Jump to content

Περι Vdroop

SLN

Recommended Posts

Μεσα στον μαγικο κοσμο της Ιντελ με αυτο το ονειρεμενο κομματι hardware που λεγεται P5WD2-e (Α ρε DFI... να μην τους ξανασηκωθει οσοι ειπαν κακη κουβεντα για σενα :p ) θελω να ρωτησω ορισμενα πραγματα για το vdroop.

Ειμαι στα 4500 με 1.5 vcore... Ενω εκει βγαζει 3dmark05, 06 ,32M pi (μονο), μολις παω να τρεξω snm τρωω στεγνο restart. Διπλο stressPrime αντεχει κανα μισαωρο πριν κρασαρει το ενα απο τα 2 prime.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης ... βρηκα (ανευ πολυμετρου) οτι ουσιαστικα αν ανεβασω το vcore στα 1.5625 (μεχρι 1.5375 ετρωγα restart και το 1.55 δεν το δοκιμασα και πηγα κατευθειαν 0.0125 απανω) σταθεροποιειται και βγαζει snm. Στην εικονα φαινεται το vcore. Το 1ο κοκκινο βελακι ειναι οταν ανοιγο το snm, το 2ο ειναι οταν ξεκιναει το quick test και το 3ο το τελος του.

Εαν εγω αφησω το vcore στα 1.5625, στο idle δεν με πολυνοιαζει αν θα εχω 4-5 βαθμους παραπανω. Στο load το vcore πεφτει στον γκρεμο οποτε και παλι δεν τιθεται θεμα "Πολυ ρευμα δινεις για νερο..." Αρα...? Να αφησω την ταση εκει που βγαζει snm? Ή να χαμηλωσω καμμια ταχυτητα? Μου αρεσει σαν στρογγυλο νουμερο το 4500.

Θερμοκρασιες παιζουν 46idle και 66load με 1.5625V

Τελικα πουλους και στα 4.5... Εκει που εβγαλε ενα average snm... στα 1.5625 Volt... δουλευα χαρουμενος το photοchop μου και σε καποια ανυποπτη στιγμη (χωρις να ζορισω το μηχανημα) εφαγα το restart μου! Το γυρισα στα 4100@1.35V. Σπαστικο κατανταει.

Ακομα πιο ηλιθιο να υπαρχουνε mod που κολλανε απλα ενα πυκνωτακι/αντισταση (ή οτι σκ#$% ειναι τελος παντων) και να μην το κανει η asus απο μονη της!! WTF???

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:31]

γινετε και με μολυβι για τα soft boys σαν εσενα...

Δωσε και σωσε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

edit : search the XS ρε noob SLN....

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1375326&postcount=29

ubimod5iu9sv.th.jpg

Μολυβακι Faber Castell 2=B

Kαλα ξυσμενο.

Μετα το vdroop δοκιμασα με 1,375 και ειχα τα παρακατω:

Προσοχη κανει overvoltage μετα το mod.

Idle ->15ec1.jpg

Load->24oi2.jpg

και ξανα idle ->34wj1.jpg

Oποτε σε Load ανεβαινει λιγο αντι να πεφτει ;)

Καποιες δοκιμες που ειχα κανει πριν το Mod οταν εβαζα vcore 1,600 idle 1,64 και load 1,56

@stelaras ναι :) Ουτε καν 1,44 146-1,47 παιζει συνεχεια

@deadlock Δεν εβαλα πολυμετρο...

Βασικα αναλογως το πατημα του μολυβιου βλεπεις και διαφορες. Εγω εβαλα αρκετο μπορω να πω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.