Jump to content

Τελικα ποτε ερχονται οι conroe?

Vadergr

Recommended Posts

οεο?

Ολο για αυτους μιλαμε και ολο οτι ειναι στον δρομο.Δεν εχει βγει επισημη ημερομηνια?Στην Ελλαδα ποτε θα τους δουμε επιτελους μαζι με μητρικες?Τελος Ιουνιου θα εχουμε?

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Για αρχη θα ειναι ολα διαθεσιμα εκτος απο τους EE που θα κανουν 2-3 βδομαδες περισσοτερο απο τους αλλους να ερθουν...:D

Επειδή δεν βρήκα τίποτα έχεις κανα λινκ με το τι συχνότητες θα είναι και τη cache θα εχουν

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Επειδή δεν βρήκα τίποτα έχεις κανα λινκ με το τι συχνότητες θα είναι και τη cache θα εχουν

Bρε Alex.....ποσο καιρο λεμε για δαυτους????Ολα τα Thread γεματα με συχνοτητες και παρεμφερη πραγματα ειναι....μας κοροιδευεις??

Για αρχη θα ειναι ολα διαθεσιμα εκτος απο τους EE που θα κανουν 2-3 βδομαδες περισσοτερο απο τους αλλους να ερθουν...:D

Δηλαδη 23/7 θα υπαρχουν ελλαδα?

Bρε Alex.....ποσο καιρο λεμε για δαυτους????Ολα τα Thread γεματα με συχνοτητες και παρεμφερη πραγματα ειναι....μας κοροιδευεις??

Το μονό που βρήκα είναι o/c και τίποτα άλλο

Αυτό που θέλω είναι κάποιος πίνακας με τα μοντέλα

Χ στα χ mhz με χ μνήμη η κάτι αντίστοιχο που δεν έχω βρει ακόμα

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εκανες search για "Conroe" μονο στον τιτλο?

Lol alex

Αρχική απάντηση από spc

Λογικά νωρίτερα (αν κρίνω από παλιότερα μοντέλα που εμφανίστηκαν προ της επίσημης ημερομηνίας).

Που κανουμε preorder για τον 6600?

:hehe: :hehe: :hehe:

Κεντρικη σελιδα>ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ>Conroe> http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1945127&sortby=&sortorder= > Εβδομο thread απο το τελος...Sol το αρχισε...:D

Κεντρικη σελιδα>ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ>Conroe> http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1945127&sortby=&sortorder= > Εβδομο thread απο το τελος...Sol το αρχισε...:D

Η πιο απλα

http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1945132&sortby=lastpost&sortorder=descending :p

το θεμα ειναι οτι εχουν κυκλοφορησει ΑΟ και ΒΟ steppings..λενε οτι τα finals θα ειναι Cκατι ...αλλα δεν ξερω τι παιζει μιας και μονο ES εχουν κυκλοφορησει μεχρι τωρα....

Ε αφησε τον να ψαξει και κατι αυτος...αμα δινεις συνεχεια λινκ δεν θα μαθει ποτε....:D

Αρχική απάντηση από Vadergr

Nα ξερουμε να βαλουμε απο τωρα τα πωλητηρια :p

Ειναι ηδη κανονισμενα ολα...:D

Αρχική απάντηση από unstoppable

Που κανουμε preorder για τον 6600?

:hehe: :hehe: :hehe:

...φυγαμε!!!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.