Jump to content

300W VGAs!!!!

unstoppable

Recommended Posts

Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Το έχουνε ξεφτυλίσει εντελώς το θέμα.Απευθείας σύνδεση με πυλώνα προτείνω εγώ καλύτερα.

Πάντως γιατί είχα την εντύπωση ότι οι dx10 κάρτες θα είναι λιγότερο ενεργοβόρες;Θα πρέπει να περιμένουμε δηλαδή τη δεύτερη γενιά τους όπου θα βελτιωθούν κάπως τα πράγματα.

καλα παμε

multi-CPU

multi-GPU

multi-RAM (dual chanel)

multi-HDD (raid)

και τωρα

multi-PSU

ξέχασα τίποτα ??

Υποτιθεται οτι η προοδος στην τεχνολογια ειναι να κανει καλυτερα/γρηγοροτερα αυτο που κανει και να γινεται και μικροτερο το αντικειμενο.Με το ρυθμο αυτο ομως που αυξανονται τα εξαρτηματα μαλλον προς τα πισω παμε και οχι μπροστα.. Αφου φτανουμε στο σημειο να θελουμε raid 0 PSU σε λιγο θα βαζουν και διπληκαρτα ηχου..Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοος..

Ξεζούμισμα της υπάρχουσας τεχνολογίας λέγεται.

Σε Χ χρόνια θα βγεί μια έξυπνη εταιρία και θα πεί "Εγώ θα σας σώσω από τα διπλά και τριπλα εξαρτήματα με ένα και μοναδικό"

Κλασσικές πλέον αηδίες και γνωστά κόλπα των εταιριών

παιδια η ΔΕΗ ανακοινωσε αλλαγες στα τιμολογια εκει που λεει για τιην ερτ πληρωνεται τωρα θα βαλουν για το PC σας πληρωνετε τοσα χαχαχαχαχαχα :jump: :jump: :tomato:

Σε 3-4 χρόνια ένα τροφοδοτικό 1000watt θα είναι πολύ λίγο για ένα καλό pc...

Με κάθε υπολογιστή με Τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4X7900GTX κτλ δώρο μια ηλεκτρική γενήτρια !!!

Προσωπικά βλέποντας τους conroe, το SATA, τους mobile επεξεργαστές θέλω να ελπίζω οτι θα ακολουθήσουν την ίδια τάση οι εταιρίες και σε άλλα προϊόντα και θα υπάρξει μια καμπή στην κατανάλωση...

Αρχική απάντηση από tassoss

καλα παμε

multi-CPU

multi-GPU

multi-RAM (dual chanel)

multi-HDD (raid)

και τωρα

multi-PSU

ξέχασα τίποτα ??

multi monitor?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 18:38]

Προσωπικά βλέποντας τους conroe, το SATA, τους mobile επεξεργαστές θέλω να ελπίζω οτι θα ακολουθήσουν την ίδια τάση οι εταιρίες και σε άλλα προϊόντα και θα υπάρξει μια καμπή στην κατανάλωση...

Βλεπε και ddr3 που βγαινει απο 2008, και εγω πιστευω πως οσο προχωραει η τεχνολογια τοσο (κατα κανονα) μειωνονται οι απατησεις σε ρευμα και ψυξη, απλα υπαρχουν λυσεις - εξαιρεσεις οπως το quad sli που ετσι κι αλλιως δεν απευθυνονται στον "average joe" aka κουτση μαρια. :p

Αρχική απάντηση από GruntGR

Βλεπε και ddr3 που βγαινει απο 2008, και εγω πιστευω πως οσο προχωραει η τεχνολογια τοσο (κατα κανονα) μειωνονται οι απατησεις σε ρευμα και ψυξη, απλα υπαρχουν λυσεις - εξαιρεσεις οπως το quad sli που ετσι κι αλλιως δεν απευθυνονται στον "average joe" aka κουτση μαρια. :p

Δεν ισχυει αυτο, λιγα χρονια πριν τα παντα καταναλωναν λιγοτερα. Αυτο που αυξανετε ειναι performance/watt

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.