Jump to content

Ποιο απο τα δυο dvdr?(labelflash/lightscribe)

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1)LG GSA-H20 MULTI-LIGHTSCRIBE

2)NEC DVD+/-R/RW ND-4571 LABELFLASH

Προτιμω βασικα το lg αλλα δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται.Μετα το 3500 που εχω (αψογο μεχρι στιγμης,εχω χασει τις εξελιξεις.

Καλυτερη τεχνολογια labeling ειναι το labelflash h to lightscribe?Τελος ενα δισκακι που γραφεται με labeflash, γραφεται και με τις δυο τεχνολογιες?

Oxi αλλά δισκάκια είναι για το λάμπελ άλλα για το lightscribe. To 4571 το έχω και είναι πολύ καλό. Σαν τεχνολογία επειδή τα είδα και τα 2 μου άρεσε το λαμπελ. ΤΟ λαμπελ πρακτικά είναι μονοχρωμία σε ιριδίζον μπλε ενώ το Lightscibe θεωρητικά 4χρωμία αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Μέτα είναι τα γνωστά το νεκ καλύτερη εγγραφή χάλια ανάγνωση ενώ το lg καλή εγγραφή και καλή ανάγνωση

Αρχική απάντηση από Vadergr

ποια δισκακια ειναι πιο φθηνα απο τις 2 τεχνολογιες?

Τώρα τα LS (αλλά έχουν βγει και περισσότερο καιρό - λογικά θα εξισωθούν με το πέρασμα του χρόνου).

Λόγω χρόνου εμφάνισης (το LS είναι πιο ''ώριμο''), διαθεσιμότητας, ποικιλίας και τιμής δίσκων (ίσως και ποιότητας ''εκτύπωσης'') θα πρότεινα LS.

Βασικά καλύτερα δεν είναι άμα έχεις κατάλληλο εκτυπωτή να παίρνεις printable; Ή απλώς είναι άλλη αίσθηση τα LightScribe/LabelFlash; Πιο φουτουριστικά εννοώ (δεν έχω δει καθόλου)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.