Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 1)LG GSA-H20 MULTI-LIGHTSCRIBE 2)NEC DVD+/-R/RW ND-4571 LABELFLASH Προτιμω βασικα το lg αλλα δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.Μετα το 3500 που εχω (αψογο μεχρι στιγμης,εχω χασει τις εξελιξεις.Καλυτερη τεχνολογια labeling ειναι το labelflash h to lightscribe?Τελος ενα δισκακι που γραφεται με labeflash, γραφεται και με τις δυο τεχνολογιες?
dellman Ιούνιος 5, 2006 #2 Ιούνιος 5, 2006 Oxi αλλά δισκάκια είναι για το λάμπελ άλλα για το lightscribe. To 4571 το έχω και είναι πολύ καλό. Σαν τεχνολογία επειδή τα είδα και τα 2 μου άρεσε το λαμπελ. ΤΟ λαμπελ πρακτικά είναι μονοχρωμία σε ιριδίζον μπλε ενώ το Lightscibe θεωρητικά 4χρωμία αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Μέτα είναι τα γνωστά το νεκ καλύτερη εγγραφή χάλια ανάγνωση ενώ το lg καλή εγγραφή και καλή ανάγνωση
kallileo Ιούνιος 5, 2006 #3 Ιούνιος 5, 2006 Δισκακια Labelflash υπαρχουν????? Γενικα το lightscribe δεν ειναι ποιο διαδεδομενο????? Edit Μαλλον υπαρχουν αλλα δεν ειμαστε και κοροιδα. http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.FUJI00002&PHPSESSID=4aashqa0fv1t66r6s3d2vjrrn1
Vadergr Ιούνιος 5, 2006 Author #5 Ιούνιος 5, 2006 ποια δισκακια ειναι πιο φθηνα απο τις 2 τεχνολογιες?
spc Ιούνιος 5, 2006 #6 Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr ποια δισκακια ειναι πιο φθηνα απο τις 2 τεχνολογιες? Τώρα τα LS (αλλά έχουν βγει και περισσότερο καιρό - λογικά θα εξισωθούν με το πέρασμα του χρόνου).Λόγω χρόνου εμφάνισης (το LS είναι πιο ''ώριμο''), διαθεσιμότητας, ποικιλίας και τιμής δίσκων (ίσως και ποιότητας ''εκτύπωσης'') θα πρότεινα LS.
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2006 #7 Ιούνιος 5, 2006 Βασικά καλύτερα δεν είναι άμα έχεις κατάλληλο εκτυπωτή να παίρνεις printable; Ή απλώς είναι άλλη αίσθηση τα LightScribe/LabelFlash; Πιο φουτουριστικά εννοώ (δεν έχω δει καθόλου)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.