις τα Mods.Λογικά με τάση στο chipset θα πάς κοντά στα 450(μπορεί και παραπάνω..ανάλογα σε τί κομμάτι θα πέσεις).

Αρχική απάντηση από deadlock7

Aν αποφασίσεις να πάρεις asus να έχεις υπόψιν οτι θα κάνεις τα Mods.Λογικά με τάση στο chipset θα πάς κοντά στα 450(μπορεί και παραπάνω..ανάλογα σε τί κομμάτι θα πέσεις).

τα mods ειναι hardware ή softwARE?

Καλά πάει,απλά δε βρίσκω τον λόγο γιατί ν'αγοράσεις μια μητρική που είναι πιο αργή clock per clock απ'την asus?Φυσικά όπως είπα καμία απ'τις δυο δε με ικανοποιεί προσωπικά,αλλά είναι οι καλύτερες μαζί με τις gigabyte ds3/dq6 όπως φαίνεται αυτή την στιγμή..

Εdit:Hardware mods..με κυριότερα τα vdroop,vmem,mch!

LOL τι λέτε ρε παιδιά δλδ η ASUS σου δίνει δώρο και ....κολλητήρι μαζί με την μητρική;

Τελικά αυτοί οι conroe θέλουν διάβασμα...

Αρχική απάντηση από deadlock7

Καλά πάει,απλά δε βρίσκω τον λόγο γιατί ν'αγοράσεις μια μητρική που είναι πιο αργή clock per clock απ'την asus?

Γιατί έχει 8xSATA2 μαζεμένα και όχι σκόρπια σε όλη τη μητρική και ένα στην πλάτη... Γιατί δε χρειάζεται να έχεις κερδίσει το λόττο για να σου κάτσει καλή... Γιατί το site με τους οδηγούς πετάει... Γιατί έχει πελώρια ψύκτα στο NB...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.