Jump to content

Τελικα ποτε ερχονται οι conroe?

Vadergr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 23:14]

Κάπου εκεί στην Εθνική κοντά στην Κατερίνη εθεάθη φορτηγό γνωστής εταιρίας. Φήμες λένε πως η εταιρία αυτή προσανατολίζεται πια σε νέο είδος προιόντων.

img23443yi3.th.jpg

Πάνω στην βιασύνη τους οι υπεύθυνοι των νέων υπερσύχρονων οχημάτων μεταφοράς παρέλειψαν να γράψουν σωστά το όνομα της εταιρίας. Δεσμεύτηκαν για άμεση διόρθωση...:D :D

:clap: :clap: :clap: :clap: :p

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

Κάπου εκεί στην Εθνική κοντά στην Κατερίνη εθεάθη φορτηγό γνωστής εταιρίας. Φήμες λένε πως η εταιρία αυτή προσανατολίζεται πια σε νέο είδος προιόντων.

img23443yi3.th.jpg

Πάνω στην βιασύνη τους οι υπεύθυνοι των νέων υπερσύχρονων οχημάτων μεταφοράς παρέλειψαν να γράψουν σωστά το όνομα της εταιρίας. Δεσμεύτηκαν για άμεση διόρθωση...:D :D

Χαχαχαχα, κορυφαιο

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 15:56]

ε-ε-ερχονται

merom-launch-1_e2NDw1SyePci.jpg

Το δεξί κινεζάκι είναι δικό μου , οι υπόλοιποι πάρτε τους υπολοίπους εικονιζόμενους αναλόγως τα σεξ. γούστα. [την μούτζα ας την πάρουν οι λάτρεις του α*νανισμού να την χρησιμοποιήσουν αναλόγως :hehe: ]

Ευχαριστώ. :D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Το δεξί κινεζάκι είναι δικό μου

Δεξί όπως κοιτάμε εμείς ή όπως κοιτάνε αυτοί;

Να ξέρουμε να κάνουμε τα κουμάντα μας.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Υπομονη

Κάνω όση μπορώ αν υπολογίσεις ότι στο σπίτι δεν έχω ραδιόφωνο, τηλεόραση και φυσικά τώρα πλέον ούτε pc μιάς και πωλήθει... Έχω πήξει στο διάβασμα, στο συμμάζεμα (όσο μπορώ με το κουτί "ξεκοιλιασμένο" στο δωμάτιο) και έχω κάνει πλούσιο το Floca από τις βόλτες :p Είπα να τα κρατήσω για τις διακοπές, αλλά με βλέπω να μην έχω να πάω στο τέλος

Αρχική απάντηση από Wizard!

Κάνω όση μπορώ αν υπολογίσεις ότι στο σπίτι δεν έχω ραδιόφωνο, τηλεόραση και φυσικά τώρα πλέον ούτε pc μιάς και πωλήθει... Έχω πήξει στο διάβασμα, στο συμμάζεμα (όσο μπορώ με το κουτί "ξεκοιλιασμένο" στο δωμάτιο) και έχω κάνει πλούσιο το Floca από τις βόλτες :p Είπα να τα κρατήσω για τις διακοπές, αλλά με βλέπω να μην έχω να πάω στο τέλος

Πάνε κάνε καμιά βουτιά και μετά τις διακοπές γύρνα να στήσεις το μηχανάκι γιατί δεν το βλέπω για νωρίτερα (για 6600 τουλάχιστον)....:devil:

Βουτιά? Πότε? στις 8 το βράδυ που φεύγω από εδώ? :p ’σε που φεύγω 21 Αυγούστου, οπότε αν περιμένω για μετά, πάμε 15 Σεπτ :p και θα μείνει 1.5 μήνα χωρίς να κάνει folding :p:P

Αρχική απάντηση από Wizard!

’σε που φεύγω 21 Αυγούστου, οπότε αν περιμένω για μετά, πάμε 15 Σεπτ :p και θα μείνει 1.5 μήνα χωρίς να κάνει folding :p:P

Πολύ οριακά (πάντα για 6600) πριν τις 21/8...

Μάλλον σε βλέπω για μετά τις 15/9....

Αρχική απάντηση από spc

Πολύ οριακά (πάντα για 6600) πριν τις 21/8...

Μάλλον σε βλέπω για μετά τις 15/9....

You made my heart, an orchard :weep:

1εκ. core 2 duo, ποιος θα πρωτοπάρει?

"Given that Intel makes on average over 20 million CPUs for an average seven week period, that's less than 5% of production, and less than half the 10% that was supposed to show up in the third quarter. Even AMD makes a million CPUs a week these days."

A Small Number . . .

Μα οι Core 2 Duo δεν θα βγαίναν στις 27/7? Δεν θα είχαμε όλοι με την ντουζίνα cpus? Όποιος έλεγε τέλη Αυγούστου δεν ήταν κολλημένος AMDάς που απλά έλεγε βλακίες? (μιλάω για καταστήματα πάντα)

Επιπλέον όμορφα άρθρα...

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33393

Mάλλον είναι speciaaaal τα κομμάτια που πάνε ψηλά, και απευθύνονται σε σελίδες, περιοδικά κ μαγαζιά...

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Mάλλον είναι speciaaaal τα κομμάτια που πάνε ψηλά, και απευθύνονται σε σελίδες, περιοδικά κ μαγαζιά...

Και με ποια στοιχεια εβγαλες αυτο το συμπερασμα???

Αρχική απάντηση από unstoppable

Και με ποια στοιχεια εβγαλες αυτο το συμπερασμα???

γιατι δινεις σημασια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.