hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2006 Ρε παιδια τετοιο κουλο στο πισι δεν μου εχει ξανασυμβει: Πηγα προχτες να μπω στο νετ και παρατηρησα αφου συνδεθηκα κανονικα και αρχισα να σερφαρω οτι δεν υπηρχε στο system tray πουθενα το εικονιδιο της συνδεσης στο ιντερνετ. Το αποτελεσμα ηταν να μην μπορω να δω ουτε ποση ωρα ειμαι μεσα αλλα ουτε και να το κλεισω απο πουθενα μιας και ουτε απο το start->my connections->forthnet μου εβγαζε τις διοτητες της συνδεσης. Σκεφτηκα μηπως παιζει τιποτα virus αλλα το ελεγξα και δεν υπηρχε τιποτα.Τα φωτα σας λιγο γρηγορα plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Connection Properties, Show icon in notification area when connected Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Πάνω στο εικονίδιο της dial-up σου Δεξί κλικ -> properties Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 χε,χε και αυτο τσεκαρισμενο ειναι. το κοιταξα απο την πρωτη στιγμη και δεν μου προκαλεσε εντυπωση το γεγονος οτι ηταν απειραχτο αφου το πισι το χρησιμοπιω μονο εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Δοκίμασες να το ξετσεκάρεις και να το ξανατσεκάρειq? Να την σβήσεις και να την ξαναφτιάξεις? ps. jpavly αν δεν είχα να κάνω create την σύνδεση και μετά screenshot σε είχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιούνιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 http://www.freedownloadmanager.org/downloads/SD_WinHider_35431_p/http://www.pssoftlab.com/pstf_info.phtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Δοκίμασες να το ξετσεκάρεις και να το ξανατσεκάρειq?Να την σβήσεις και να την ξαναφτιάξεις? να το τσεκαρω και να το ξετσεκαρω δεν δοκιμασα αλλα θα το κανω μςε τρο που θα παω στο σπιτι.να σβησω και να την ξαναβαλω δεν δοκιμασα γιατι ειναι με καρτα της φορθνετ και η καρτα εχει χαθει εδω και καιρο οποτε αν την σβησω δεν θα μπορω να ξαναβαλω τα στοιχεια που σημαινει οτι δεν θα μπορω να μπω στο ιντερνετ οπως επισης θα παε χαμενα και καποια χρηματα. παντως δεν νομιζω να φταει αυτο αλλα κατι με ρτην registry. το Αd-watch μου εβγαλε κατι αλλαγες στο μητρωο που εχω την εντυπωση οτι εχουν σχεση με αυτο το προβλημα. θα κοιταξω και θα κανω attach κανενα screenshot οσο πιο συντομα μπορεσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Αν έχεις κάνει αλλαγές στη registry, πες το από την αρχή ρε παληκάρι! Κάνε ένα restore από το Ad-Aware και δες. Αρχική απάντηση από FrOsTps. jpavly αν δεν είχα να κάνω create την σύνδεση και μετά screenshot σε είχα 2 λεπτά διαφορά έχουμε, πάλι σε είχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Βασικά δοκίμασε να το ξετσεκάρεις... Εγώ στην objectdock toolbar δεν είχα ενεργοποιήσει την απόκρυψη της windows taskbar αλλά μια φορά δεν την είδα. Πήγα και το ενεργοποίησα και εμφανίστηκε... Απλώς μερικά κλειδιά πρέπει να είναι λίγο παράωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 5, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 παιδια το προβλημα λυθηκε ως δια μαγειας χωρις να κανω απολυτως τιποτα. δεν ξερω πως, ισως να φταιει το οτι το μηχανημα ηταν ανοιχτο σε stand by επι 7 μερες, τι να πω.αφου λυθηκε δεν πειραζειευχαριστω πολυ παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2006 Με restart λύθηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 6, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Με restart λύθηκε; οχι το εκλεισα για μερικες ωρες το ξανανοιξα και ηταν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Ιούνιος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 και εμενα μου εχει συμβει αυτο....και λυθηκε με τον ιδιο ακριβως τρόπο το κλεινεις για λιγο και μετα εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.